Basak Burcu İçin En Uygun Eş Hangisi?

basak burcu  için  en uygun eş  hangisi

Toprak burcu  elementine  sahip olan   ve genel   olarak  geleneksel bir   mantık  ile  hareket eden  başak burcu , basak burcu  için  en uygun eş  hangisi  ? Soruları ile burçlar kuşağında yeniden gündeme geliyor.  Bu kapsamda basak burcu dizayn,   estetik, renk uyumu ve titizliği hat safhada olan bir burç olarak   eş uyumu ve anlaşma düzeyi  oldukça  seçici  bir burç   olarak  karşımıza çıkıyor. Basak burcunun temizliğe verdiği önem, derin sosyal bilinci ve özverili hümanist yapısı astrologların ve tüm burç severlerin dikkatini çekmeye devam ediyor.  Son zamanların merakla takip edilen ve seçenek olarak eş uyum haritasını merak eden bütün burç severler adeta başak burcunun özellikleri karşında  büyüleniyor.  Güzellik anlayışı, daima genç kalan görüntüsü ile oldukça etkili ve estetik bir görünüm kazanan başak burçları bütün burçlar tarafından aranılan bir eş adayı olarak gösteriliyor. Başak burcunun saygın duruşu ve sevgi anlayışının cazibesinden kurtulmak isteseniz de başarılı olamazsınız. Bunun bilincinde olarak başak burcu farkını yaşamaya özveri ve duyarlılıkla devam etmelisiniz.

Başak Burcu ve Oğlak Burcu Eş Uyumu

Basak burcunun hayata karşı tutunduğu temiz, hümanist, barışçıl ve rasyonel tavrına saygı duymalı, ona ayak uydururken kesinlikle ona destek olmayı ihmal etmemelisiniz. Başak burcu eş uyum haritasına baktığımızda karşımıza bu burcu taşıyabilecek en uygun burcun Oğlak burcu olduğu bilgisi ortaya çıkıyor.  Özellikle oğlak burcunun iş disiplini, akılcı tarafı ve parasal yaklaşımı ile hayata olan garantici tavrı başak burcu ve oğlak burcu eş uyumu çerçevesinde birbiri ile yakınlaşmasını büyük ölçüde kolaylaştırıyor.  Basak burcu gizemi, etkileyiciliği,  titiz ve sağduyulu yaklaşımı oğlak burcu tarafından büyük bir güvenle karşılık buluyor ve bu iki burç büyük ölçekte anlaşabilir bir burç ikilisi olarak sevgi dolu bir gelişim kazanıyor.  Gelirim evresi yıldız haritası ve her türlü element uyumu bu iki burcu birbirine adeta kenetliyor.  Başak burcunun renkli ve bir o kadar duygusal anaç ve babacan tavrı oğlak burcu başta olmak üzere bütün burçları etkisi altına alıyor.  Basak burcu ışıltısı ve derin iz bırakan koruma tavrı oğlak burcunun disiplin sever eğlenceli, iş dünyası ve olaylara net bakan özelliği ile buluşunca ortaya muazzam bir eş uyum haritası birlikteliği çıkıyor.

Basak burcu kendi gibi toprak elementinden olan boğa burcu ile de büyük bur uyum sağlasa da en çok oğlak burcu ile uyumlu bir eş olarak gösteriliyor.  Basak burcu eğer isterse burçlar evresinin birbirinden farklı, renkli ve kaliteli diğer burçları ile de anlaşabiliyor.  Fakat onu anlamlı titiz ve güzellik felsefesine her daim destek olmanız ve onu anlamanız kaydıyla bunu unutmamalısınız.  Başak burcu estetik anlayışı, iş disiplini, hizmet kategorisine olma saygısı parayı elinde tutma ve parayı güvenceli olarak görme anlayışı oğlak burcunun aynası olarak bir anda derin bir duygu seline dönüşüyor. Bundan sonra oğlak burcu bütün bu eşsiz özellileri sayesinde başak burcu için adeta biçilmiş bir kaftan olarak olumlu ve tamamlayıcı bir birlikteliğin adeta öncüsü oluyor. Basak burcunun oğlak burcu ile  olan  eş  uyum  haritası  büyük  oranda   akılcı  ve  rasyonel  iş disiplini  üzerine, dürüst  arkadaş ve  net bir  tavır  duruşu  üzerine  kuruluyor.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir