Burçların Acıyı Yaşama Şekilleri

Burçların Acıyı Yaşama Şekilleri

Koç Burcu

Koç burcu aşklarda ayrılık fikrini uzun süre önce edinmiş hatta kişisel olarak iç dünyasını ayrılığa hazırlamıştır. Karşı taraf aşk ağrısı çekerken, koç burcu ayrılığı kabullenmiş ve yaşamına devam etmek, karşı tarafı geride bırakmak için yeni yollar bulmuştur. Aşk acısında değil farklı alanlarda da acı eşiği de yüksektir; korksa, endişelense bile içinde yaşar.

Boğa Burcu

Öyle içten sever ki ayrılığa tamam diyebilmesi çok zaman alır. Bir türlü ayrılık dünyasından çıkamaz, bitti kelimesinin sonrasında çabası devam eder bu burcun. Tamamen dünyası yıkılır, içi kararır. Uzun süre karşı taraftan umut bekleyebilir bırakmayabilir, gözyaşlarını saklamaz bu burçlar.

İkizler Burcu

Bilhassa aşık olduğu insandan ayrılıyorsa adeta çekilmez birileri olurlar ikizler. Bağırır, aşkta harcadığı emeği adeta sıralar gibi tek tek anlatır; sıraladığı gibi bunları yaptım diye karşı tarafın yüzüne vurmaktan yoksunlaşmaz, aşk acısını kabullenir ama kendisine yediremez. Kendi hayatına bakmaya çalışır yemek yapar, gezer, alışverişe gider, unutana kadar karşı tarafı pişman olduğunu görmek için ölür biter, unuttuğunda ise tamamen yaşanmamış gibi kendi kafasında bitirir ilişkiyi.

Yengeç Burcu

Bu burçta aşk acısı sürecinde görünen yüz, görünmeyen yüzü vardır. Görünen yüzü canlı ve aktif olmasına rağmen diğer tarafı adeta için için ağlıyordur. Yengeç burcu için aşk acısı, ağlamalı ve hatıraların yaşatıldığı ayinler gibidir. Zaman içinde bir aşkın acısını çekebilecek kadar da koca bir yüreğe sahiptir.

Aslan Burcu

Gururlarından asla ödün vermezler. Bir kez aşkı kendi kafasında bitirdiyse bir daha karşı tarafa gitmesi oldukça güçtür. Bu burç, vazgeçilen tarafsa aşk acısı, kabullenişi basit olacaktır ve yine de kişisel olarak dönmek isteyen bir karşı taraf sezerse onu her hâlükârda bu duruma pişman edecek ve hatta süründürecektir. Bu burç ayrılık acısı olarak ağlamayı kendi içinde yaşar, basit de atlatır, birçok kişiden çok daha serzenişsiz olarak bitirir.

Başak Burcu

Başak burcu son derece sakindir. Basit basit ayrılık isteği olmaz, buna rağmen vazgeçtiyse ve buna karar verdiyse de başak burcunun önüne kimse geçemez ve onu kimse durduramaz. Asla hiç güzel hatıralar olmamış gibi hep kötüleri hatırlar, güzelleri anımsamak dahi istemez hafızasında perdeler. Başaklar aşk acısı sonrası tek kalmamaya çalışır, çoğunlukla çevresiyle ile bir araya gelirler. Tek kaldıklarında eski hatıraları hatırlayıp, bir başına üzülürler. Aşk acısıydı bitti diyorsa da bu böyle olmaz, izler sevgilisini, üzülse de uzun sürse de dışarıya yansıtmazlar.

Terazi Burcu

Aşk acısını sancılı yaşayan kişilerdendir terazi. Fakat terk edildiyse vazgeçilmeyi hak etmediğini sürekli söyler kendisine. Aşk acısıyla tartışmaya bile başarır. Tekken bol bol ağlar. Diğer çevresinde mutludur ve intikamlar planlıyordur. Aşk acısını karşı tarafa zarar vermek için karşı tarafı rencide etmeyi borç bilir ve seviyesiz konuşmayı da hak bilir.

Akrep Burcu

Kişisel dünyasında bütün kinini ayrılık vakti kusar bu burçlar. Her zaman karşı tarafı suçlamaları kaçınılmazdır. Bari aşk boyunca problem yaratan fakat sineye çekenmiş gibi de ayrılık anında anlamışsınız. Akrep her ne kadar hırçın davransa da yalnızken göz yaşı döker.

Yay Burcu

Bu burçlar adeta dalga geçer şeklinde ayrılırlar. Karşınızda mutlu eden ve aşk acısı cümleleri kuran bir plato karşılaşmanız mümkün. Karşı taraf üzülecek, incinecek diye de umutlu fikir yürütmez. Yaylar için aşk bitmişse bir daha olmaz, göz yaşı sızlanmanın hiçbir faydası yoktur. Vazgeçildiğinde de aynı umarsız davranışlarda gösterir . Yay ile olmayan biri bundan sonra onun için değerli değildir.

Oğlak Burcu

Aşk acılarını sevmez oğlaklar. Terk eden karşı taraf ise kişisel olarak endişeli hisseder, her sözcüğünü de kıymetle seçer. Bu burçların geçmiş zamanlarında ve hayat sürmelerinde saygısı büyüktür. Bu burçla tartışarak ayrılmak oldukça istenen bir konum değildir. Aşk göz yaşını ve endişesini üstünde taşır. Göz yaşı döküp, sızlanmaz fakat bir müddet aşk defterini kapatıp kendisini dinlenmeye alır.

Kova Burcu

Şimdiyi yaşamaz ve anılara bağlıdır kovalar, o şekildeki basit basit da kopamazlar. Bağımsızlıktan de taviz vermezler. Ayrılıkta bu burcu evde bulmak zordur. Hemen kendini ıssız yerlere, gezmeye, verir. Çevresini kısa zaman aralıklarıyla değiştirir, sürekli değişen bir çevre edinir ve aşk acısına alışana kadar yeni arkadaşlarıyla hayatı arar. Aşk acısına alıştığında diğer ortamına dönse de bir önceki ilişki geride kalmıştır koç burcu için, sevgili bir hatıra olarak anımsamayı tercih eder.

Balık Burcu

İçi gitse de aşkının önünde serzenişi kabul etmiş şeklinde davranır. Her zaman arasında ümit kırıntıları arar bu burçlar. Diğer zamanlarda eski arkadaşlarından bir adım gördüğünde aklı karışmaya oldukça uygundur. Sevgi kişisidir. Yüreği sevgi ile dolu değilse elini tutan biri de göremezsiniz. Tek kalmayı isteyecektir. Aşk acısı herkes için acıdır ama her burçta farklı etki uyandırır. Asıl olan sevmekten dolu dolu keşfetmek, hayatı anlamak ve sevgilinin değerini bilmek. Fakat hala yanınızdaysa geçirilen zamanı değerli kılmayı dikkatsizlik etmeyin.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir