Burçların Gizli Özellikleri

Burçların Gizli Özellikleri

Koç Burcu

Ateş grubu burçlarından olan koç burcunun, yönetici gezegeni marstır. Herkes tarafından öfkeli ve sinirli insanlar olarak tanınırlar. Bunların yanı sıra hareketli yapılarıyla dikkat çeken koçlar, hareket neredeyse orada olma özellikliyle tanınırlar. İlham kaynağı olma özellikleriyle her zaman dikkat çekerler. Herkes tarafından bilinen bu özellikleri dışında koçların kimse tarafından bilinmeyen ve geride kalmış özellikleri ise sonsuz bağlılık ve cesaret özellikleriyle dikkat çeker.

Boğa Burcu

Toprak burçları arasında gösterilen Boğa burcu insanları pozitif ve güvenilir yönleriyle dikkat çekerler. Ama onların hayalperest yanların gizli gösterilen özelliklerindendir. Onların bu hayalperest yönleri kimse tarafından bilinmez. Hatta bu yönlerini bazen kendileri bile bilmezler.

İkizler Burcu

Hava grubu burcu olan insanların yönetici gezegeni Merkür’dür.  Her zaman kararsız yapılarıyla dikkat çekerler. Çift yönlü kişilikleriyle herkes tarafından bilinirler ama onların sinirli ve agresif tarafları çoğu kişi tarafından bilinmez. Olaylara karşı çok hassas davranırlar. Bu durumda onları agresif bir insan yapar. İnsanların anlamakta sıkıntı çektiği şeyleri anlamak onlar için her zaman kolay olmuştur.

Yengeç Burcu

Yönetici gezegeni ay olan yengeçlerin en belirgin özelliği duygu yüklü oluşlarıdır. Her türlü probleme çözüm üretip ortamlara uyum sağlama özellikleriyle de ön plana çıkarlar. Ama onların bu özelliklerinin ardında yatan takıntılı tarafları genelde bilinmez. Küçük olayları büyük bir sorun yumağı haline getirirler. Olayları geride bırakamama ve başlayan olayları bitirememek en dikkat çeken özelliklerindendir.

Aslan Burcu

Nazik kalpleriyle dikkat çekerler, nazik oldukları kadarda sinirli bir yapıya sahiptirler. Güçlü iradeleriyle her zaman göz önündedirler. Yüksek egolarıyla da hep göz önünde olan aslanlar arkadaşlarına ve ailesine ihanet etmez. Mantıklı bir çözüme kavuşabilmek için geniş bir bakış açısına sahip olduğu için her sıkıntılı durumda yeni çözüm yolları bulabilme yeteneğine sahiptirler. Enerji verici özellikleri yanında ilham verici bir yapıya sahiptirler.

Başak Burcu

Bu burcun gizli kalmış özelliği ise aşktan korkmalıdır. Her zaman mantığı ön planda olduğu için aşktan korkar. İnsanlara kendini ifade etmekten çekinen başak burçları her zaman mantık üzeri yaşamışlardır. Birisinden hoşlanan başar burcu hislerini karışında ki kişilere belli etmekten asla kaçınamaz. Romantizm onları çok fazla ürkütücü gelir ve çok fazla romantizmden uzaktırlar. Çok fazla pahalı hediyelerden hoşlanırlar. Başak burcu masrafsızdı. Temiz şık ve düzenli biri olabilirseniz sevgisini kazanabilirsiniz. Sergisini kazandığınız başak burcunun somurtkanlığına katlanabilirseniz mutlu bir ilişkiniz olabilir.

Terazi Burcu

Terazi burçları övülmekten son derece zevk duyarlar. Kibar, zarif, şık ve çok büyüleyici bir burçtur. Görgü konusun da bütün burçları arkada bırakır. İlişkiler de seçici olması kimse tarafından bilinmeyen özelliklerdir. Teraziler güçlü, saldırgan, baskın, kendini beğenmiş kişilerden hiç hoşlanmazlar az konuşan hareketleri ve sözleriyle onu onaylayan biriyle beraber olmayı tercih eder.

Akrep Burcu

Çok fazla enerjik olan Akrep her yönüyle son derece güçlüdür. Saldırgan sadist umursamaz ve düşüncesiz olabilir sizi kırabilir hiç konuşmaz bazen de tam ters çok sevecen bir âşık olabilir.

Yay Burcu

Yay burcu 23 Kasım ile 21 Aralık tarihleri içinde doğan insanlar üzerinde baskın olarak hissedilen bir burçtur. Zodyak takımyıldızının 12 burcu arasında dokuzuncu burcu değişken burçlar arasında yer alır. Zodyak takımyıldızının düzeltmeni olarak anılırlar. Değişken burçlar mevsimleri bitirmeleriyle tanınırlar bu durum sayesinde yay burcu insanları da her şeyin bir sonu olduğunu bir gün biteceğini bilerek yaşarlar. İleriyi görebilen bir yapıya sahip olmaları onların gizli özelliklerimdendir. Yay burcu açık fikirli esprili ve candan bir yapı ile sizi çok fazla etkileyip sonra bir anda ortadan yok olabilir çünkü özgürlük onlar için tek vazgeçemedikleri özelliktir. Yay burcu ile ciddi düşünüyorsanız ona asla ciddi bir amaçla yaklaşıyormuş gibi yapmayın.

Oğlak Burcu

Güçlü ve yetenekli zihinleri zorluklar karşısında kaldıkların da yıkılmadan dimdik ayakta kalmalarını sağlar. Çok Çalışkan olan oğlak burçları kafalarına koydukları her şeyi başarmak için ideallerinden asla vazgeçmez başarabilmek için ellerinden gelenin fazlasını yapar, bu irade sahip olmaları da çok sabırlı olmalarından gelir. Ama bu sabırları yönleri onların gizli kamış bir özelliğidir. Başlayacakları her işte enine boyuna düşünüp emin adımlar atarlar.

Kova Burcu

21 Ocak ile 18 Şubat tarihleri içinde doğan insanlar üzerinde baskın olarak hissedilen bir burçtur. Zodyak takımyıldızının 12 burcu arasından ait üçüncü burçtur. Hava grubuna aittir. Kova burcu akılcı davranmaya çok özen gösterirler bu onların herkes tarafından bilinen özellikleridir. Âmâ sıkılgan yapıları gizli kalmış özelliklerindendir. Eğer zihinsel olarak uyarım bulunmuyorsa sıkılırlar ve hemen motivasyonları ciddi bir şekilde düşer. Kova burcu hava burçları içeresinde üçüncü hava burcu olduğu için İkizler burcunun neşeli hali ile Terazi burcunun yoğun sevgi durumunu herkes için mantıklı bir havaya dönüştürür. Uranüs yönetici gezegenidir bu yüzden dengeleyici bir burçtur kendisini bir hedef koyar ve buna ulaşmak için sistemli ve dengeli bir şekil de çalışır.

Balık Burcu

Yaşamında romantizmi başrol yapan bir burç olması yönü herkes tarafından bilinir. Ama balık burcunun kendini beğenme özelliği gizli kalmış bir yönüdür. Kendini beğenme konusunda son derece başarılı olan balık kendisini asla çirkin hissetmez ve her zaman güzel olduğunu iddia eder. Bir insana bağımlı yasaması çok zordur. Çok fazla ihtiraslı bir ilişki yasayan balık zaman zaman çekilmez olabilir. Onunla bir yola giriyorsanız her zaman sensin demeli ve ona çok fazla ilgi göstermelisiniz ona her zaman sevdiğinizi söylemeli ve ona iltifat etmelisiniz iniş çıkışlarına saygı göstermelisiniz. Balıklar gibi güzel bir o kadarda kaygan olan balık hiç anlamadığınız bir an da elinizden kayıp gidiverir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir