Burç Babaları Nasıl Olur

Burç Babaları Nasıl Olur

Babalar, çocukları için hep kahraman olan elleri öpülesi yüce insanlardır. Burçları, karakteristik özellikleri, konuşma tipleri, fiziksel özellikleri nasıl olursa olsun onlar her zaman çocuklarını düşünürler.

Koç Burcu Baba Özellikleri

Hayatın içinde her zaman enerjiyle hareket eden Koç burcu babaları, çocuklarına karşı bu özelliklerini devam ettirmeye devam ederler. Hareketsiz kalamamaları, çocukları ile birlikte iken de ortaya çıkar. Sabırsız tavırları ile çocuklarına iyi bir öğretmen olamasalar bile iyi bir arkadaş olurlar ve çocuklarını mutlu etmek için eğlenceli aktivitelerde çocuklarının yanlarında olurlar.

Boğa Burcu Baba Özellikleri

Boğa burcu babalar geleceği her zaman akıllarının bir köşesinde tutarlar ve çocuklarının ilerleyen yaşlarında mutluluklarını çok fazla önemser bu görüş doğrultusunda çocuklarını yetiştirmeye çabalarlar. Güvenlik konusunda dikkatli davranan Boğa burcu babaları, çocuklarının maddi yönden her zaman güçlü olması konusunda onları eğiterek büyütürler.

İkizler Burcu Baba Özellikleri

Ruh halleri sürekli değişim gösteren İkizler burcu babaları, çocuklarına karşı bir baba gibi değil de arkadaş gibi davranır. İletişim kurmak konusunda çocukları ile yakın olan İkizler burcu babası, çocuklarının çevresine de önem ve özen gösterir. Aynı zamanda onları bilgili şekilde büyütmeye çalışır.

Yengeç Burcu Baba Özellikleri

Yengeç babaları, duygusal babalar olacakları için çocuklarına karşı şefkat duygusuyla yaklaşırlar. Şefkat duygusu ile yaklaştıkları için onların hayatlarında, onlara zarar gelebilecek şeylerden uzak tutmak için çaba gösterirler.

Aslan Burcu Baba Özellikleri

Aslan burcu babalar genelde maddi yönden güçlü, babacan tavırlı bireyler olacaklardır. Çocuklarına karşı eli açık olan Aslan burçları, çocuklarını sevindirip, mutlu etmek için var gücüyle uğraş verir.

Başak Burcu Baba Özellikleri

Başak burcu babaları, çocuklarına karşı çok ilgilidirler onların duygusal yönden tüm sorunlarına çare bulamasalar da bakım, sağlık gibi farklı konularda çocuklarıyla çok ilgilenirler. Aynı zamanda çocuklarına karşı fazlası ile duyarlı davranırlar.

Terazi Burcu Baba Özellikleri

Teraziler, hareketli ve yerinde duramayan bireylerdir terazi burcu babaları da bu şekilde olacaktır. Çocuğu ile eğlenmesini bilen terazi burcu babaları aynı zamanda iletişim kurma becerisini de çocuklarına karşı kullanırlar, çocuklarına doğruyu sürekli öğretmeye çalışır ve adaletli davranırlar.

Akrep Burcu Baba Özellikleri

Akrep burcu babaları, akrep burcunun getirmiş olduğu kıskançlık duygularının burada da etkisinde kalırlar. Çocuklarını sahiplenici tavırları ile bilinen akrep burcu babalarının, çocukları ile arasında güçlü bir bağ vardır. Çocuklarının korunmasına çok fazla dikkat eder, zarar göreceği için çok endişelenirler.

Yay Burcu Baba Özellikleri

Yay burcu babaları, çocuklarının eğitim konusuna oldukça dikkat ederler, kendileri deli dolu oldukları için çocuk konusunda emin olmaları gerekmekte ve kaldıramayacakları yükün altına girmemelilerdir. Sorumluluklarının bazen farkında olmayan Yay burcu babası burada dikkatli olmalıdır.

Oğlak Burcu Baba Özellikleri

Hayatlarında disiplini ve otoriter yapısını sürekli koruyan Oğlak burcu babası, çocukları ile olan ilişkilerinde bu düşüncelerini devam ettirirler. Çocuklarını belirli bir programa göre yetiştirir ve çocuklarının iş hayatında çok başarılı olmasını isterler.

Kova Burcu Baba Özellikleri

Kova burcu babalar, genelde özgürlüklerine düşkün babalar olmaktadır. Bu nedenden dolayı çocukları ile çok fazla ilgilenemeseler bile çocukları ile güçlü bir bağ kurmaktadırlar. Çocuklarına karşı arkadaş canlısı bir şekilde yaklaşırlar.

Balık Burcu Baba Özellikleri

Duygusallığı ile ön planda olan Balık burcu babalar, hayalci tavırları ile de dikkat çekmektedir. Çocuklarına karşı bu şekilde davranan Balık burcu babaları iyi bir eğitim almasını isterler. Ayrıca çocuklarına kızmaz, herhangi bir şekilde fazla uyarıda bulunmazlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir