Burç Anneleri Nasıl Olur

Burç Anneleri Nasıl Olur

Anneler hayatta en değer verdiğimiz insanlardır. Her ne derdimiz olursa olsun bizlerin yanında olurlar. Özellikleri, karakterleri burçları ne olursa olsun en çok sevdiğimiz kişilerdir.

Koç Burcu Anne Özellikleri

Koç burcu anneleri, her zaman çocuklarının yanında olan annelerdir. Yaşamının her alanında hareket eden ve hareketle yaşayan Koç burcu anneleri çocukları ile de bu şekilde ilgilenir, onlara cesaret vermekten de kaçınmazlar.

Boğa Burcu Anne Özellikleri

Boğa burcu anneleri, çocuklarının güvenli bir biçimde büyütülmesine çok dikkat eder. Çocuklarının hayat karşısında yere düşse de kalkmasını onlara sürekli öğütleyerek büyüten Boğa burcu annesi, kendisi gibi çocuklarının da güçlü olmasını ister.

İkizler Burcu Anne Özellikleri

İkizler burcu anneleri, ruh hallerine göre davranışları değişse de çocukları ile olan ilişkilerinde enerjiklerdir. Çocuklarına karşı yeni şeyler öğretmeyi çok severler. Çocuklarına karşı kendilerini sevdirmek konusunda da oldukça başarılıdırlar.

Yengeç Burcu Anne Özellikleri

Yengeç burcu anneleri, yaşam boyunca çocuklarının arkasında koruyucu melek gibi bekleyen Yengeç burcu anneleri, çocukları için kendilerini parçalarlar diyebileceğimiz kadar emek harcarlar. Çünkü hayatlarında yer alan çocukları onlar için en değerli varlıklarıdır.

Aslan Burcu Anne Özellikleri

Aslan burcu anneleri, içlerinde bulunan gücü çocuklarına da aktarmak isterler. Çocuklarının da kendileri gibi güçlü olması ve zorluklar karşısında dik durmasını isteyen Aslan burcu anneleri, çocuklarının yanında destekçi olan bir anne tarzı sergilerler.

Başak Burcu Anne Özellikleri

Başak burcu anneleri, titiz oldukları için çocuklarının temizliğine çok özen gösterirler. Çocuklarının her işlerinde planla hareket etmesini isteyen Başak burcu anneleri çocuklarını buna göre eğitir ve büyütürler.

Terazi Burcu Anne Özellikleri

Terazi burcu anneleri, enerjik oldukları için çocukları ile sürekli bir yerleri gezmekten çok fazla zevk alırlar. Bunun yanında çok sevdikleri sanatı, çocuklarına da yansıtırlar. Çocuklarının erken yaşlarda müzik, resim gibi entelektüel konulara yönelmesi için çabalarlar.

Akrep Burcu Anne Özellikleri

Akrep burcu anneleri, çocuklarına kendi içlerinde bulunan güçlerini yansıtırlar, aynı zamanda Akrep burcu anneleri çocuklarını çok fazla korumacı yapısı ile de dikkat çekerler. Aynı zamanda başkalarına karşı çocuklarını da korurlar. Tanımadıkları insanlardan çocuklarını kıskanırlar.

Yay Burcu Anne Özellikleri

Yay burcu anneleri, çocukları ile zaman geçirmeyi onlara farklı konularda dersler verip, onlara bir nevi öğretmenlik yapmayı seveler. Çocuklarına hayat karşısında nasıl dik durmaları gerektiğini de öğretir. Çocuklarının ihtiyaçları karşısında her zaman onların yanında durarak isteklerini gerçekleştirmeye çaba gösterirler.

Oğlak Burcu Anne Özellikleri

Oğlak burcu anneleri, çocuklarının kendileri gibi disiplinli biçimde olmalarını sağlayarak bunu tüm yaşamlarına uygulamalarını sağlarlar. Böylece onların başarılı olacaklarını düşünürler.

Kova Burcu Anne Özellikleri

Kova burcu anneleri, çocukları ile ilgilenmekten kaçmazlar. Onların dertleri ile ilgilenir, küçük yaşlardan itibaren çocuklarına karşı, çocuklarıma ne katabilirim sorusunun cevabını bulmaya çalışırlar. Oldukça ilgili davranırlar.

Balık Burcu Anne Özellikleri

Balık burcu anneleri, duygusal olduğu için çocuklarının duygularına da önem verir onları herhangi bir konuda zorlamaz veya incitmez. Onlara hayal güçlerini geliştirme imkanı sunan Balık burcu anneleri, çocuklarını sıkmaz ve bunaltmaz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir