Burçların Tartışma Biçimleri

Burçların Tartışma Biçimleri

Burçlar genel olarak birbirinden ayrı özellikler gösterse de bazı konularda ortak özelliklerinin yer aldığını söylemek mümkündür. Bazı burçlar kavga etmekten ve kargaşadan çok hoşlanabilir. Bu anlamda bazı burçlar kaostan kaçmaz aksine kaosun içinde yer almaktan hoşlanırlar. Ancak bazı burçlar vardır ki daima sakin kalmayı tercih ederler ve kavgadan hoşlanmazlar. Bu anlamda da farklılık içeren burçlar özelliklerine göre çeşitli hallerde bulunabilmektedir. Burçlardan bazıları kişinin yarattığı kavga ortamında kendilerine hakim olamazlar ve sinir sistemlerini kontrol edemezler. Bu anlarda karşı tarafı kırmaktan çekinmeyen burçlar iplerin  kopma noktası anlarını zaman zaman yaşayabilmektedir. Ayrıca bazı burçlar bu konuda etrafındaki insanların sabır eşiğini zorlamakta ve onları sinirlendirmeye başlamaktadır. Bu tarz burçlara dayanılması epey zor olduğu için onlarla kavga etmeden uzlaşılmaya çalışılması daha doğru olacaktır. Ya da kavganın ortaya çıkmaması için birtakım tedbirler almak sizi onların sinirli yapıları karşısında daha sakin kalmanız konusunda destekleyecektir.

Burçlardan genel olarak sinirlerini kontrol edemeyenlerin yanı sıra her zaman sakinliğini koruyabilmeyi başaran burçlara da yer almaktadır. Bu kişiler karşısındaki insanları yormamanın yanı sıra onlarla olan tartışmasını büyümeden noktalandırmayı başarmaktadır. Genel olarak bu tarz burçlar tartışmadan ziyade konuşarak anlaşmaktan yanadır. Sorunların konuşulup çözülmesi açısından bu tarz burçlarla yakın olmak önemlidir. Aksi takdirde siz de sinirlerinize hakim olamazsanız karşıda ortamı sakin tutacak biri olmazsa sürekli bir kavga halinde olursunuz. Bu da sizi ve ilişkinizi yıpratabilir hatta kopma noktasına gelebilirsiniz. İşte bu anlamda sakin kalmayı başaran burçların ilişkide daha yapıcı oldukları da gözden kaçmayan bir gerçektir. Genel olarak kopma noktasındaki anlarda bu tarz burçlar sabırlı davranışlarını ortaya koyarak ortamın yumuşamasını sağlarlar ve ilişkilerini devam ettirirler. Tabi ki bu burçların da bir sabır eşiği bulunmaktadır ve tahammül sınırlarının zorlanmasını istemezler.

Hangi Burç Nasıl Tartışır?

Koç Burcu

Koç burcu genel olarak öfkesine hakim olamayan ve kendisini ön plana çıkarmak isteyen bir burç olarak göze çarpmaktadır. Onların kendini beğenmiş tavırları tartışma esnasında da devam etmektedir ve kendilerinin haksız olduğunu asla düşünmezler. Daima karşı tarafı suçlamak isterler ve onların yapmış oldukları hataları yüzlerine vururlar. Tartışma esnasında hiddetli bir davranış sergileyen koç burçları özellikle kendilerinin haksızlığa uğradığını savunurlar. Bu anlamda koç burçlarıyla tartışmaya girmek pek doğru bir davranış değildir. Onlarla tartışma başlamadan konuşarak anlaşmanız sizin için daha sakin bir gün geçirmenizi sağlar.

Boğa Burcu

Genel olarak tartışma esnasında sakin kalmayı ve sabretmeyi başarırlar. Öfke kontrolünü elinde bulundurmayı bilen boğa burçları kendi tahammül sınırlarının çok zorlanmadığı ana kadar sizinle uzlaşmaya çalışırlar. Tartışmanın dozunu abartmazlar ve ortalığı daha da hiddetlendirmezler. Bu anlamda onlarla konuşarak sorunu çözmeniz mümkün olup tartışma büyümeden ve  kavga ortamı yaratmadan ilişkinizi devam ettirebilirsiniz.

İkizler Burcu

Tartışma esnasında kendisi suçluyken sizi suçlu duruma düşürebilirler ve bunu yaparken siz farkına bile varmayabilirsiniz. Genel olarak anlık duygu değişimleriyle bilinen bu burçlar karşı tarafın bir hatasını bulup ordan faydalanarak üste çıkmak isterler. Bu anlamda kendi hatalarını bazen kabul etseler bile tamamen suçlu olduğunu kabul etmeleri pek mümkün olmayabilir.

Yengeç Burcu

Tartışmanın bitiminde anlayacaksınız ki asıl suçlu sizmişsiniz. Bunu nasıl ortaya çıkardıkları pek belli olmasalar da kendileri tartışmadan sonra haklı durumunda olabilmektedir. Bunu yaparken de sizin suçlarınızı söylerler ve haksızlığa uğrayanın kendisi olduğunu dile getirirler. Bu anlamda eğer haksız pozisyona düşmek istemiyorsanız tartışmanın takibini iyi yapmalı ve cümlelere dikkat etmenizde fayda vardır. Aksi halde asıl suçlunun yengeç burcu olduğu bir tartışma esnasında kendiniz olumsuz bir tavırla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Aslan Burcu

Haklı olanın siz olduğu kanıtlanmış dahi olsa kendileri bu işi kavgaya sürükleyebilirler. Şiddeti yoğun bir tartışma ortamı yaşarsınız ve en sonunda haksız olarak nitelendirilen yine siz olursunuz. Asla kendi suçlarını kabul etmezler ve kendilerinde kusur olduğunu düşünmezler. Günlük hayattaki bencil tavırlarını tartışma esnasında da sürdürürler.

Başak Burcu

Tartışma esnasında genel olarak mantıklı analizler yaparak sizi şaşırtabilmeleri mümkündür. Bu yüzden tartışmanın içindeyken odak gücünüzü  üzerine tartıştığınız konu üzerinde tutmak daha iyi olacaktır. Aksi takdirde bazı konuşmalar sizin konudan sapmanıza ve haksız olarak adlandırılmanıza sebep olabilir.

Terazi Burcu

Genel olarak kendisinin de karşıdaki insanın da haksız olduğunu düşünmez. Bu anlamda orta yolu bulmaya çalışır ve herkesin kendi hatalarını görmesini ister. Bu anlamda karşıdakinin de kendisinin de haklı olduğu yerlerin tespitini yapmaktan çekinmez.

Akrep Burcu

Tartışma esnasındaki kurulan cümleleri unutmaz ve bu tartışma bittikten sonra bile sizi kurmuş olduğunuz cümlelerden ötürü yargılayabilir. Kinci bir burç olduğu için ne kadar uzlaşmış gibi gözükse de bunun gerçekleşmesi pek mümkün değildir.

Yay Burcu

Onlarla tartışmak insanı epey bir yorabilir. Kurdukları cümleler ve konuya karşı bakış açısı sizin derdinizi anlatmanızı zorlaştırabilir ve kendinizi yanlış ifade etmenize olanak verebilir.

Oğlak Burcu

Sizin konuşmanıza pek fırsat vermeden kendisine göre mantıklı açıklamaları yapar. Konuyu hep kendi bakış açısından değerlendirir ve daha sonra da birkaç öneride bulunmaya başlar.

Kova Burcu

Sizi önemsemeleri pek ihtimal dahilinde olmadığı için tartışmayı tamamen kendi kafasında yaparlar. Sizin fikirlerinize pek önem vermedikleri gibi kendilerinin haklı olduğu bir noktayı mutlaka bulurlar

Balık Burcu

Genel olarak kendisinin üzüldüğünden ve kötü hissettiğinden bahsederek sizin tartışma konusunda pek bir cümle sarf etmenizi desteklemezler.  Bu anlamda onlarla sağlıklı bir tartışma yaşamak da pek mümkün değildir çünkü konuyu daima kendi  bakış açısıyla değerlendirirler.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir