Burçların İlginç Takıntıları

Burçların İlginç Takıntıları

Her burcun farklı takıntıları olabiliyor. Bazen bu takıntılar rahatsız edici boyutlarda olurken bazen sadece sıradan birer takıntı haline dönüşebiliyor. Burçların bu ilginç takıntılarını merak ediyorsanız neler diye bir göz atalım.

Koç

Koçların liderlik takıntısı vardır. Özellikle kazanma durumu olunca iş oldukça ciddidir onlar için. Sinirlendikleri zaman mutlaka patlayacak bir yer ararlar ve sonunda patlarlar. Özellikle araba kullandıkları zaman hız yapmaya bayılırlar. Kapalı alanlarda uzun süre kalmak onlar için çok bunaltıcıdır. Kış aylarında beresiz ve şapkasız hiçbir yere çıkmaktan hoşlanmazlar.

Boğa

Mizaç olarak oldukça sert bir mizaca sahiplerdir. Boğalar paraya oldukça önem verir ve bu konuda bayağı hırslıdırlar. Fikirleri konusunda ise daha sabit fikirli olduklarını söyleyebiliriz. Eve girdikleri zaman yaptıkları ilk iş kapıyı kilitlemek olabilir.

İkizler

İletişim kurmak istediği kişiyle istediği şekilde iletişim kuramazsa sinirlenir. Teknolojiye duyduğu merak yüzünden telefonsuz bir yere adım atmayı sevmez. Ortama girdiği zaman yapacağı ilk iş pencereleri açmak olabilir. Seyahat etmek İkizler için çok eğlencelidir.

Yengeç

Anıları oldukça önemser hatta çocukluğundan kalan oyuncaklarını atmaz. Her zaman çok sevilmek ve sevmek ister. Yapılan sürprizlerden ve pazarlık yapmaktan oldukça hoşlanır. Yengeç kadınları ise rimel sürmeden dışarı adım atmayı pek sevmezler.

Aslan

Her zaman güzel görünmek isterler ve güzellik takıntıları haline gelmiştir. Konuştukları zaman saçıyla oynamak hoşlarına gider. Altın aksesuarlar ise vazgeçilmezleri arasındadır. Marka takıntılarıyla da bilinirler.

Başak

Düzen takıntıları Başaklarda ön plana çıkan şeylerden biridir. Sinirlendikleri zaman sakinleşmek adına sürekli temizlik yapabilirler. Canı sıkılırsa dudaklarını yemeye başlarlar.

Terazi

Teraziler yapılan haksızlıklar karşısında çılgına dönebilirler. Oldukça detaycıdırlar ve enerjilerine çok düşkündürler. Dışarı çıktılarında ise eve bir şey almadan dönme gibi bir alışkanlıkları yoktur. Terazi kadını dışarı çıktığı zaman çantasında makyaj malzemesi bulundurmaya özen gösterir. Marka ve parfüm takıntısıyla ön plana çıkar.

Akrep

Akrepler kendisine yapılan yanlışları unutmazlar ve zamanı gelince çok güzel intikam alırlar. Fikirleri sabittir ve kafasına koyduğu şeyi yapmaktan asla kendilerini alıkoyamazlar. Cinsellik takıntıları arasında yer alır.

Yay

Yaylar birbirlerine bağlı yaşamaktan pek hazzetmezler. Kapalı ortamlardan da çok nefret ederler. Kısıtlanmaya asla gelemezler. Çünkü enerjik ve özgür bir ruha sahiplerdir. Seyahat etmeyi de oldukça severler. Hatta seyahat onlarda takıntı haline gelmiştir. Takım elbise giymek Yay erkeklerini oldukça zorlayan bir durumdur.

Oğlak

Kontrol etmeye bayılırlar. İnsanlara ders vermek ve bir şeylerin doğrusunu anlatmak onlarda takıntı haline gelmiştir. Duyduğu şeyleri not almayı severler ve oldukça da inatçıdırlar. Bildikleri yoldan sapmayı pek sevmezler. Mesela kullanmış olduğu parfüm hep aynıdır.

Kova

Oldukça özgür bir ruha sahiptir ve fikir alışverişi yapmaya bayılırlar. Kafaları zehir gibidir, insanlarla vakit geçirmekten hoşlanırlar. Fakat uzun süre aynı ortamda kalmak onlara pek iyi gelmez. Evlerinde bile sürekli değişiklik yaparlar. Gözlük takmadan dışarı çıkmayı akıllarından bile geçirmezler.

Balık

Oldukça duygusal burçlardır. Sezgileri ve hayal gücüne sahiplerdir. Hayalleri güçlü olduğu için bunların önüne kimse geçemez. Kafein bağımlısı olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Ayrıca ayakkabıya olan düşkünlükleri de Balıklar için hep ön planda yer alır. İhtiyaçlarının karşılanmaması ise onları deliye çevirebilir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir