Aslan Burcu Kadınının Uyumlu Olduğu Burçlar

Aslan burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar

Aslan burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar kendi gibi ateş elementine sahip olan burçlardır. Aslan burcu kadını dikkat çekmeyi seven bir yapıya sahiptir. Bu yüzden yanında şık ve gurur duyabileceği insanlar olmasını ister. Aslan burcu kadını yay ve koç burcu olan insanlarla çok iyi anlaşabilmektedir. Bunun dışında daha birçok burçlarla da uyumlu olduğu söylenmektedir.

Aslan Burcu Kadınının Uyumlu Olduğu Burçlar Arasında En İyileri Hangileridir?

Aslan burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar öncelikli olarak ateş elementine mensup yay ve koç burçlarıdır. Aslan burcu kadını, kendini kraliçe gibi hissettirecek, sosyal hayatına renk katacak burçlarla iyi anlaşabilmektedir. Lüks hayatı seven aslan burcu kadınını yay burcu erkeği ile çok iyi anlaşır. İkisi de para harcamayı ve gezmeyi severler. Aslan burcu kadını sabırlı olursa uzun ömürlü arkadaşlıkları olur.

Aslan burcu kadınının iyi anlaştığı bir diğer burç ise boğa burcudur. Boğa burcu erkeği güven ve sadakata çok önem verir. Boğa tam bir düzen insanıdır ve bu yönüyle aslan burcu kadınıyla uyum içerisinde olur. Aslan burcu kadını ile anlaşan bir diğer burç da ikizlerdir. İkizler burcunun hareketli ve zeki tavırları aslan burcunu etkisi altına alır. Aslan burcu kadınının ilişkisini açık bir şekilde yaşaması İkizler burcu erkeğinin ilişkiyi sahiplenmesini sağlar.

Aslan burcu kadını kişiliği ve cazibesiyle terazi burcu erkeğini etkiler. Terazi burcunun renkli kişiliğe sahip olması aslan burcu kadını ile uyumlu olmasını sağlar. Aslan burcu kadını ile uyumu sağlayan bir diğer burç kova burcudur. Kova burcu erkeği, aslan burcu kadınının sürekli olarak gururunu okşar. Birlikte kaliteli ve keyifli zaman geçirirler. Hemen hemen her konuda uyumludurlar.

Aslan Burcu Kadınının Diğer Burçlarla Uyumu

Aslan burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar kategorisine koç burcu da dâhil olmaktadır. Koç burcu erkeği, aslan burcu kadınınından ilk görüşte etkilenir. Benlik duygusu gelişmiş aslan burcu kadını ile koç burcu erkeği arasında güzel bir uyum yakalanmış olur. Aslan burcu kadını doğası gereği çekicidir. Koç burcu erkeği ile öncü olma konusunda zıt düşebilirler. Fakat birbirlerine karşı anlayışlı ve şefkatli olurlarsa ilişkileri uzun ömürlü olabilir.

Aslan burcu kadınının iyi anlaştığı bir diğer burç ise yengeç burcudur. Yengeç burcu erkeği aslan burcu kadınını görür görmez etkilenecektir. Yengeç duygu dolu bir burçtur.  Aslan ise hâkimiyet kurmayı seven, şıklığı benimseyen bir burçtur. Aslan burcu kadını hassas ve kırılgan olan yengeç burcu erkeğine sabır ve anlayışla yaklaşabilirse ilişkileri uzun ömürlü olabilir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir