Burçların İntikam Alma Biçimleri

Burçların İntikam Alma Biçimleri

Koç

Oldukça fevri ve düşünmeden konuşan bir tavrı vardır. Öfkelendikleri zaman şiddete meyil gösterebilirler. Öfke kontrolleri ise oldukça zayıftır. Fakat nefretini içinde saklayıp kine dönüştürmezler. İntikam onlar için çabuk olan bir şeydir.

Boğa

Öfke ve kin denilince akla gelen burçlardan biridir. Bir anda öfkelenirler ama intikam almak istedikleri zaman bunu anlayamazsınız. Bunun için sabırlı olmayı bilirler ve intikam planları yaparlar. Özellikle intikam alacaklarsa bunun planını ağırdan almayı tercih ederler. Çabuk öfkelenseler de kolaylıkla affedebilirler.

İkizler

İntikam almak için genellikle sözlerini kullanmayı tercih ederler. Yani siz anlamadan lafları size iğne gibi batırabilir. Hatta intikam almak istiyorsa özellikle kalabalık olan zamanları beklemeyi tercih ederler. Hatta öfkesinden dolayı söyleyeceği sözler o kadar ağır olabilir ki bulunduğunuz ortamda kalmak istemeyebilirsiniz bile.

Yengeç

Yengeçlerin intikamı ise oldukça acıdır. Başlarda kendilerine zarar verirler. Yani yemeden içmeden alıkoyarlar kendilerini ya da duygu sömürüsü yapmayı tercih ederler. Ama bunlar olmazsa da beddualarıyla sizden bir şekilde intikamını alacaktır.

Aslan

Aslan sizden intikam almak istiyorsa mutlaka gururunu inciten bir şey yapmışsınızdır. Aslanın öfkesi nerede olursanız olun gelir sizi bulur mutlaka. Size vereceği en büyük ceza ise ondan bir daha faydalanamayacak olmanız olabilir. Yani sosyal çevreniz bir anda yok olabilir. Ayrıca bilin ki Aslan sizden intikam almak istiyorsa sizi önemsemiştir. Önemsemediği insanlarla uğraşmaya tenezzül bile etmeyecektir.

Başak

Başaklar gerçekten intikam almayı kafasına koyduysa bunu sabırla gerçekleştirecektir. Yani siz olayın farkına varamadan o çoktan kafasında kurmaya başlamıştır bile. Hatta bu düşündüklerinden oldukça keyif alacaktır. İntikam alacağı zaman geldiğindeyse karşınıza dramatik bir halde çıkıp alkışları kendine toplamayı çok iyi şekilde başaracaktır.

Terazi

İntikam, Teraziler için gerçek tepkilerden ibarettir. Başlarda siz onu tutunacak bir dal sanırsınız ama sonradan bir anda ortadan yok olur. Bu yapmış olduğu ise kendi intikamının en büyük göstergesidir. Bu yüzden Terazilere yapacağınız yanlışı isterseniz birkaç kez daha düşünün. Yoksa sonu oldukça kötü olabilir sizin için.

Akrep

Akrepler arkanızdan iş çevirmeyi tercih etmeyecektir intikam almak için. Akrebin intikamı bitmeyen bir süreç gibi olabilir. Sanki her fırsatta tekrardan sizden intikam alıyormuş gibi hissettirir. Bu his sizi oldukça rahatsız edecektir. Bundan dolayı da Akreplere karşı yanlış bir hareket yapmamaya dikkat edin.

Yay

Yay için intikam oldukça basit ve sıradan bir durumdur. Büyük öfkelere gerek duymaz. Ufak tefek şeyler yüzünden bile bir şekilde intikam almak ister ve bunu en iyi şekilde yapar. Hatta bu durumlarda oldukça gıcık ve çekilmez birine dönüşebilir.

Oğlak

Sanki bir saatli bomba gibidir. İntikam alacağı zamanı dört gözle bekler. O gün gelip çattığında ise intikam alacağı kişiden en iyi şekilde intikamını almış olur. Onun için bu durum soğuk yenen bir yemeğe benzer adete. Oğlaklara karşı daha temkinli olmalısınız bu konuda.

Kova

Kovalar görmezden gelerek aslında intikamlarını almış olurlar diyebiliriz. Bu onlar için en iyi intikam şekli olacaktır. Yıkılmadım, ayaktayım görüntüsüyle kendinizi daha kötü hissetmenize neden olacaklardır. Öfkeli bir şekilde karşılaşmak biraz zordur bu yüzden de sürekli neşeli bir modda takılırlar. Ona zarar vermek isteyen kişiler başarısız olacaklarını anladıkları zaman bu düşünceyi kafalarından tamamen atarlar.

Balık

Aslında en merhametli burçtur. Ama merhametinin de sınırı bir yere kadar canım. İntikam almak istediklerinde ise hiç beklemediğiniz zamana denk gelebilir. Bu durum sizi şaşırtsa da onlar için çok normaldir. Balık burçlarına yapacağınız en ufak yanlışın karşılığını fazlasıyla ödeyebilirsiniz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir