Aslan Burcu Özellikleri

Aslan burcu özellikleri

Aslan burcu özellikleri, hemen herkesin bildiği karakteristik nitelikleriyle öne çıkan, net ve sabit kişiliklerdir. Elementi ateş, gezegeni güneş olan bir burcun en büyük özellikleri arasında kendini beğenmiş, bencil ve her an şımartılmak istemesi gibi özelliklere sahip olması tesadüf olamaz. Evet, bir Aslan burcunu girdiğiniz bir ortamda bile kolayca anlayabilirsiniz. Onlar, bakışlarından yürüyüşlerine kadar he anlamda kendilerini belli eden, keskin zekalı asil kişiliklerdir. Ayrıca yaratıcı ve sanatsal yönleri, hislerin yoğun yaşamak ve sıcak kanlı tavırları da vardır.

Aslan burcuyla doğanlar, doğal liderlik vasıflarıyla donatılmışlardır ve her an öne atılmaya hazır, organizasyon yeteneği kuvvetli önderlerdir. Bununla beraber kendilerine olan güvenmeleri, yaratıcı yanları ve yoğun kişilikleri vardır. Ancak Aslan burcu baskın bir karakterdedir ve bu yönleri onları inatçı yapar. Onlara bu konuda direnmek oldukça zorlayıcıdır ve çoğunlukla onlar kazanırlar. Bir Aslanın tüm vasıflarını üzerlerine toplamışlar. Buna, ormanın kralı olmak da dahil.

Arkadaşlık İlişkileri

Aslanlar arkadaşlarına çok bağlılardır. Arkadaş edinme konusunda zorluk yaşayabilirler ancak sahip olduklarını kaybetmek konusunda hiç kolay değiller. Sadık ve cömert olmaları, bu arkadaşlıkları pekiştirmede etkin bir rol oynar.

Cömert

Aslanlar yalnızca ailesine değil, arkadaşlarına ve sevdiklerine karşı cömert olabilirler. Sinsi insanlara karşı hiç tahammülleri yoktur ve kullanıldıklarını anlarlarsa çok çabuk karşı hamle yapabilirler.

Mizah Anlayışı

Aslan burcunun sağlam bir mizah anlayışı vardır. Yalnızca yaptığınız esprileri anlamakla kalmaz, espri yapma konusunda da yeteneklerini sergilemekten kaçınmazlar. Sabit karakterleri vardır ve olağan şartlarda hep güler yüzlü olurlar.

Sıcak Kanlı

Aslan , Koç ve Yay gibi Ateş elementine aittir. Bu onları sıcak yürekli, yaşama aşık, gülmeye ve iyi vakit geçirmeye meyilli yapar. Aklını en zor problemleri bile çözmek için kullanabildikleri için çeşitli karmaşık durumların çözümünde kolayca inisiyatif alacaktır. Aslan, güneş tarafından yönetilir. Ateşli varlıklara, kelimenin tam anlamıyla mecazi olarak tapıyor. Öz farkındalık arayışı içinde ve sürekli ego büyümesi içindeler. İsteklerinin ve kişiliğinin farkında olarak, ihtiyaç duydukları her şeyi kolayca isteyebilirler, ancak kişisel kazanç veya statü için kovaladıkları diğer insanların ihtiyaçlarını da bilinçsizce ihmal edebilirler.

Savaşmaya Hazır

Bir Aslanı kolay kolay incitemezsiniz. Eğer Aslanla savaşmak istiyorsanız, gerçek bir mücadeleye hazır olun çünkü sandığınızdan daha dirayetlilerdir. Onlarla inatlaşmak yerine ortak bir yön bulmaya çabalamanız her iki taraf için en iyisi olacaktır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir