Burçların Eğlenme Şekilleri

Burçların Eğlenme Şekilleri

Koç Burcu

Katıldığı partilerin havasını değiştirirler. Enerjisi ile çevresindekilere farklı bir hava katar. Bulunduğu ortamı aydınlatır. Birbirlerine şakalar yapan insanların videolarını izlemekten büyük eğlence duyarlar. Kendi haline gülen ve eğlenen insanlar koç burcunu eğlendiren şeylerden biridir.

Boğa Burcu

Boğalara göre dünya oldukça çılgın bir yer aslında. İnsanların yaptığı boş şeyler bile seni eğlendirir. Arkana yaslanıp etrafı izlemen yeterli. Boğaların arkadaşlarıyla geçirmiş olduğu zaman ya da yaşanan diyaloglar bile eğlendirmeye fazlasıyla yetiyor. Ekstra bir şakaya ya da komiklik olması gereken herhangi bir duruma gerek duymadan eğlenebilirler.

İkizler Burcu

Mizah yapan insanları oldukça eğlenceli ve komik bulurlar. Her anında yaşadıklarından iyi ya da kötü kendilerine eğlence ortamı yaratmayı ve gülmeyi çok severler. Partilerde sıcak tartışmaların başlamasına yardımcı olurlar. Tepki almaktan pek korkmazlar.

Yengeç Burcu

Kendileriyle dalga geçen insanlar Yengeçlere oldukça komik geliyor. Bundan dolayı çevresindeki insanları eğlendirmek istediğinde kendisiyle ilgili eğlenceli şakalar yapar. Hassas bir yapıya sahip olmasından dolayı insanlar nasıl bakarsa baksın her türlü şeyi şakaya vurabilirler. Hatta insanlar alıngan olduğunuzu düşünebilir ama durum aslında böyle değil. Oldukça eğlenceli birisin.

Aslan Burcu

Sürekli kahkaha atan ve her espriye gülen insanlardan pek hoşlanmazlar. Şakalarına gülünmediği zamanlarda bu durum seni daha da eğlendiren bir durum haline dönüşüyor. Bazen ciddi ortamlarda güldüğünde ortamın kötü etkileneceğini düşünebilirsin. Fakat oldukça komik olaylar oluyor ki kendini tutamayıp kahkaha atasın geliyor.

Başak Burcu

Eğlenmeyi sevdiği şey başına gelen talihsiz durumlar olabilir. Yaşadıkları Başaklara sonradan komik geliyor ve bu durumla sadece eğlenmeyi tercih ederler.

Terazi Burcu

Sokakta ya evde düşen birisini görmek oldukça komik bir durum olabilir senin için. Hatta bu durumun neden olduğunu anlamamış olabilirsin ama kendini de bundan dolayı eğlenmekten geri alamıyorsun. Haksızlık yapan kişilerin başına bir şey gelince daha da çok eğlenmene neden oluyor bu durum. Hatta bu durum resmen gururunu okşuyor.

Akrep Burcu

Akrepleri muhabbete zorlamak onlara fazlasıyla eğlenceli geren bir durum oluyor genelde. Sohbet ettiği ortamlarda kendini mizaha dahil edebiliyor. Hatta bu yüzden bol bol espri yapıp eğleniyorlar. Kısacası akrepler muhabbet etmekten oldukça keyif alıyorlar.

Yay Burcu

Anlatılan eğlenceli hikayeler Yay burcu insanlarını oldukça eğlendiriyor. Hatta kendi anlattığı hikayeler daha komik. Bu hikayelerin çoğunun gerçek olması da oldukça güzel. Etrafında yaşamış olduğu komik durumları çevresindeki insanlarla paylaşmaktan oldukça keyif alıyor ve bundan hiç kaçınmıyor.

Oğlak Burcu

Oğlaklar biraz ciddi bir karaktere sahip olsa da eğlenmek ve gülmek için oldukça farklı şey bulabilirler. Bazen zihinleri çok dolu olduğundan anlatılan komik hikayeleri bile kaçırıyor olabilirler. Ama kendini iyi hissettiğin bir günde isen seni kimse gülmekten alıkoyamaz.

Kova Burcu

Ortamda herhangi bir soğuk espri yapıldığında herkes oradan kaçıp giderken sen orada kalıp gülmeyi tercih edebiliyorsun. Bu urumdan da oldukça zevk alıyorsun aslında. Kovalar için eğlenceli olan şeyler oldukça fazladır.

Balık Burcu

En yakın arkadaşlarınla daha önceden duyduğunuz esprilere defalarca gülebilirsin. Bu sayede eğlencenin dibine vuruyorsun. Hatta komik bulduğun insanları daha da bir gözlem altında tutup onlarla aha güzel zaman geçirebiliyorsun. Bazen insanlar neye güldüğünü anlamasa da sen oldukça eğleniyorsun bu durumdan.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir