Burçlar Göre Anneler

Burçlar Göre Anneler

Koç Burcu Anneleri

Koç anneleri bağımsızlık isterler. Bu dolaylamada çocuklarının da bağımsızlıklarına düşkün olmasını ister ve onları öyle büyütmeye dikkat ederler. Yavaş insanlara tahammülleri olmaz. Koşturmayı fazlasıyla severler. Koç annelerini parkta evlatlarıyla çocuk olurken görebilirsiniz. Kurslar, oyunlar, bebekleriyle aktivitelerini eğlenceli hale dönüştürür.

Boğa Burcu Anneleri

Huzur ve güven verdikleri dikkate dikkat çeken boğa kadınları, buna çok dikkat verirler. Evlatlarını geleceklerini dikkat altına almak yaşamın amaçlarından biridir. Bu bağlamda evlatlarında verebilecekleri tüm imkanları sunmaktan hoşlanırlar. Güven veren ve azimli olduklarından ufak yaşlardan itibaren bebeklerinin de bu bağlamda düzenli bir hayat isterler. Bu bağlamda, bu ebeveynlere sahip bebeklerin dingin ve huzurlu olduklarını görebilirsiniz.

İkizler Burcu Anneleri

İkizler anneleri, anneden çok yandaş gibi olurlar. Sosyal yaşama oldukça değer veren bu burç, evlatlarıyla da can ciğer olurlar gibi olurlar ve bütün sırlarını paylaşıp; birlikte gezip tozmaktan hoşlanırsınız. Tümü merak eden, araştırmayı seven ikiz anneleri, evlatlarının ilerleme dönemlerinde oldukça çok şey okuyarak en iyisine ulaşmak isterler. Evlatlarını orijinal ve dinamik olmaları için dayanacak aktiviteler yapmaktan hoşlanırlar.

Yengeç Burcu Anneleri

Yengeç söylendiği zaman şefkat gelir.  Anneliği her yeriyle tamam ederler. Çocuk ağlaması, dışkısını yapması, dolaylamaları dağıtması, geceleri sürekli uyanması gibi durumlarla karı karşıya kalabilir. Bu dolaylamalardan sonra yengeç anneleri için gayet doğal ve hatta onu hoş edecek durumlardır.

Hissi ve yuva yengeç annelerini, ufacık şeylerle hoş olurken veya ufak şeylerle göz yaşı dönerken görülebilir.

Aslan Burcu Anneleri

Mutlu , huzurlu anneler! Aslan anneye olan yavruların sürekli güldüğünü görebilirsiniz. Bir hali aktif sosyal hayatta aslan anneleri, yavrularının de sosyal olmaları için her şeyi hallederler. Başkan ruhlu oldukları ortaya çıkar. Bu da yavruların büyütürken, çevreye gelen söylemlere kulak asmadan, kişisel yönlerinde uygulamalarını sağlar.

Başak Burcu Anneleri

Bilhassa yiyecek ve sağlık temalarında fazlasıyla araştırma yaparak, bir hastane uzmanına kadar donanımlı olabilirler. Meraklı anneler makale okurken görebilirsiniz.

Detaycı olarak, yavru olmasa, yavruları büyüdükleri dönemde onları kısıtlayabilirler. Ama yavruları için her şeyin  en iyisini isterler.

Terazi Burcu Anneleri

Terazi anneleri, kültürel ve sanatsal uygulamalarda en başı terazi burçları çekerler. Yavrularının sanatsal durumlarını gelişmesine oldukça dikkat ederler. Yaşamın tamamen içinde olan terazi burçları, değer veren terazi anneleri, yavrularını alıp, güzel havanın tadını çıkarmaya; bahçeleri ve bağları gezmeyi severler. Terazi annelerinin bir diğer yönü ise sabırlarıdır. Diğer anneler onlara merakta bırakırken, sabırlı bir şekilde yavrunun ne dediğini anlamaya özen gösterdiklerini anlarız.

Akrep Burcu Anneleri

Evindeki temizi sağlamaları ve düzenli olmalarıyla bilinirler. Bu durumda yuvası ve yavruları için her şeyin en iyisini isterler. Akrep anneleri, yuvaları yüksek standartlarda hayatları için her şeyi yaparlar.

Yay Burcu Anneleri

En aksiyon dolu anneler bu burca aittir. Gelişi güzel hayatı severler. Çocuklarına farklı deneyimler ve donanımları aktarırlar. Olgulara ya da düzene ayak uydurmaktan hoşlanmadıkları için, yavruları da bu şekilde olgunlaşabilir. Yeni donanımlar ve aksiyonlar yerleri ve hep eğlenceli bir yaşamları olur.

Oğlak Burcu Anneleri

Yuvayı bir arada tutan, adeta aileyi yapan kadınlar durumunda ilerleyen burçlardandır. Bu burçların bebekleri sanki doğduğu andan itibaren güçlüdür ve düzen duygusu vardır. Ekonomik emniyet onlar için çok önemlidir. Bu dolaylamada yavru sahibi olmaya endişe duyarlar, istediklerinde ise yaşamlarını dingin bir hale koyduklarından emin oluruz. Bazı durumlarda çok gergin olduklarını da diyebiliriz. Bu dolaylamada yavruları hasta olduğunda fazla endişelenebilirler.

Kova Burcu Anneleri

Kova burcu oldukça kültürlüdür.  Durumlarda, bebeklerin dilinden çok iyi anlarlar. Yavruları yetişirken, onu dinleyerek ve kişiye saygı göstererek olgunlaşmasına dikkat ederler. Yavrularına yetişkin gibi tavır takınmayı severler. Gelişimlerinin daha düzgün ilerlemesi adına iş yaparlar. Bazı dönemler biraz çıkışlar olduğunu diyebiliriz.

Balık Burcu Anneleri

Şefkatleri ve hisleri bilinirler. Koruyucu bir tavır takınırlar. Yavrularını korumak için söylenir dururlar. Özel yaşamlarında hisli da olsalar, söz konusu yavruları olduğunda kişisel olarak kendilerinden ödün verebilir. Oldukça mutlu doludurlar ve bunu dışarıya yansıtırlar. Zamanla yavrusuna sarılıp, sevip kokladığını görürsünüz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir