Burçların Fiziksel Özellikleri

Burçların Fiziksel Özellikleri

Burçların insan davranışları ve karakter özelliklerinde etkili olduğu herkes tarafından biliniyor ama fiziksel özelliklerimizin oluşumunda ki etkisi insanlar tarafından bilinmiyor.

Koç Burcu: Koç burcuna sahip bireyler büyük başları ve heybetli görüntüsüyle dikkat çekerler. Kaş ve alınlarında keskin ayrımlar vardır. Gür kaşlara sahip kişiler genelde koç burcudur. Metabolizmaları oldukça yavaştır. Çabuk öfkelenir ardından hemen sinirlerini yatıştırabilen bir yapıya sahiptirler.

Boğa Burcu: Kilo ile dertleri çok olan burçlar arasında ilk akla gelen burçtur.  Güçlü bir yapıya sahiptirler ama koç burcu kadar iri kişiler değillerdir.  Metabolizmaları oldukça yavaştır. Dış görünüşe önem veren vakitlerini bakım ile harcayan kişilerdir.

İkizler Burcu: Uzun boylu ve ince yapılı insanlardır.  Esmer görüntüleri kıvırcık ve dalgalı görüntüleriyle dikkat çekerler. Hareketli bir yapıya sahip olan bu burç insanlarının kilo ile dertleri pek olmaz. İnce bir kemik yapısına sahiptirler. Organize olabilen pratik insanlardır.

Yengeç Burcu: Boğa burcu gibi iştahlı insanlardır.  Yuvarlak çeneleri ve iri gözleri vardır. Yuvarlak hatlara sahip olan bu burç insanları genelde karın bölgelerinden kilo almaya müsahittirler.  Genel de mideleri hassastır ve düşük bağışıklık sistemine sahiptirler. Orta boylu ve göbekli yapıya sahip insanlardır.

Aslan Burcu: Saçları ve gevezeliğiyle dikkat çeken burç insanları eğlenceli yapıya sahiptir. Metabolizmaları oldukça hızlıdır. Aynı zaman da uzun boylarıyla dikkat çekerler.  Hareketli yapıları olsa da genel de tembel insan olarak anılırlar.

Başak Burcu: Seçici zor beğenen ve ayrıntılara dikkat eden bir yapıya sahiptir. Yemekle çok arası olmayan bu burç insanları güzel vücuda sahiptirler. Aşırı yüz güzelliğine sahip olmasalar da zariflikleri ve ince ruhlarıyla dikkat çekerler.

Terazi Burcu: Boğa burcu insanlarına benzerler ve güzel vücutlarıyla dikkat çekerler.  Düz uzun saçlara sahiptirler ve genelde renkli gözlere sahiptirler.  Kilo problemi yaşayan bu insanlar bellerinden kilo almaya müsahittirler.

Akrep Burcu: Tutkulu ve hayat enerjisi yüksek olan bu burç insanlar delici bakışlara ve güzel gözlere sahiptirler. Akrep kadınları ince belleri ve geniş basenleriyle dikkat çekerler.  Akrep erkeği ise uzun boyuyla dikkat çeker.

Yay Burcu: Bu burçtaki insanların bacaklarının üst kısmı genel de kalın olur. Çünkü kalçalarını ve uyluk bölgelerini temsil eden yaydan kaynaklıdır. Güzel fiziğe sahiptirler ve dışa dönük hareketli yapıları vardır. Çekik gözleri ve etkileyici bakışlara sahiptirler.

Oğlak Burcu: Satürn’ün etkisinden dolayı dayanıklı bir yapıya sahiptirler. Genel de ufak tefek insanlar olmazlar. Dizleri, ayaklarının irilikleriyle dikkat çekerler. Bu sayede ilginç yürüyüşleri vardır.  Hedeflerinden asla vazgeçmeyen bu grup insanlar idealleri için her şeyi yaparlar.  Kilolarının kontrol etmek onlar için her zaman kolaydır.

Kova Burcu: Dikkat çekici özellikleri, orta boyları ve kumrallıklarıyla dikkat çekerler. Güzel bacaklarıyla ve enerjik havaya sahiptirler. Zodyak’ın en özgür burcu olan bu burç insanları değişik fiziğe sahiptir. Bu da çevredeki insanların hep dikkatini çeker.

Balık Burcu: Bu burçtaki kişiler ilginç ayaklara sahiptirler.  Kısa boylu minyon görünüme sahip insanlardır. Buğulu bakışları ve zarif ruhları vardır. Açık renkleri ve renkli gözlere sahip olan bu burç insanları hassas yapılarıyla göz önünde olurlar. Balık etli ifadesine uyan bir burçtur. Kilolarıyla her zaman başları derttedir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir