Burçların Karakter Özellikleri

Burçların Karakter Özellikleri

Her burcun farklı ve ilgi çeken karakter özellikleri bulunuyor. Hepsi birbirinden farklı ve burçlarla anlaşmaları konusunda da bu durum ön plana çıkıyor. Hangi burç nasıl özelliklere sahip merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz.

Koç Burcunun Karakteri

Koç burcu zekidir ve her şeyi kolay bir şekilde anlayabilir. Aynı zamanda organizasyon yönleri oldukça gelişmiştir. Yaşamlarında ise daha planlı hareket etmeyi severler. Hırslı ve kendini her zaman düşünmekten çekinmeyen bir özelliği vardır. Mutlaka her şeyden haberleri vardır ve oldukça açıkgözlülerdir. Bazen aşırı kıskançlık gösterebilirler.

Boğa Burcunun Karakteri

Boğalar oldukça huzurlu ve sakin karaktere sahiplerdir. Hayatları boyunca pek çok derde ve soruna karşı güçlü durabilecekleri bir yapıları vardır. Pratik zekâları sayesinde birçok şeyi kolaylıkla halledebilirler. Çalışma azmi ile pek çok şeyi halledebilirler. Geçmişte yaşadıkları onlar için oldukça önemli bir yere sahiptir. Dış görünümlerinde sert olsalar da aslında çok duygusal ve kırılgan bir yapıları vardır.

İkizler Burcunun Karakteri

İkizler oldukça dikkat çekici bir görünüşe sahiptir ve enerjileri hep yüksektir. Bazen kendilerini korumak adına farklı bir karaktere bürünebilirler ama bu onları yanlış bir yola sürükleyip iki yüzlü görünmelerine neden olabilir. Sadece kendi istediklerini yapar ve kimseyi dinlemezler. İkizler burcu biriyle anlaşmak için onu anlayan ve onun karakterinde biri olmanız gerekiyor. Bu yüzden anlaşması oldukça güç olan burçlardan biridir. Sanat alanında ise kendilerini bayağı geliştirmiş ve yetenekli kişilerdir.

Yengeç Burcunun Karakteri

Yengeç insanı daha şefkatli ve anaç bir yapıya sahiptir aslında. Eleştiri almaktan pek hoşlanmaz ve bu konuda pek hassastır. Birisine güvenme konusunda sürekli düşünür ve sıkıntı yaşar. Ser kabuğuyla kendini korumaya almıştır. Yaşadığı yoğun duygulardan ötürü iyi bir şair olması mümkündür. Yengeç birine kendinizi açık açık anlatarak inandırmanız gerekiyor çünkü davranışlardan pek bir şey anlamayacaktır.

Aslan Burcunun Karakteri

Aslanlar hayatlarında başarılı olan burçlardır. Aslında sahne kariyerinde yükselen yıldızların çoğu da aslan burcunu taşır. Dışa dönük ve kendilerine güvenen bir yapıları olması en belirgin özelliklerinden biridir. İnsanlarla muhabbet etmeyi severler ve dünyanın merkezinde sadece kendi olmak ister. Aynı zamanda her açıdan oldukça dayanıklı bir yapıları vardır.

Başak Burcunun Karakteri

Pratik zekâsı ve becerikliliği sayesinde pek çok şeyin üstesinden gelebilecek bir burçtur. Sadece fazla mükemmeliyetçi tavırları vardır ve bu biraz fazla bir seviyededir. Duygularını dışa vurmaktan ziyade içinde yaşamayı tercih ederler. Temizlik, düzen, titizlik vazgeçilmez parçalardır. Herkesin kendi hayatlarına uymasını isterler ama bu mümkün değildir. Birisine güvenmek için ona uyum sağlaması gerektiğini düşünürler.

Terazi Burcunun Karakteri

Yaşamları süresince mutlu olmayı isterler ve bunun için mücadele ederler. Hayat oldukça güzeldir onlar için. Duyguları ve düşünceleri arasında sağlıklı bir denge kurmayı başarabilirler. Gezmeyi, yemeyi, içmeyi çok severler. Arkadaşlık onlar için oldukça derin bir durumdur ve arkadaşlarıyla birkaç saat güzel vakit geçirebilmek onlar için mükemmeldir. Kıvrak zekaya sahip ve sanata meraklıdırlar aynı zamanda.

Akrep Burcunun Karakteri

Akrep tutkularını hayatının baş köşesine koymuştur. Duygularını daha derinlerde aramaktan yanadır. Akrep burcu insanları genellikle tehlikeli ve daha dikkatli davranılması gereken kişiler olarak bilinir. Zekâları çok güçlüdür ve birçok kişiyi zekasıyla alt edebilirler. Pek arkadaş canlısı değillerdir bu yüzden de arkadaşlık kurmaktan biraz geri dururlar. İçinde sakladıklarını asla karşı tarafa belli etmezler, adeta kara kutu gibidirler.

Yay Burcunun Karakter

Enerjik kişilerdir ve oldukça heyecanlılardır. Genellikle iç güdülerine bağlı olarak hareket etmeyi tercih ederler ve sade bir yapıları vardır. Gezmeyi, vakit geçirmeyi ve yeni arkadaşlar edinmeyi çok severler. Sokakta zaman geçirmek Yaylar için oldukça keyiflidir. Aynı zamanda uykuya aşıklardır ve tembellik yapmaktan asla geri durmazlar.

Oğlak Burcunun Karakteri

Oğlaklar amaçları doğrultusunda ilerlemeyi ve yüksek bir seviyeye ulaşmayı ister her zaman. Bu yüzden planlı ve düzenli bir şekilde ilerlemeye devam eder. Acele ile iş yapmaktan geri dururlar ve oldukça sabırlıdırlar. Çalışmaya bayılan ve geleneklerine de oldukça bağlı kişilerdir. Güven onlar için oldukça önemlidir ve güvenin olmadığı bir ilişkiye yanaşmazlar bile. Sorumluluk bilinci Oğlaklarda oldukça gelişmiştir.

Kova Burcunun Karakteri

Dâhilerin olduğu bir burç olarak bilinir. Özgürlükçü bir ruhları vardır ve bunun için savaşabilirler. Aile ve arkadaşlık ilişkileri gayet iyidir ama özgürlüğünü kısıtlamaya başladıkları zaman bu ilişkilerin sıkılığını biraz gevşetebilir. Aynı zamanda var olan sisteme ya da düzene karşı başkaldırma isteği vardır içlerinde.

Balık Burcunun Karakteri

Bütün burçlar arasındaki duygularını en yoğun yaşayan, duygusal bir burçtur. Arkadaşlık onlar için oldukça önemlidir ve kendisi de çok vefalıdır. Hem hassas hem de anlayışlı bir yapıya sahiplerdir. Sürekli hayal kurmak isterler ve her yerde de bunu yapabilirler. Eğlenceyi oldukça sever ve ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışırlar. Kendilerini akademik kariyer alanında geliştirmek istedikleri zaman bunu çok iyi bir şekilde yapabilirler.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir