İkizler Burcu Erkeği İle Başak Burcu Kadını Arasındaki Uyum

İkizler Burcu Erkeği İle Başak Burcu Kadını Arasındaki Uyum

İkizler Burcu Erkeği

İkizler burcu erkeği işlerini vaktiyle yerine getiren bir erkektir.  İkizler burcu erkeği atik, hızlı çözüm üretebilen ve hızlı hareket edebilen bir insandır. İkizler burcu genel olarak anlaşılması zor bir burçtur. İkizler burcu erkeği modern, çözüm odaklı ve zekidir. İkizler burcu erkeğinin duygularını hızlı değişiklik gösterir. Bu da ikizler burcu erkeğinin akıllı ve çözüm odaklı olmasına gölge düşürür.  Duyguları mutlu ve mutsuz, karamsar ya da umutsuzluk olarak gözlemlenebiliyor.

İkizler Burcu Erkeğinin Özellikleri

  • İkizler burcu erkeği iş ve projelerde etkin elaman olmaktan gurur duyar.
  • İkizler burcu erkeği iyi bir baba olabildiği gibi güzel bir aile sahibi olmak için çalışır.
  • İkizler burcu erkeği özel hayatına büyük önem verir. Eşi tarafından özel hayatına önem verilmesinden büyük haz alır.
  • Uzun süreli seyahatlere çıkmaya bayıldığı gibi, kısa süreli seyahatlerden hoşlanmaz.
  • Din, bilim ve birçok konuda araştırma yapmaktan büyük keyif alırlar.
  • İkizler burcu bir erkekle evliyseniz hareketli, seyahat etmeyi seven birisi olmanız gerekiyor.
  • İlişkide sınır, baskı vb. durumlardan hoşlanmayan ikizler erkeği, bu durumların yaşanmasından sonra ayrılık kararı alabilir.
  • Yurt dışından gelen yakınları ya da çevresindekilere büyük özenti duyar. En büyük hedefi yurt dışına çıkmaktır.
  • İkizler burcu erkeği hayvanları çok sever. Hayvanlara kötü davranılması durumunda kavga çıkartabilir.

Başak Burcu Kadını

Başak burcu kadınının diğer kadınlara farklı bir doğallığı vardır.  Her zaman kendi kendine yeten kadınlardan oldukları için evliliğe sıcak bakmazlar. Başak burcu kadını çok seçici ve detaycı olduğu için kendilerini sürekli geride tutarlar.  Evlilik konularını hiç düşünmüyorken sevgilik döneminde çok gurur yaparlar.  Başak kadını evlenmek isterse saygı, sevgi, mantık gibi unsurlarla hareket eder.  Başak burcu kadının seçtikleri eş onlara en yakın kişiler olmalıdır. Hakimiyet duygularının yüksek olduğu başak kadının çocukları her zaman en iyisi olmalıdır. Başak kadınıyla anlaşmaya başladığınızda ev ve iş hayatınızda çok mutlu olabilirsiniz.  Başak burcu kadının çocukları söz dinleyen, başarılı ve efendi olmak zorundadır. Başak kadını modern ve şatafatlı şeylerden hoşlanmaz. Hedeflerini ve amaçlarını çok önceden belirlerler, başarıları karşısında çıkacak sorunlara tahammül edemezler. Başak kadını her zaman tarafsız olduğuyla övünür fakat taraflı ve tutucudur.

İkizler Burcu Erkeği İle Başak Burcu Kadını Arasındaki Uyum

İkizler erkeğinin meraklı ve hareketli olması, başak kadınının dikkatini çeker.  İkizler erkeği hareketli olduğu kadar bilgili ve yetenekli olduğu için başak kadının kalbini kazanabilir.  İkizler erkeği başak kadının şefkatli, ciddi ve hakim olmasından mutluluk duyar. İkizler erkeğinin farklılıkları sevmesinden ötürü başak kadının,  gizemi ikizler erkeğini cezp eder.  İki burç belli bir süre yalnız kalmayı başarırsa aralarında mükemmel bir aşk filizlenir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir