Aslan Burcu Kadını Etkileme Yöntemleri

Aslan burcu kadını etkileme yöntemleri

Aslan burcu kadını etkileme yöntemleri çoğunluk olarak gösterişten ibarettir. Aslan burcu kadınları kendilerini beğenen, gösterişli, alımlı ve gösterişten hoşlanan kadınlardır. Elinin değdiği, gözünün gördüğü her şeyin muhteşem olmasını ve ilgi çekmesini ister. Kararlarından asla caymaz, bir karar verdiyse onun için bu durumun dönüşü yoktur. Topluluk içinde gözde olmayı, herkesin onu dinlemesini ister. Aslan burcu kadını bağımsız yaşamayı ve özgür yaşamayı sever. Kısıtlanmalara asla tahammül edemez. Kendisi rahatına epey düşkündür ancak rahatına düşkün erkekleri sevmez.

Eğer aslan kadını etkileme yöntemleri konusuna gerçekten hakim olacaksanız, kendinizi ikinci plana atmalı ve onu göz önünde tutmalısınız. Rahatlığınızı bir köşeye koymalı ve aslan kadınını birinci plana almayı bilmelisiniz. Bu koşullarda devam ettiğiniz zaman, onu hak ettiğinize inanırsa eğer ilk işleminiz onayı almıştır. Aslan kadını kendi dış görünüşüne önem verdiği kadar hayatındaki erkeğin dış görünüşüne de önem verir. Neler giydiğiniz, nasıl bir uyumla giyindiğiniz, kıyafetlere ne kadar para harcadığınız, kıyafetlerinizin temiz ve bakımlı olması onlar için çok önemlidir. Aslan kadınının yanında gezecekseniz kesinlikle kişisel bakımlarınız da tam olmalıdır. Alacağınız hediyede,  yapacağınız sürprizlerde masraftan kaçınmamalı ve bonkör ruhunuzu açığa çıkarmalısınız. Konforuna düşkün olan aslan burcu kadınına, istediği konforu ve eğlence hayatını sunmalısınız. Seyahat etmeyi, lüks konaklamaları, eğlence ortamlarını sevmelisiniz. Bu tür aktiviteleri sevmediğiniz takdirde aslan kadınını asla elde edemezsiniz. Aslan kadını kendi yapar ama ona yapılmasını istemez. Hangi konularda kendi yapar? Aslan kadını sizi kısıtlar, giyiminize karışır ancak siz ona bunu yapmamalısınız. Çünkü aslan kadınları bir yere gittiniz zaman göz önünde olmayı sevecektir ve sizin yapmanız gereken şey onu uyarılara boğmak değil onu el üstünde tutmak olmalıdır. Asla ihanet etmeyin. Aslan kadını kıskanmak ve kıskandırılmaktan hoşlanmaz. En ufak bir ihanet sezgisinde sizi bırakıp gidecektir. Üstelik bırakıp gitmekle kalmayıp intikam için türlü yollar arayacaktır. Yapılanın karşısında beslediği ihanet duygusu, sizi epey yakıp yıkabilir. Kendini beğenmiş olmasının verdiği bir üstünlük ile eleştirmekten asla kaçınmaz. Acı eleştiriler yapmak huyudur. Sizin yapacağınız tek şey ise bunların üstesinden gelebilecek biri olmanız dışında hiçbir şeydir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir