Boğa Burcu Kadını ile Yay Burcu Erkeği

Boğa Burcu Kadını ile Yay Burcu Erkeği

Bugün sizlere boğa burcu kadını ile yay burcu erkeği arasında nasıl bir uyum olduğundan bahsedeceğiz. Uyum mevzusuna girmeden önce boğa burcu kadını ile yay burcu erkeğini ayrı ayrı inceleyeceğiz. Boğa burcu kadınlardan söze girelim.

Boğa Burcu Kadınların Genel Özellikleri

Boğa burcuna sahip olan kadınlar sessiz, sakin ve kendini önemseyen mağrur davranışları ile bilinirler. Gerçekçi ve otoriter davranışlarını girdikleri ortamlarda hal ve hareketleri ile gösterirler. Boğa kadınları çok hırslıdır. Tuttuğunu koparan deyimi boğa burcu kadınlar için söylenmiş diyebiliriz bile. Alışkanlıklarına bağlı ve sadakate büyük derecede önem veren bir yapıya sahiptirler bu yüzden sadakatsizlikten hoşlanmazlar. Boğa burcu kadınları sadakate önem verdikleri gibi çok da sadıktırlar. Sevdikleri kişilere düşkündürler ve onları kaybetmemek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Ne kadar mağrur olsalar da kırılgan yanları da vardır. Dışarıdan soğuk görünen boğa burcu kadınların kalbi aslında yumuşacıktır. Çok çalışkanlardır ellerine aldıkları bir işi asla yarı yolda bırakmazlar sonuna kadar götürür ve işi bitirirler. Yaptıkları işte küçük büyük fark etmez asla risk altına girmezler riskten uzakta işlerini bitirirler. Boğa burcu kadınları maddi düzensizlik ve yetersizliğe fazla önem verirler. Maddiyata ne kadar önem verse de bunun yanında merhamet ve yardımseverdirler. Hayatındaki ilişkilerde sevgi ve saygıya çok büyük önem gösterirler. Boş zamanları olduklarında genelde yemek yapmayı, müzik dinlemeyi, el sanatlarıyla uğraşmayı tercih ederler. Evlerine çok düşkün olan boğa burcu kadınları huzursuzluktan hiç hoşlanmazlar. Biri tarafından hediye almaya bayılırlar.

Sıra geldi Yay burcu erkeğine bakalım yay burcu erkekleri nasılmış?

Yay Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri

Yay burcu erkekleri duyarlı, meraklı, cana yakın, neşeli ve entelektüel yapıları ile bilinirler. Bunların yanında iyi niyetli ve konuşkan yapıya sahiptirler. Dostlarına düşkün arkadaş canlısı olan yay burcu erkekleri hareketsiz ortamlarda çok sıkılır. Yay burcu erkekleri hareketli ve açık alanları çok sever. Kapalı alanlarda çok kalamayan yapıdadırlar. Yay burcu erkekleri dediğimiz gibi entelektüel ve meraklı olduğu için birçok konuda bilgi sahibi olan bir kişiliğe sahiptirler. Eleştirmeyi severler ve açık sözlülükte bir numaradırlar. Cömert olan yay burcu erkekleri yaptıkları harcamalarda savurganlığa kadar sınırı geçebilirler. Yay burcu erkekleri özgürlüklerine aşırı derece de düşkündürler, yalnızlıktan çok keyif alırlar. Yaşadıkları ilişkilerde bağlanamama sorunu yaşarlar ve evlenmekten korkarlar. Yay burçları erkekleri karşı cinsleri güzelliğin yanında kafa yapısına da çok önem verir. Bilgili ve kültürlü kadınlarla sohbet etmeyi severler. Yay burcu erkeği bir kadından hoşlandığı zaman ilgisini yoğun ve ilgili davranışları ile belli eder. Fakat hoşlandığı kişiyi zamanla sevmezse eğer çabucak kişiden sıkılır ve uzaklaşır. Bu yüzden bir yay burcu erkeğini iyice tanımak gerekir. Yay burcu erkeği eğer gerçekten severse karşı tarafa bağlanmakta sorun yaşamaz evlenmekten korkmaz. Çocuklarla iyi anlaşan ve onları seven yay burcu erkeğinin doğru kişiyi bulduğunda çok iyi bir evliliği olacaktır.

Boğa burcu kadını ve yay burcu erkeğinin uyumuna gelecek olursak eğer

Boğa Burcu Kadını İle Yay Burcu Erkeğinin Uyumu

İkili arasında yukarıda da okuduğunuz gibi hem ortak hem de farklı yönleri olan 2 burç hem anlaşabilir ama anlaşamadığı çok durum söz konusu olur. Mesela boğa burcu sadakate çok önem verirken yay burcu erkeğinin bağlanma sorunu yaşaması ilk sorunlardan biri olabilir. Bir diğeri olarak boğa burcu kadını evine çok düşkünken yay burcu erkeği kapalı alanlarda çok duramayan bir tiptir bu yüzden kişiler arasında sorun yaratabilir. Yay burcu erkekleri harcamada sınırı olmayan bir yapıya sahiptir demiştik buna zıt olarak boğa burçları maddi durumda dikkatli ve düzenlidir bu yüzden kişiler arasında maddiyattan da ötürü sorun çıkabilir. Şu ana kadar aralarında anlaşamayacakları durumları belirttik ama bu anlaştıkları konu olmadığı anlamına gelmez. Mesela her ikisi de sevdiği kişilere düşkün ve arkadaş canlısı. İlişkilerde burçlar ne kadar etkili bilemeyiz ama karşınıza çıkan kişinin doğru kişi olduğunu kalbinden ve size bakışından anlarsınız. Sizi dinleyen ve anlayan birini bulduğunuz zaman onu hayatınıza almak için elinizden gelen her şeyi yapın ve onu kaybetmemeye çok fazla özen gösterin..

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir