Burçlarda Kadınların Özellikleri

Burçlarda Kadınların Özellikleri

Koç Burcu

Koç burcu kadını kendini bilen, kavgacı, canlı, ilişkilere ve bağımsızlıklarına düşkün biridir. Hep yuvalarını yücelterek konuşmaktan hoşlanır. Kusurlu yönü; kıskanç ve kindar olmasıdır. Karşı taraftan kendisini konuşmasını ister ve koç kadını başkasını adının geçmesini istemez. İyi bir misafir ağırlayandır ve kocasının hareketlerini düzeltir.

Boğa Burcu

Bu kadın uyumlu eşsiz ruhu gereği, eşinin sözünü dinleyen, açık sözlü ve kadın olarak fikrine sadık biridir. Böyle birisi sanat dünyasında yeteneklidir aksiyonlu ilişkilerden hoşlanır.

İkizler burcu

İkizler burcu kadınıysanız çabucak iletişim kurar ama eksik arayan ve bulan mizaçlarınız nedeniyle kalıcı bir arkadaşlık kurmanız kolay değildir. Değişimi sever ve olumlu olacağını bilirsiniz. Dingin ve güzel bir süreç yaşarsınız.

Aslan Burcu

Aslan burcu kadınıysanız iyi yürekli, yüce sevgili, sevimli ve ekonomik olarak aktif biri olabilirsiniz. Canlı ve tartışmaktan hoşlanırsınız. Başkalarını sürekli rencide etmeyi sever, açık fikirli ve açık sözlüsünüzdür. Kural tanımazsınız . Evinizi çok iyi yönetir ve dünyanın sizin yerinizde kurallara uymasını ve severek bakmasını beklersiniz.

Başak Burcu

Dürüst ve sevecen davranışları vardır. Uyumlu durumlara sahipsinizdir, tertemiz ve titiz yüreklisinizdir. Sanat dünyasında konuşmanız gerekir. İçe dönük olduğunuzdan hoşlandığınızı eşinize açıklayamazsınız.

Terazi Burcu

Terazi kadınıysanız iyi bir yazar, tarafsız ve koruyucu davranan ve en adil kişilerdensinizdir. Hayatlarınızda erken yıllarında evlenirsiniz. Bilir ve anlayışlı, nazikleşen bir yapınız vardır. Seks hayatından hoşlanır ve aşk dünyalarının uzmansınızdır.

Yay Burcu

Yay kadınıysanız size karşı gelenlerden hoşlanmazsınız. Durmaktan hoşlanmaz ve devamlı hareket arayanlardansınız . Yakın akrabalarınızı sevmez ve eşinizle ile yakın ve dostça ilişkiler kurarsınız. Evli yay kadınıysanız eli açık, inançlı, yürekli bir ev kadınısınızdır. Doğrucu karakteriniz vardır.

Oğlak burcu

Oğlak burcu kadınıysanız tutucu sayılır ve asla durumlara ve zorlukları hallederek başarıya emin ilerleyerek yürürsünüz. Azimli, gayretli, uyumlu, dürüst ve itaatkârsınız. Evlatlarınız fazla durmaz ama belirli bir bölgenin ilerisinde geçmelerine müsaade etmezsiniz.

Kova Burcu

Kova burcu kadınıysanız geleneklere aldırmazsınız. Fakat durumlar sonrası karşı taraf size ayak uyduramazsa, onu değiştirirsiniz. İnsancıl, kibar, sempatik ve yardımseversinizdir. Mert ve ince görüşlere sahipsiniz. Hastalıklardan hemen etkilenirsiniz. Çok üretkensiniz ve evi güzel döşenmiş, eski eserlerle süslenmiş ve çağdaşsınız. Yakın çevrenize yardım edersiniz.

Balık Burcu

Balık burcu kadınıysanız eşinizde kibarlık ve sanat yeteneğini arayacaksınız. Her şeyi biliyorum tavrınız, kıskançlığınız olsa da ve eşinize düşkünsünüzdür. Eşinizin sözünü dinlemeye eğilimdesiniz. Kuruntulu mizacınız, endişeye mahal verir. İsteksiz görünürsünüz ama başka zamanlarda kişisel olarak adayan, hayran, içten duygulu, dengeli, sempatik ve dürüstsünüz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir