Burçların Ayrılma Nedenleri

Burçların Ayrılma Nedenleri

Koç Burcu

Koç insanları her dediğinin yapılmasını, birlikte oldukları insanların kişiliklerine koşulsuz boyun eğmesinden hiç hoşlanmazlar. Onların yanında kişisel isteklerini dile getiren insanları görmek hoşlarına gider. Bu tür bir ilişkiden hızlıca sıkılırlar. Bunun dışında başkalarıyla konuştuğunuzda fark ettirmeniz, sizin endişeleriniz, sahipleniciliğiniz, bunalması için yeterli sebeplerdir.

Boğa Burcu

Boğa kendi olduğu bir ilişkiden zor ayrılan bir gruptur. Fakat bununla berabere olduğu insanın cinsel isteksizliği, finansal kırıklığı , maddi konularla ilgili doğru olmayan kararlar alması, müsrif bir şekilde para biriktirmek için ayrılması için yeterli durumlardır.

İkizler Burcu

Rutin dolaylamalardan çabuk bunalan ve sürekli yeni fikirler peşinde olan İkizler insanları için birlikte olduğu kişinin çok korumacı ve olgulardan ilgi delisi gibi davranması, sürekli beklentiler peşinde olup kıskançlıklar yapması bunalması için yeterli sebeplerdir. Bununla beraber ayrılma kararını direkt alıp yeni bir hayata başlar.

Yengeç Burcu

En hisli ve romantik insanlardan olan Yengeç, giderseniz kovalar, kovalarsanız gider. Bu dolaylama ile beraber kovalamaca onun ilgisini çeker.  Yengeç insanları ayrılık fikrini dolaylama olarak almasına neden olan şeyler ise; onu his kırıklığına uğratmanız, bu burçtan hoşlanmamanız gibi hislere düşürmeniz, kötü sonuçlanır.

 Aslan Burcu

Aslan insanları birlikte olduğu kişiden ilgi ve sevgi hissetmesi gerekir. Gururunu hiçe saymanız, anıları hiçe saymanız ve geçmişten bahsetmeniz, dolaylama yaparak bile olsa onu merakta bırakmanız, desteklememeniz, alkışlamamanız, mutlu etmemeniz ayrılmasına ve bir daha size dönmemesi sebep olur.

Başak Burcu

Burçların en titiz ve düzenli topluluklarından olan Başak burçları için, dikkatli ve ilgili olmamanız, seviyesiz olmanız, bilgi birikim olarak ve kültürel birikiminizin ona göre yetersiz olmanız vazgeçme nedenlerindendir. Ama bu sebeplerden karşı tarafa bahsetmeden ve sizi vaz geçmeye yani ayrılmaya çalışır, çok düşüncelidir.

Terazi Burcu

Terazi insanları vazgeçme nedenleri çok açık ve düzdür; olanı takip etmemek ve günceli takip etmemek, dönemin gerisinde kalmak, dikkatli, saygın olmamak vazgeçebilmesi için yeterli nedenlerdir.

Akrep Burcu

Akrep insanları kontrol duygusunu önemser. Bu durumun Akrep burçlarında olması önemlidir. İkili davranışlarda bu durumu kaybettiklerini fikirleri ile anda vazgeçerler ve ayrılma kararı alırlar. Vazgeçerken de ayrılırken üzebilirler.

Yay Burcu

Asla düz değillerdir ve heyecanlı olan bu burç için, gezmekten hoşlanmamanız, başka fikirlere ilgi duymamanız, yüksek gurura sahip olmanız ve zeki biri olmadığınızı düşündürmeniz karşı taraftan ayrılması için yeterli sebeplerdir.

Oğlak Burcu

Birlikte olduğu insan; oğlak burcu ile yeterince ileri gidememişse, yuvası hakkında olumsuz olguları varsa, maddi fikirlerde çok bilgisiz ve savurgansa ve kendi özellikleri ile onu desteklemiyorsa ayrılma zamanı geldiğini düşünür. Vazgeçme kararı verirken tüm bu nedenleri kefeye koyar, aksi durumda tek bir neden için ayrılmaz.

Kova Burcu

Kova insanları hoşlanmadığı ve sevilmediğini duygulara sahip olduğu anda karşı taraf ile ayrılır. Beklemeyi uygun görmez. Bu durumda; onu kısıtlamak, bağımsızlığına karışmak, hesap sormak, diğer çevresiyle karışmak ayrılma nedenlerindendir. Ayrılırken de kötü kelimeler kullanarak kalbinizi parçalara ayırabilir.

Balık Burcu

Burçların basit- kolay ayrılan grubudur Balık. Vazgeçmek için soyut olmayan ve haklı göstermeyecek nedenleri yoktur. Bu nedenler nedenleri duruma göre farklılık gösterir. Hissi dünyasını biraz olsun sarsacak tüm bir soyut olmayan olaylar, vazgeçmesi kararı vermesi için yeterlidir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir