Burçların Anlaşamadığı Burçlar

Burçların Anlaşamadığı Burçlar

Koç Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

Bu burç canlı, hareketli, lider burcudur. Koç burunun en iyi Aslan ve Yay insanlarla anlaşır. Anlaşamayan burcu Terazidir. Karşıt olan özelliklerle tamamlanırlar . Bu dolguda Koç burcunun cüretkâr, girişken, hareketli doğası Terazi’de dinginlik bulur, dengelenir.

Koç burcu çabuk hareketlenir, alaycı ve kişisel ön planda tutmayı hoşlanan bir yapıya sahip olur. Kişisel olarak aşırı sahipli tavrı, hareketliliği yüzünden bazı insanlarla anlaşamaz. Aslan, Akrep ve Kova burçlarıyla anlaşmakta güçlük çeker. Anlaşılamayan burçlar bir araya geldiklerinde birbirlerini mıknatıs gibi iterler.

Boğa Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

Bu insanlar biraz düz fikirli, anlayışsız olabilir. Anlaşılması güç olan bir burçtur. Fakat durgunluk ve nedene bağlılık gibi fikirlerde iyidir. Bu dolaylamada bu fikirlerin karşıt olan insanlarla anlaşamaz. Yengeç, Terazi ve Oğlak burçları ile anlaşılmayan insanlardır. Bu insanlar onu fazla düz düşünceli bulabilir.

Anlaşılamayan insanlar Akrep ile tümel olarak eksiklerini düzenler aslında. Akrep burcunun tartışmacı dolayları, Boğa burcunun zamanla bunalıma girip kişisel olarak bırakan yapısına iyi gelebilir.

İkizler Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

Bu burçlar kişisel olarak biraz anlayışsız, yüzeysel, hızlı değişen, karar vermede zorlanan ve sürekli diken üstünde hayat tarzına sahip olan fikirlere sahiptir. Aynı zamanda endişelerini kontrol etmekte zorlanır. Bu dolaylamalarda ; Başak, Yay, Balık burçlarıyla çatışma halinde olabilir Burçların sabır ve iyi niyet hallerine rağmen tartışma çıkacaktır.

Bu burçlarda her şeyden önce fikirlere ve entelektüel dolaylamalara bakar. Konuşamadığı, anlayamadığı ya da bir fikir üretemediği ilişkileri bitirir. Bu bağlamda daha cinselliği ön planda tutan burçlarla tartışılar.

Yengeç Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

Girişken bir yapısı vardır ve aile kurmak, ailesini korumak, sevmek- huzur bulmak ister. Bundan dolayı ilk olarak en iyi kendisi gibi su burcu ailesinden olan Akrep ve Balık ile tartışmaz. Anlaşamayan burcu Oğlak’tır. Bu bağlamda Oğlak ile hep tartışır. Yengeç hisli insanıdır. Fakat Oğlak’ın özgür ve kişisel olarak korumayı bilen, düşünceli yapısıyla fikir olarak çok şey katabilir.

Çok hareketli, duygusal, hızlı öfkelenen ve güler yüzlü olmayan Yengeç burcu insanı, dengeli olmayan bazı tavırlar sergileyebilir. Koç, Terazi, Oğlak ile burçlarla tartışabilir. Onların dingin davranışları karşısında öfkelenebilir, onları vurdumduymaz olmakla kızabilir.

Aslan Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

Aslan burçlarının olumsuz yanları kibirli olması, her yerde kendini ileri sürmesi, başkanlığa merakıdır. Anlayışın azlığı bazı insanlarda dayanılmaz gelebilir. Boğa, Akrep ve Kova ile tartışabilir. Tartıştığı burçlara göre Aslan burcu kendini çok beğenmiş ve ukala olacaktır.

Başak Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

Kişisel akla ve hızlı zekasıyla öne çıkan Başak insanları , Ateş topluluğundan olanlar Yay, Koç ve Aslan ile pek anlaşamaz. Bu bağlamda bu üç gruba mensup olan insanları düşünmeden harekete, hatıra yaşamaya, para konusunda hesap yapmamaya dolaylamalarına eğimlidir.

İkizlerle de daha çok iyi anlaşabilir. İkizlerin fazla güldürüyü ve plan yapmama durumunu da Başak’a önemsiz gelebilir. Terazi ile bazı yerlerde tamamlayabilirler. Bu bağlamda Başak Terazi’den önce gelen bir burç olarak denge ve adaletten yoksun olan dolayları bu burçla birleşebilir.

Terazi Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

Terazi burcu zaten burçlarda her zaman ikili ilişkiyi ama önce nikahı ve sevgiyi simgeler. O sevgi duyamadığı bir beraberlik yaşayamaz. Hiç normal süren bir ilişkiden hoşlanmayacaktır. Terazi burcunu hep bir yerde tutmak ya da hep aynı şeyleri yaptırmak bir süre sonra beraberlikleri bitirir ya da çıkmaz yola sokabilir. Bu nedenle toprak burçlarından, Boğa, Oğlak ve Başak ile pek tartışır.

Akrep Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

Burçlarda en gizemli topluluktur. Hep duygu yüklü ve fedakardır. Düz olması nedeniyle de her şeyi içine atar. Bazen sinirlenir. Kişisel çok ince düşündüğünden karşıdan da bunu ister. Hava burçlarıyla tartışır, çünkü Hava suyu istemez. Hele de İkizler ’in tavırları Akrep’i merakta bırakır ve zaman sonra yorulur. Kova ve Terazi ile de istediği uyumu yakalayamaz.

Akrep burçların mensup kişilerin en kötü yanları endişeleri ve kindarlıklarıdır. Tek düşünen, başına buyruk ve sürekli endişeli tavırları da vardır. Boğa, Aslan ve Kova, onu aşırı cazibeli ve hareketli bulabilirler.

Yay Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

Bu burçlar, gezmeyi, yeni yerleri keşfetmek gibi konuları, sürekli canlılığı sever. Neşelidir ve zamanı yaşar… Bu nedenle, toprak burçlarından Boğa, Başak ve Oğlak’la harika bir fırsat yakalayamaz. Zeka zehirlenmesi olabilir.

Bir zamandan sonra umursamayacağı için çok patavatsız olabilen Yay grupları insanının kişisel sorumluluk duygusu daha düşüktür, dikkatli olmayan ve taşkın davranışları olabilir. Fikri ve bağımsız aşkı abartılıdır. İkizler, Başak ve Balık için çok hareketli, kaprisli ve çok neşeli olabilir. Bu burçları huzursuz ve kendini bilmez olarak tanımlayabilirler.

Oğlak Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

Yengeç ile tartışabilen bir burçtur. Bu bağlamda pek iyi olmazlar gibi görünseler de beraberinde tamamlarlar. Yengeç burcunu sahiplenmeyi ve mutlu olmayı, yuva kurmayı, biri için fedakarlık yapmayı öğrenirken Yengeç burcu da Oğlak burcundan yerine göre dik durmayı, hayatta kalmayı öğrenecektir.

Çok hesaplama yapan olan Oğlak grubu insanı çok dingin, özenli ve düzenlidir. Önemli huyu da dış dünyayı bazen çok bunaltabilir. Koç, Yengeç ve Terazi burçları onu fazla çok düzenli, sıkıcı ve anlaşılmayan biri olarak görebilirler. Güvenilir olduğunu bilirler, fakat hesap konusunda yüzünden kendilerini istenmeyen bulabilirler.

Kova Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

O töre bazlı bir yuva yaşamından çok can ciğer arkadaşlıkla köklerini ekmiş, entelektüel doygunluğun olduğu bir birliktelik arar. Karşı taraftan alaycı tavırlar onu bunaltabilir. Bu bağlamda güven ve düzenli ilişki arayan Toprak burçları ile (Boğa, Başak, Oğlak) neredeyse hep tartışır.

Yay ile zor tartışırlar. Aslında karşıt burcu olan Aslan ile eğer haritaları uyuyorsa birleşerek bu iki burç birbirlerini tamamlarlar. Zıt insanlar olarak birbirlerini çekerlerse ilişki olabilir.

Balık Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

Balık insanlarının en anlaşamayacağı burç, dışa dönük Hava burçlarıdır. Hava burçlarının cesur, dediğim dedikçi hareketleri tavırları Balık burçlarını yorabilir, aradığı dingin huzuru isteyerek bulamayabilirler. Bu nedenle hava suyu bulandırır.

Çok çabuk endişelenen Balık insanları insanı dikkatsizdir. Karar vermede zorlanmaları, çok dağılan düşünceleri ile hisleri ona hayatta pek çok problem çıkartır. İkizler, Başak ve Yay burçları dolayısıyla normal yaşamın akışına normal olmayan, his olarak fazla hassas ve güçsüz iradeli bulacaklardır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir