Aslan Erkeği Etkileme Yöntemleri

Aslan erkeği etkileme yöntemleri

         Aslan erkeği etkileme yöntemleri, lüks yaşam düşkünü aslan erkekleri için biraz zorlu yollardan geçmektedir. Oldukça çekici özelliklere sahip olan aslan erkeğine karşı çok az sayıda kadın ilgi duymadan geçip gidebilir. Takındıkları tavırdan kaynaklı olarak kadınlar onu karşı konulamaz biri olarak görecek ve yaklaşmak isteyecektir. Bazı kadınlara göre ise aşırı ego kaynaklı ve oldukça ters görecektir. Hayatlarındaki gidişat konusunda tembel ve kendini beğenmiş olan aslan erkekleri genel olarak terk edilen taraftalardır. Kimi aslan erkeği ise doğru kişiyi bulduğu zaman fazlaca sadık olabilir. Bazıları ise reddedildiği zaman ısrarcı davranmaz ve yoluna devam ederler. Bir kadını sevdiği zaman aklıyla, kalbiyle ve tüm ruhunun derinliği ile sever. Onunla lüks, aranan ve istenen bir yaşam sürer. Kendi ayakları üzerinde duran, güçlü ve zeki kadınlara ilgi duyarlar. Ancak kadının güçlü olması tüm ipleri onun eline vereceği anlamına gelmez. Evde her zaman iktidarı elinde tutmayı ve otorite sağlamayı sever. Çok güzel giden bir ilişkiyi gereksiz bencilliği ve abartılı gururu ile tıkayabilir ve berbat bir konuma getirebilir. Bunu genelde yapar, o kadar büyük bir bencilliği vardır ki bazen sadece kendini düşünür.  Aslan kadını ve aslan erkeğinin evliliği sık görülen bir durum olsa da, ikisinin hükümdarlığı aynı yerde kesiştiği için pek sağlıklı bir birliktelik yürütemezler. Aslan erkeği daha çok Koç, Yay ve Başak burçları ile ilişki kurmaya meyillidir. Oldukça coşkulu, iyimser ve ölçülü olacak şekilde övgüler yağdırma konusunda cimrilik yapmayacak bir eş isterler.

    Aslan erkeği etkileme yöntemleri asla hata kabul etmez. Kendi yaptığı hataları büyük bir bencillikle örtbas edebilir. Ancak partnerinden gelecek hata, onun gözünde bitiriciliğe götürebilir. Aslan erkeği kendini her zaman hata yapmayan ve haksızlığa uğrasa da bunu kabul etmeyen bir kişiliktedir. Güçlü kadın arasa dahi rekabet edemeyeceği, hükümdarlık savaşına giremeyeceği kadınları daha çok hayatında ister. Kendi egosunu tatmin edecek bir dayanağı bu şekilde bulabilir. Hayatına giren kadını her şekilde eğlendirebilme potansiyeli çok yüksektir. Eğlence seviyesi çok yüksek noktada olan aslan erkeği, karşısındaki kadını asla sıkacak bir şey yapmaz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir