Burçların İlk Buluşmaları

Burçların İlk Buluşmaları

İlk buluşmalar her insan için heyecanlı ve özel anlardı. Burçların bu özel ana karşı davranışları hep değişmektedir.

Koç Burcu

Heyecanlı ve aceleci yapısıyla öne çıkan bir burçtur. İlk buluşmalarında stresli ve panik yapılarıyla dikkat çekerler. İlk buluşmanın etkili ve güzel geçmesini istiyorsanız biraz daha sakin olup onun sakin olmasını sağlamalısınız.

Boğa Burcu

Hayatlarında her zaman rahata düşkün olan bu burç insanları ilk buluşmalarında da konfor ararlar. Bu yüzden mekân olarak daha önce bildikleri ve rahat oldukları mekanları seçerseler ilk buluşmalarında daha etkili olabilirler.

İkizler Burcu

Her zaman eğlenceli ve enerjik yapılarıyla dikkat çeken bu burç insanları ilk buluşmalarında neşeli tavırlarıyla dikkat çeker. Onlar kadar neşeli olup onun mutluluğuna eşlik etmeniz onlar için çok önemlidir.

Yengeç Burcu

Duygusal yönleriyle dikkat çeken yengeçler ilk buluşmalarına çok önem verirler. Anılar onlar için her zaman çok özeldir. Minik hediyeler, ufak notlar onun için her zaman çok özeldir. Anlatmaktan daha çok anlaşılmak isteyen yengeç burçları için ilk buluşmada ona karşı davranışlarınız onun için çok önemlidir. Anaç yönüyle dikkat çeken yengeçler evlilik ve aile kurmaya çok yatkındırlar. Bu yüzdendendir ki hayatlarına giren insana ciddi yaklaşırlar. Kendisi gibi ciddi düşünen ve aile kavramına önem veren yengeçler için ilk buluşmada partnerinin ilişkiye ciddi yaklaşması önemlidir.

Aslan Burcu

Yüksek özgüvenleriyle dikkat çeken aslan burçları ilk buluşmalarında çok konuşurlar. Lüksü seven aslan burçları için ilk buluşmanın gerçekleşeceği mekânın lüks bir restoran olması önemlidir. İlk buluşmada onun sözünü kesmekten sakının ve onu can kulağıyla dinleyin.

Başak Burcu

İlk buluşmalarında daha çok sessiz taraf olup dinleyici olurlar. Karşı tarafı anlamak ve nasıl karakterde olduğunu anlamak onların ilk önceliğidir. Her zaman mükemmeli arayan başak burçları için dakik olmak çok önemlidir. Buluşmalarda onları bekletmemek en önemli detaydır.

Terazi Burcu

Enerjik ve neşeli yapıya sahiptirler. Bu yüzden eğlenceli ortamlar onlar için ideal buluşma yerleridir. Güzel bir görünüşe sahip olmalarının yanında konuşkan neşeli halleriyle partnerini etkiler. Geçmiş ve gelecek kavramından daha çok o an onları mutlu eder. Onu mutlu etmek istiyorsanız dış görünüşünüze önem vermeniz gerekmektedir. Ufak jestlerden mutlu olan Terzi burcu değer görmek ister.

Akrep Burcu

Tutkularıyla dikkat çeken akrep burçları kendini anlatmaya bayılır. İlk buluşmada en az onun kadar konuşup onu etkilemeyi başarmalısınız. Onlar için dış görünüş çok önemlidir, modern ve tarz görünümlü kişilerden hoşlanırlar ve ilk buluşmada partnerlerinin özenli görünmelerini önemserler.  İlk buluşmalarında hedeflerinden ve ideallerinden bahsetmeye özen gösteren akrep burcu karşı taraf tanda aynı şeyi beklerler. Sakin ve salaş mekanlar onları her zaman etkiler.

Yay Burcu

En büyük sorunu kararsızlık olan yay burçları hiç beklemediğiniz bir anda ilişkiden sıkılabilir. Ani kararlar alıp daha sonra aldığı bu kararlardan pişmanlık duyabilirler. O yüzden yay burcuyla ilk buluşmanızda onu etkilemeye özen göstermelisiniz. Onu etkilemenin en önemli yolu sıkılmasını engellemek olacaktır. İlgiyi ve iltifatları çok seven yay burçları ilk buluşmada da bunu görmek isterler.

Balık Burcu

Duygusal ve romantik bireyler olan balık burçları ilk buluşmalarında da bu romantizmi doruklarda yaşarlar. Onların kalplerine hitap etmeniz her zaman çok önemlidir. İçten ve samimiyetten çok hoşlanırlar. İlk buluşmalarında çekingen davranıp biraz sessiz olabilirler. Ama bu onların sessiz bireyler olduğu anlamına gelmez. Zaman geçirdikçe ilk buluşmadaki halinden çok farklı bir balıkla karşılaşabilirsiniz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir