Hangi Burçlardan Nasıl Baba Olur?

Hangi Burçlardan Nasıl Baba Olur

Koç Burcu Erkekleri Nasıl Bir Baba Olur?

Koç beyleri, otoriter ve düzenlidir. Yuva içinde de karar yerleri yine koçlar olurlar. Sorumluluklarına bağlı bu burçlar , aileyi bir arada tutmak için zaman zaman yavrularını da ihtimamla çıkartabilir. Baş kaldırıcılığı , yol belirleyişleri, yavrularının hayata atılmasını için verdiği özel çaba ile gerektiğinde kısıtlayıcı bir tutum da olabilirler. Kişisel bir baba gibi kabul etmekten çok, arkadaş olurlar.

İkizler Burcu Erkekleri Nasıl Bir Baba Olur?

İkizler erkeği için yuva kurmak, yavru sahibi olmak bağımsızlıklarının kısıtlanmasıdır. Basit basit hayatı yaşamaz. Yaşamında kadınını bulduğunda mutlu olursa ise, hemen yavrular ister. Bunun yanında ikizler burcu erkeği, babalar içinde en ideal sayılabileceklerdendir. Yavruları için mutlu, canlı, aksiyon dolu birileri olur. Bir babadan fazlasıdır. İlgili, dikkatli, bilgili, baskıcı olmayan biri olarak, anneyi biraz zorlasa da her çocuğun hoşuna gider.

Aslan Burcu Erkekleri Nasıl Bir Baba olur?

Aslan burcunda, yaşadığı her yerde merkezinde olmak ister. Yanındakileri fazlasıyla dikkatli seçerek Aslanlar, ilgi odağının değişeceğini bildiklerinden yavru sahibi olmak istemez. Bu fikre tamam demesi kolay değilken, babalık yerlerinde çok ilgili ve iddialı değildir. Kendini övmesi, çocuklarına sık sık öğütler vermesi can sıkıcı olur. Fakat sevgi dolu ve koruyucudur.

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Baba Olur?

Bir diş için aşk erkeği Terazi, ideal biridir kuşkusuz. Kusursuz bir evlilik için söylenir, karşısındakini mutlu etmek tek sorunudur. Ama yavru sahibi olma, baba olma düşüncesini atlamayacaktır. Tüm olanlara rağmen baba fikrine tatlı ve mutlu tavrını dile getirir. Yavrularını halini iyi hale getirmek, yavrularının hoşluğu için çalışmak artık idealidir. Huzur yapılı bu burçlar çocukları arasında da ayırım yapmaz, son derece adil davranır.

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Baba Olur?

Yay erkeği hayatı severek yaşamayı sever, düzen sahibi olmak pek iyi olmaz. Hayatını oluştuğu hayatının kadınını bulduğunda, ayak bağı olacak bir yavrular onların hoşlarına gidecek türden değildir. Fakat yaşam tarzı, neşesi, çocuksu yönleri ile bir ebeveyn değil yavrusuna iyi biri olur.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Baba Olur?

En temel olan aile babası Yengeçtir ve onlardan çıkar. Yaşamlarında, aile olmak çok önemlidir. Yavrularını fazlasıyla sever ve çocukları için olmayacak fedakârlıklar yoktur, yaşamlarını familyalarına ve yavrularına adar. Evcimen, güler yüzlü, bilgili Yengeç erkekleri, tartışmasız en seviyeli ve sevilen babalar olur.

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Baba Olur?

Aksiyon dolu, hayalperest, dış dünyayla iyi geçinen Kova erkeği için çocuk, ebeveyn olmak, daha dikkatli olunması gereken sözleridir. Bununla beraber geç evlenirler, çocuklar ise kötü bir düşüncelerdir. Ama bu düşüncelerin alışmaları zaman alabilir, bazı durumlarda da  iyi bile olur. Artık çocuğu için onun için davranışlarda bulunacak, yeni hobiler edinecektir. Kova burcu babaları, yavrularının problemleri ile her durumda dikkatli ve yol göstericidir ve yavrularının dikkatli olması, konuşmalarda çevreye karşı çok iyi olmaları için çokça zaman harcayabilir.

Boğa Burcu Erkekleri Nasıl Bir Baba Olur?

Dikkatli, istikrarlı Boğa erkekleri, evlendikten sonra da yavru yapmak konusunda, eşiyle geleceğini düzenler. Ekonomik olanaklarını en yükseğe çıkarmak iyi bir baba olmasının ilk kuralıdır. Çok didinir, tasarruf eder. Aile huzuru, düzeni bozulsun istemez. Sevecen, sıcakkanlı ideal bir baba olan Boğa erkeği, çocukları ile zaman geçirmekten, her problemi ile dikkatlice ilgilenir.

Başak Burcu Erkekleri Nasıl Bir Baba Olur?

Temiz ve titiz Başak erkeği, evlilik için dikkatli davranır ve sevdiği kişiden yavrusu olsun ister. Bir çocuğun olması bile Başak erkeği için bir yaşam kaynağıdır Aşkını göstermek konusunda biraz dikkatlidir, yavrularını şımartmaz.

Balık Burcu Erkeleri Nasıl Bir Baba Olur?

Müşfik, titiz bir baba istiyorsanız, Balık burcu erkeğini ilk konuma alabilirsiniz.  Balık erkekleri, yavruları için biçilmiş kaftan bir aktivite ve sevgi arkadaşıdır. Yavrularını asla kırmaz, onlarla sevinir, oynar. Hayalleri için yavrularını aktarmak, dolaylamalarda fikirler konusunda ustalaşmışlardır. Anneye destek olan, sabırlı, titiz Balık burcu babalar, yavruları tarafından pek ili görür.

Akrep Burcu Nasıl bir Baba Olur?

Her şeye hâkim olma duygusu, hata ve olumsuz davranışları asla kabul etmemesi Akrep burcu erkeğinin aklı başında fakat korkulan bir ebeveyn gibi görünümünde olmasına neden olabilir. Akrep erkeği yavrularına öncelikle ayaklarının üzerinde dik durmayı, güçlü olmayı, insani olarak ve dış dünyaya saygı duymayı kişisel öğretecektir. Güçlü olmamaya zamanları yoktur, çok aşk dolu durumları söylenemez, eğer zamanla görürse kötü cezalar bile vermekten çekinmez.

Oğlak Burcu Nasıl Bir Baba Olur?

Oğlak burcu sevgi dolu bir baba örneği olarak, ailede kontrol merkezidir. Titizlik, terbiye, hoş görü ve itaat çok önemli erdemleridir. Oğlak babalar, yavrularının dikkatlice başarılı olması, iyi bir kariyer hayatı yaşaması için, üzerine düşen durumları fazlası ile yerine getirir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir