Burçlara Uygun Ayakkabı Seçimi

Burçlara Uygun Ayakkabı Seçimi  

Ayın ve gezegenlerin yörüngelerini barındıran bir kuşak olduğu söylenmektedir. Bu kuşakta ise her bir bölgede farklı bir burcun olduğuna inanılmaktadır. Böylece insanların burcu da belirlenerek bu şekilde onun hakkında daha rahat ve daha keskin kararlar vermemize olanak sağlayan bir durum olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu burçların kendilerine göre karakteristik yapıya sahip olup, kişiyi içerisinde barındıran bir durum olmakla birlikte kişiye kendinden bir nebze de olsa parça olarak bünyesinde bulundurur. Kendi içerisinde on iki parçaya ayrılan ve bu parçaların her birinin kendine has özellikleri bulunmaktadır. Bu burçlara takıntısı olanlar her türlü konuda burcuna göre hayatını şekillendirmeye başlamıştır. Burçlar sayesinde insanlar kendilerini iyi tanımaktadır.

Bu burcun kendini ön plana çıkaran özelliği ve bu burcun çekici olmasını sağlayan bir unsur ise cesaretleriyle karşı cinsin dikkatini çabukça çekmesiyle bilinmektedir. İstedikleri her şeyi elde etmesiyle de bilinen bu burç, her konuda ısrarcı yapısıyla da bilinmektedir. Bu burç, önüne fırsat çıktığında bu fırsatı tepmez ve onun sonuna kadar sömürür. Bu burçla bir ilişki yaşayan kişiler hayatları boyunca eğlenmediği kadar bu burca sahip kişiler tarafından eğlendirilmektedir. Renkli ayakkabıları daha çok tercih eden bu burç, hareketli ve gezmeyi çok sevdiği için spor ayakkabılarını alması önerilmektedir.

Aslına bakıldığı zaman ayakkabı seçimi burçlar ile alakalı bir durum değildir. Bu biraz kişinin kendi tercihleri ile alakalı bir durum olacaktır. İnsanlar o an kendi ruh ve hallerine uygun olan modelleri seçmelidir. Bir kova kadını dün spor ayakkabı giymekten keyif alırken bugün topuklu ayakkabı giymek isteyebilir. Yani bu durum aslına bakılır ise giyilecek ortama ya da o anki ruh hallerine bağlı olarak değişiklik gösterecektir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir