Burçların Çekici Özellikleri Nelerdir?

Burçların Çekici Özellikleri Nelerdir

Koç Burcu

Keskin kişilikleriyle bilinen koçların çekici özelliği de çok basittir. Her şeyi elde etmekte hep ısrarcı olan bu burç, ne çıkarsa tamamen fırsatları bilgelikle halleder ve cesurdur. Koç burçları ile olan durumlarda sıkıntı yaşamazsınız ve hep heyecanlı olursunuz.

Boğa Burcu

His olarak olan boğa burcu ekonomisiyle ile ünlüdür. Güven ve iyilik boğa burcunun önemli özelliklerindendir. Yüksek mertebelerden çok zevk alır. Sahiplenici bir burçtur ve basit basit sinirlenmez.

İkizler Burcu

Her kötülükten bir olumlama çıkarabilen burçlardandır. Bebeksi yapıları vardır ve hep eğlencelilerdir. Buna karşın eşlerini hep yorsa da nefes bile yer açmasalar oldukça açık bir alan bırakır..

Yengeç Burcu

Sevgisini hep gösterebilen bir burçtur. Değer verdiği insanlara her şeyi yaparlar. İyi bir kulak vericidirler ve kişiye huzur verir. Burcun önemli özellikleri de budur.

Aslan Burcu

Aslan, göz doldurmayı sever. Aşkları kişiyi özel bir his oluşturmak konusunda artık uzman olmuşlardır. Kendisine has bir özellikleri olan bu burç, net özellikleri olur ve bu durumlardan basitçe dönülmez. Cömert, sıcak ve mert ruh en önemli özellikleridir.

Başak Burcu

Ya hep ya hiç özelliği ile tanınan başak burcu, zekaları ünlüdür. Hep gerçekçidir ve yaşamında mantık yerine hislere yer vermez. Karşı cins karşısında çekici bulunan bu dolaylamaları ile kendine aşık etmeyi başarır. Dürüst ve samimidir. Kıskançlık tarzı değildir.

Terazi Burcu

Aşka düşkün bir burç olan terazi burcu, yüksek yaşamdan hoşlanır. Mizah gücü ve kişisel has gülümsemesi ile dikkat çeker. Hep bağımsız olmak isteyen bir ruha sahip olarak terazi, gezmekten ve eğlenmekten zevk alır. Mutlu olmayı çevresinde ve her ortamda dikkatleri üzerine çeker.

Akrep Burcu

Mertliği en dikkat çekici özellikleridir. Blöfte bir numalarıdır. Akrep burçları hakkında pek ala tam olarak bilgi sahibi olunmaz. Elde edilmesi oldukça zor bir burçtur. Hislerini çokça ifade etmez. Çevresindekilerin kendisi hakkında fikirlerini düşünmezler. Bir hayli kendini bilen çekici burçlardandır.

Yay Burcu

Olumlu düşüncesi ile gözleri üstüne çeken yay burcu, hayal amaçları oldukça istekli bir burçtur. Mutlu ve olumlu düşünürler. Saf yüreklere vardır. Eli açık bir burçtur ve başka durum nedir bilmez.

Oğlak Burcu

Endişeyi sevmeyen oğlak burcu, tek ve aklı başında bir kişiliktir. Kişisel has bir tarzı vardır ve dolayısıyla tarzlarından ödün vermezler. Eli açıktır ama tutum sahibidirler ve yeri geldiğinde tüm taşın altına elini koyar.

Kova Burcu

Özellikleri kendine hastır. Stil olarak atmosferleri değişik olan kova burcu söylemlerini asla belli etmez. İnce çizgileri vardır ve oldukça titizdir. Kendine güvenir ve güçlüdür. İnişli çıkışlı ruh durumları bazen sıkıcıdır.

Balık Burcu

Fazlaca sevgi dolu ve hayal dünyasında oluşu en önemli çekici özellikleridir. Sevecendir ve masumdur. Sevgi dolu ve vefalıdır. Kurgu gücü oldukça yüksektir. Her olaylarda olumlu bir çıkarım çıkarabilir. Çok paylaşımcı birileridir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir