Burçların Birbiri İle İlişkileri

Burçların Birbiri İle İlişkileri

Burçların biri birileri ile olan ilişkileri aslında karakterlerine bağlı olarak gerçekleşir. Her ne kadar burç halleri buna etkili olsa bile daha çok kişilik ile alakalıdır. Yine de burçlar üzerinde ne gibi etkileri var gelin beraber bakalım.

Koç Burcu

Bu burcun kendini ön plana çıkaran özelliği ve bu burcun çekici olmasını sağlayan bir unsur ise cesaretleriyle karşı cinsin dikkatini çabukça çekmesiyle bilinmektedir. İstedikleri her şeyi elde etmesiyle de bilinen bu burç, her konuda ısrarcı yapısıyla da bilinmektedir. Bu burç, önüne fırsat çıktığında bu fırsatı tepmez ve onun sonuna kadar sömürür. Bu burçla bir ilişki yaşayan kişiler hayatları boyunca eğlenmediği kadar bu burca sahip kişiler tarafından eğlendirilmektedir. Birçok farklı insanlarla anlaşabildiği görülmektedir. Bunlar yay ve aslan burcu olarak bilinmektedir. Uyum sağlayamadığı burçlar da mevcut kılmaktadır. Bunlar yengeç ve oğlak burçları olarak bilinmektedir.

İkizler Burcu

Anlaştıkları burçlar arasında kova ve terazi ile gayet eğlenceli bir hayat geçirmektedir. Anlaşamadığı burçlarda vardır ve bu burçlar ile ömrü hayatı boyunca elektrikleri tutmamaktadır. Başak burcu ile anlaşamadıkları da ilişkilerde görülmektedir.

Yengeç Burcu

Bu burç çok uysal olduğundan mütevellit çok rahat bir şekilde diğer burçlarla arkadaşlık kurabilme potansiyeline sahiptir. Bunlar, akrep ve balık burcu olarak bilinmektedir. Bu burçlarla birlikte olduğunda ise çok huzurlu hayat geçirmektedir. Burçlar arasında negatif enerji aldığı ve bu da uyumsuzluk yarattığı görülmektedir. Terazi ile koç bunlara örnektir. Bu burçlar kendileri uyuşmadığından dolayı hepsi hayatını zehre çevirmeyi başarmaktadır.

Aslan Burcu

Anlaştığı ve uyum içerisinde eğlenceli bir hayat geçirdiği burçlar mevcuttur. Bunlar yay ve koç burçlarıdır. Negatif enerji aldığı burçlar da mevcut kılınmaktadır. Bunlar ise boğa ve akrep burçları olarak bilinmektedir. Böylelikle kendi çıkarları doğrultusunda bir çatışmaya girdiklerinden bir türlü kendilerine üstünlük sağlayamıyorlar.

Başak Burcu

İyi anlaştıkları burçlar çoktur ve bunun sebebiyeti ise evde olmayı ve huzurlu sakin bir yapısından kaynaklandığını bilinmesi gerekmektedir. Bu burçlar ise oğlak ile boğa burçlarıdır. Anlaşamadığı burçlar da bir o kadar çoktur. Bunların başlıca kova, akrep ve aslan çekmektedir. Uysal yapısından dolayı ve gezmeye o kadar düşkün olmadığından bu burçlarla arasında bir mesafe olmaktadır.

Terazi Burcu

Birçok pozitif enerjiyle birlikte anlaşma sağladığı görülmektedir. Bunlar başak ve boğa burçları başı çekmektedir. Anlaştıkları kadar uyum sağlayamadığı da mevcuttur. Bunlar yay, balık ve akrep burçları olarak başta gelmektedir. Bu burcun yapısı daha sakin olduğundan dolayı sevilmektedir ancak yay gibi ani parlayan burçlar karşısında çabuk bir sinirlenmeyi terazi de yaptığından mütevellit anlaşma imkânları yoktur.

Akrep Burcu

Pozitif yönden etkilediği burçlar da bulunmaktadır. Başak ve boğa olarak bilinmektedir. Bir o kadar da anlaşamadığı bulunan bu burcun düşmanları desek yalan olmaz. Bunlar ise yay, balık ve akrep olarak bilinmektedir.

Yay Burcu

İyi derecede anlaştıkları ve birbirlerine saygılı oldukları burçlar aslan ve koç olarak bilinmektedir. Uyumsuz olduğu burçlar ise balık ile başak olarak görülmektedir.

Oğlak Burcu

Bu burcun pozitif enerjileri denk getirdiği de görülmektedir. Bunlar başak ve ikizler olarak bilinmektedir. Enerjileri bir türlü tutmayan burçlar ise koç ile terazi olarak bilinmektedir.

Kova Burcu

Bu burcun uyum sağladığı ve hayatları bakımından eğlenceli vakit geçireceği burçlar bulunmaktadır. Bunlar ikizler ve terazi olarak bilinmektedir. Ancak negatif yönde etkilendiği burçlar da mevcut kılmaktadır. Bunlar ise Akrep ile boğa olarak bilinmektedir.

Balık Burcu

Uyumluluk yakaladığında hayal gücündeki her olayı hayata geçirebilecek potansiyelde olarak bulunmaktadır. Böylece uyum içinde kaldığı burçlar bulunmaktadır. Bunlar yengeç ve akrep olarak görülmektedir. Uyumsuz olduğu da vardır. Bunlar ise ikizler ve yaylar olarak uzmanlar tarafından gezegene bakıp söylenmektedir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir