Burçların Kendilerini İfade Etme Biçimleri

Burçların Kendilerini İfade Etme Biçimleri

Her insan duygularını farklı şekillerde ifade eder. Bazıları duygularını daha açık şekilde ifade edebilirken bazıları da duygularını hiç belli edemez. Peki burçlara göre kendini ifade etme şekilleri nasıldır?

Koç Burcu

Duygularını saklama konusunda oldukça başarılıdırlar. Fakat gizledikleri duyguları bir süre sonra daha öfkeli bir biçimde dışa yansır. Bu şekilde kendilerini ifade ettiklerini düşünürler genellikle.

Boğa Burcu

Boğa burcuna sahip olan kişiler oldukça sabırlıdır. Fakat sabrının da bir yere kadar olduğunu söyleyelim. Aradan geçen bir süreden sonra artık sabır taşı çatlayabilir. Bu yüzden başlarda sabırlı görünürler ama sonucu biraz kötü olabilir.

İkizler Burcu

Oldukça rahat olarak bilinen kişilerdir. Aynı zamanda oldukça duygusaldır İkizler burcu. Fakat duygularını açık bir şekilde belli edemezler ve bundan hep kaçınırlar. En ufak şeyleri bile kafalarına takar ve günlerce bunları düşünebilirler gerçekten.

Yengeç Burcu

Yengeçler duygusaldır ve duygularını saklama konusunda pek iyi sayılmazlar. Bu yüzden duygularını dışa vurmak için ağlama yolunu tercih ederler.

Aslan Burcu

Aslanın doğasından liderlik vardır ve bu liderliği bir başkasına bırakmaz hiç istemezler. Duygularının esiri olmamak için kendilerini gizlemeyi tercih ederler bu konuda. Kırılsalar da alınsalar da açık açık bunu ifade etmezler.

Başak Burcu

Başak burcu mükemmeliyetçi bir yapıya sahiptir. Ama kendisine kırılmak ve üzülmek için mutlaka bir sebep yaratırlar. Bundan dolayı duygularını pek iyi gizleyemezler. Gizlemeye çalışsalar da illaki kendilerini açık ederler bir şekilde.

Terazi Burcu

Duygularını açık açık belli etmekten her zaman kaçınırlar. Kendi içlerinde çözmeye çalışırlar daha çok. Terazi burcunu üzseniz de kırsanız da size bunu yansıtmamak için elinden geleni yapacaktır.

Akrep Burcu

Akrep ütün gizemini gülüşlerinin arkasına gizler aslında. Akrebi incitmek aslında kolaydır ama siz onu incitseniz bile duygularını size belli etmeyecektir.

Yay Burcu

Ne olursa olsun umurunda olmaz ama aslına bakarsak oldukça kırılgan bir yapısı vardır. Eğer birine kırılırlarsa mutlaka sessiz bir tavırla bunu karşısındaki kişiye yansıtmaya çalışır.

Oğlak Burcu

Oğlaklar kendilerinden çok başkalarını düşünürler. Bu yüzden de kimseyi üzüp kırmak istemezler ama karşısındaki insanlara tavırları her zaman açık ve nettir.

Kova Burcu

Kendi iç dünyasında bir yaşam süren burçtur. Kova bir kişiyi kırdıysanız size göstereceği en iyi tepki sizi yok saymak olacaktır. Duygularını ancak bu şekilde ifade edebileceklerdir.

Balık Burcu

Aslında oldukça duygusal bir burçtur ama duygularını saklamada pek iyi değillerdir. Sadece elinden gelenin en iyisini yapıp hayatına devam etmek ister.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir