Balık Burcu Erkeğinin Uyumlu Olduğu Burçlar

Balık burcu erkeğinin uyumlu olduğu burçlar

Balık burcu erkeğinin uyumlu olduğu burçlar öncelikli olarak su grubundan olanlardır. Su grubu elementinden bir burç olan balık burcu erkeği, hassas bir yapıya sahiptir. Balık burcu erkeği sezgileri güçlü, duygu yoğunluklu bir kişiliktedir. Bu yüzden kendisini anlayabilen yengeç ve akrep burcu ile çok iyi anlaşır. Bunun yanı sıra diğer burçlarla da uyumu söz konusudur.

Balık Burcu Erkeğinin Uyumlu Olduğu Burçlar Arasında En İyiler Hangileridir?

Balık burcu erkeğinin uyumlu olduğu burçlar arasında en iyileri kendi gibi su grubu burçlarıdır. Balık burcu erkeğinin hassas yapısını akrep ve yengeç burçları çok iyi anlayacaktır. Akrep burcu kadınının sert mizacına balık burcu erkeği üzülebilir. Ancak akrep burcu kadını bu erkeğin gönlünü hemen alacaktır. Balık burcu erkeği ile akrep burcu kadını genel anlamda birbirlerini anlar ve desteklerler.

Balık burcu erkeği ile çok iyi anlaşan burçlardan biri de yengeçtir. Yengeç burcu kadını da aynı balık burcu erkeği gibi duygusal bir yapıya sahiptir.  Balık burcu erkeği, ikili ilişkilerinde bağlılık ve hassaslık arar. Aradığı sevgiyi yengeç burcu kadınında bulup, çok mutlu olacaktır. Balık burcu erkeği ile yengeç burcu kadınının uyumu muazzamdır.

Balık Burcu Erkeğinin Diğer Burçlarla Uyumu

Balık burcu erkeğinin uyumlu olduğu burçlar kategorisinde ikinci sırada toprak grubu elementleri yer almaktadır. Balık burcu erkeği, toprak grubundan bir burç olan boğa kadını ile iyi anlaşmaktadır. Boğa burcu kadınının anaç ve anlayışlı yapısı, balık burcu erkeğinin hassas yönünü tamamlar. Sanata yetenekli balık burcu erkeği, estetik anlayışına önem veren boğa burcu kadınından etkilenir. Boğa burcu kadını iyi birer dinleyici olduğundan balık burcunun sorunlarını sıklıkla dinleyecek ve ona destek olacaktır.

Balık burcu erkeğinin anlaştığı burçlar arasında başak burcu da bulunmaktadır. İlgiye muhtaç balık burcu erkeği, başak burcu kadınının yardımseverliğinden etkilenir.  Duygu yoğunluklu balık burcu erkeğine, başak burcu kadını mantıksal anlamda destek olacaktır. Başak burcu kadını, eleştiriyi seven fakat pek eleştirilmekten hoşlanmayan biridir. Balık burcu erkeğini kırıcı yönde eleştirmeyip, anlayışlı olmaya çalışırsa aralarında güzel bir uyum oluşabilir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir