İkizler Burcu Erkeği İle Aslan Burcu Kadını Arasındaki Uyum

İkizler Burcu Erkeği İle Aslan Burcu Kadını Arasındaki Uyum

İkizler Burcu Erkeği

İkizler burcu erkeği yakışıklı, çekici ve ilgilidir. Her zaman problemler karşısında kaçmayı ve kısa yol bulmayı tercih ederler. Aşk hayatlarına çok fazla önem vermezler, genel geçer ilişkilere bayılırlar. Belirli günlerde mutlaka eğlence ve organizasyon düzenlerler. Eğlencelerinin ve özgürlüklerine müdahil olunmasından çok rahatsız olabilirler. İkizler burcu erkeği aşık olana kadar birçok ortama girip çıkmayı düşünür. Akıllı, efendi ve çapkın olarak karşımıza çıkarlar.

İkizler Burcu Erkeğinin Karakteri

İkizler burcu erkeği yakışıklı, uyumlu, efendi ve güzel kişiliklerdir.  İkizler burcu erkeğinin duyguları belirsizdir.  İkizler burcu erkeği sürekli ilgi beklediği gibi çocuk gibi sevilmek ister. İkizler burcu erkeği fazla daraltılmaya gelmez, tepkisini hızlıca gösterir. İkizler burcu erkeği hakimiyet kurmayı sever. İkizler erkeği kendi farkını koymayı ve diğerlerinden farklı olmaya bayılır. İkizler erkeğinin eşi bu durumdan oldukça haz alır.

İkizler Burcu Erkeğinin İş Yaşamı ve Parasal Durumu

İkizler burcu erkeği projelerde ve işlerde bulunmaktan büyük keyfi alır. İkizler gereği dininin yükümlüklerini yerine getiriyor. Bu nedenle eli açık ya da çok cimri olabiliyor. İkizler erkeği maddi gelirinin büyük bir bölümün kendine harcar.

İkizler Burcu Erkeğinin Cinsellik Anlayışı

İkizler burcu erkeği aşka büyük bir ilgi duymaz. Genellikle hayatına aldığı kadınlar gelir geçerdir. İşin her zaman ciddi boyutu olduğunu bilir, fakat pek umursamaz. İkizler erkeği, günü birlik ilişkilerinde eşinin üzülüp üzülmediğine aldırış etmeyebilir.

İkizler burcu erkeğini avucunuza almak istiyorsanız sürekli şaşırtmanız gerekiyor. İkizler burcu erkeği eşi ile birlikte çok hareketli olmaya bayılır. Genellikle düzenli ilişkiye orta yaşlarda geçerler ve evlenirler. Evlendikten sonra eski hayatlarını geride bırakarak eşleriyle sakin ve güzel bir hayat geçirmek isterler. İkizler erkeği aşık olduğu zaman eşlerine karşı çok ilgili ve sadık olabilirler.

Aslan Burcu Kadını

Aslan burcu kadını eli açık ve cesur olmasına rağmen çoğu zaman şansları gülmez. Aslan burcu kadının insanlarla ilişkilerini istediği düzeyde tutamaz.  Yaşamlarının büyük bir bölümünde aslan burcu kadının çevresindekilerle problemleri meydana gelir.  Gençlik yıllarında oldukça kavga ve gürültülü davransalar da yaşlandıkça  uysallaşıp insancıl olmayı başarabilmiştir. Aslan burcu kadını lüks yaşamayı çok sever ve romantiklikten yanadır. Aslan burcu kadını, ilişkisinde oldukça korumacıdır.  Aslan burcu kadının insanlarla ilişkisinin zayıf olmasının sebebi dürüst ve tok laflı olmalısından kaynaklanır.  Aslan burcu kadını, şatafat ve gece hayatından haz alır. Bu yüzden sizden kıyafet ve takı talepleri olabilir. Aslan burcu kadını mutlu ederseniz evliliğiniz ve arkadaşlığınızda mutlu geçecektir.

İkizler Burcu Erkeği İle Aslan Burcu Kadını Arasındaki Uyum

Aslan ve ikizler burçu arasında oldukça kuvvetli bir uyum vardır.  İkisi de hareketli, enerjisi yüksek burçlardır. Yaşam tarzları ve hakimiyet duyguları oldukça benzemektedir. İkizler burcu erkeğinin sadık olması halinde çok sağlam bir evlilikleri olabilir.  İkizler ve aslan burçu aşık olup evlenirlerse o ilişki bir daha kopmaz. İkizler ve aslan burçu insanların çocukları meydana geldiğinde eğlenceli ve hakimiyet sever bir yapıda olacaktır.  Evlilikleri ve sevgililikleri etraftaki çoğu burç tarafından özenilecek derecede büyük olacaktır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir