Burçların Kötü Özellikleri

Burçların Kötü Özellikleri

Her burcun özellikleri birbirinden ayrı olduğu gibi bazı burçların kötü özellikleri iyi özelliklerine göre daha ağır basabilmektedir. Ya da bu durumun tam tersi olarak birçok kişinin iyi özellikleri kötü özelliklerinden daha üstün olabilmektedir. Bunlar ihtimal dahilinde olduğu gibi dikkat edilmesi gereken bazı hususlar da yer almaktadır. Gezegenlerin bulunduğu konuma göre değişen burç özelliklerinden insanların tamamı etkilenmiştir ve bunun neticesinde özellikleri birbirinden farklı pek çok burç ortaya çıkmıştır. Bu sayede insanlar birbirinden farklı karakter niteliklerine sahiptir ve her birinin iyi ya da kötü yanları mevcuttur. Bazı burçlar vardır ki yardımsever ve insancıl olmasıyla göze çarpar ancak bazıları da vardır ki sosyal olmayı sevmez ve tek yaşamaktan hoşlanır. Bazı burçlar sinirlendiklerinde kendilerine hakim olamazlar ancak bazı burçlar kendilerini kontrol altına almayı iyi becerirler. Bazı burçlar konuşmayı çok severken bazı burçlar sessizlikten hoşlanabilmektedir. Bazı burçlar vardır ki gelecek kaygısından çok etkilenirler bazıları da olayları akışına bırakmayı tercih ederler.

Burçların özelliklerine bakıldığında pek çok burcun kötü yanları ve iyi yanlarının belirgin bir şekilde yer aldığı saptanmıştır. Bunların yanında burçların birtakım özellikleri de vardır ki o burcun kendine has yapılarını ortaya koyar. Bunlar arasında dilden dile dolaşan ve günümüzde de çok fazla konuşulan huylar yer almaktadır. Günümüzde özellikle birkaç tane burcun çok belirgin olan özellikleri bazı mizah sayfalarına dahi konu olmuştur. Özellikle sosyal medyada burç hakkında pek çok yorum yapılmış ve bu astroloji alanıyla ilgilenen pek çok insan bulunmuştur. Bu tarz ilgi alanları genelde günümüzde sosyal medya aracılığıyla ortaya çıkmıştır. Ayrıca burç yorumlarına internetten erişmek ve onları düzenli bir şekilde kontrol etmek de mümkündür. Bazı insanlar vardır ki burç konusunu bir takıntı haline getirmişler ve sürekli olarak bu konuyla ilgilenmişlerdir. Şöyle ki bazı insanlar her gün ya da her hafta burç yorumlarını takip eder ve geleceğini ona göre ayarlamaya çalışır. Bu tarz insanlar olduğu gibi burçlarla hiç ilgilenmeyen insanların sayısı da tabii ki mevcuttur.

Burçların Kötü Özellikleri Nelerdir?

Koç Burcu

Koç burcunun kötü özelliklerine göz atıldığında onların biraz kibirli oldukları göze çarpmaktadır. Genel olarak kendinden emin tavırlar sergileyen koç burçları aslında bu tavırları sergilerken içten içe kendilerindeki egoyu dışa vurmaktadır. Kendilerini çok beğenen ve daima güçlü görünmek isteyen koç burçları ayrıca kıskanç yapılarıyla da dikkat çekmektedir. Sabırsız yapılarıyla da çevresinde yer alan insanlardan şikayet işiten koç burcu aynı zamanda kavga etmekten de pek çekinmez. Aceleci olmaları da onların diğer özelliklerinden bir tanesi olup inatçı tavırları da ilişkilerinde birtakım sorunlar yaratmaktadır.

Boğa Burcu

Boğa burçlarının tembellik gibi özelliklerinin yanında onların insanları biraz boğan tavırları da mevcuttur. Çok fazla inatçı olan boğa burçları dediklerinin hemen gerçekleşmesini isterler. Hayal  kurmaktan hoşlanmayan boğa burçları yaratıcı düşünmekten de yoksundur.

İkizler Burcu

Kendileri oldukça dengesiz tavırları nedeniyle en popüler burçlardan bir tanesi haline gelmiştir. Tutarsızlıklarıyla bilinirler ve duygu durumu daima değişkenlik gösterir. Verdikleri karardan hemen vazgeçebilen özellikteki ikizler burcu insanları çevresindeki insanları bu konuda biraz yıpratmıştır.

Yengeç Burcu

Duygu durumu ve o anki modları çok çabuk değişen yengeçler duygusal tarzda çok fazla değişkenlik yaşarlar. Çünkü bir olay onların moralini çabucak bozabilir ve duygusallığa sürüklenebilirler. O yüzden acı çekmeye ve hayattan soğumaya çok meyilli burçlar olarak bilinmektedirler.

Aslan Burçları

Onların en büyük özelliği bir fikirde asla değişikliğe uğramaması yani hep sabit fikrinde kalmalarıdır. Başkalarının ne dediğine kulak vermezler ve hep kendi bildiğini yapmaya çalışırlar. Kibirli davranışlarıyla dikkat çekerler ve özellikle küstah tavırları da belirgindir.

Başak Burçları

Eleştiri konusunda çok ileri giderler ve beğenmedikleri bir şeyi mutlaka eleştirmeye başlar. İnce ayrıntılara takılırlar ve genelde mevcut durum hakkında düzeltmelere gitmek isterler. Yargılama konusunda çok takılırlar ve sürekli birilerini yargılarlar. Tutucu davranışları ve şüpheci olmaları onların kötü özelliklerinden bazılarıdır.

Terazi Burcu

Özellikle maddiyata çok düşkün olmaları onları bazen yanlış durumlara sürükleyebilmektedir. Statüye çok önem veren terazi burçları dış görünüşü aşırı önemserler. Sözlerinin arkasında durmadıkları da pek çok zaman muhtemel olan terazi burçları bulunduğu ortamın merkezinde olmak isterler.

Akrep Burcu

Kıskançlıklarıyla bilinen akrep burçları aynı zamanda karşıdaki insanı sahiplenirler ancak bu durum bazen onlar için olumsuz sonuçlar doğurabilmektedir. Kinci olan akrep burçları inatçı ruhludur. Kavgadan ve tartışmadan hiç çekinmezler ve daima bir kaosun içerisinde yer almaya çalışırlar.

Yay Burçları

Elde ettikleri bir şeyden çabuk sıkılırlar ve oldukça sabırsız halleriyle bilinirler. Genellikle özgüvenli olmalarıyla bilinir ve yer yer patavatsız tavırları da görülür.

Oğlak Burçları

İş hayatına ve insanların gözünde nasıl göründüklerine çok fazla önem verdikleri için kendilerini daima mükemmel olarak algılamak isterler. Bu da onların samimiyetsiz davranmalarına ve kasıntı tavırlar sergilemelerine neden olmaktadır.

Kova Burçları

Hiç nedeni olmadan sizinle olan ilişkisini bitirebilir ya da sizden uzaklaşabilir. Çok çelişkili insanlardır ve onları anlayabilmek çoğu zaman mümkün olmaz. İçlerinde asi bir tavır yatar ve iç güdülerine çok fazla inanırlar. Hayalperest yapıları vardır ve mümkün olmayacak bir şeyin varlığını düşünmekten çekinmezler. Olmadık yerde tepkileri dikkat çekebilir ve sizin bazen en ufak bir davranışınız onlar için büyük bir olay gibi algılanır.

Balık Burçları

Hassas yapıda olmalarıyla bilinirler ve duygu durumlarını hemen yansıtırlar. Her şey için üzülebilen burçlardır ve tembellik gibi özellikleri de bulunur. Bunun yanında bazen çok fazla sessizleşirler ve genel olarak kendilerinden pek emin olduklarına rastlanmaz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir