İkizler Burcu Erkeği İle Kova Burcu Kadını Arasındaki Uyum

İkizler Burcu Erkeği İle Kova Burcu Kadını Arasındaki Uyum

İkizler Burcu Erkeği

İkizler burcu erkeği genellikle problemlerle baş edebilir. İkizler erkeği önüne çıkan engelleri aşmaktan keyif alır. İkizler burcu kadın ve erkekleri ile iletişim kurmak oldukça zordur. İkizler burcu erkeği cesur ve dirayetlidir. İkizler burcu erkeği birkaç duyguyu aynı gün içerisinde yaşayabiliyor. İkizler burçu ilişkilerde çok ilgidir fakat günü gününü tutmaz. İkizler burcu erkeği sabah gülerken, öğlen çok sinirli olabiliyor.

İkizler Burcu Erkeğinin Karakteri

İkizler burcu erkeği karizmatik, cesur ve yakışıklıdır. İkizler burcu erkeği problemlerle mücadele edebiliyor. İkizler burcu erkeği sorunları çözüme kavuşturabiliyor. İkizler burcu erkeğine ilgi vermeniz ilişkinizi büyütecektir. İkizler erkeği eşini asla belirli konularda yargılamaz, her zaman çevresine ve eşine karşı saygılı ve duyarlıdır. Etrafında gelişen olaylara açık olduğu gibi anlayışlı yaklaşabilir.

İkizler Burcu Erkeğinin İş Yaşam ve Parasal Durumu

İkizler burcu erkeği iş hayatında çok etkilidir. Asla boşa çalışmaz, çalışması için gerekli bir sebebi mutlaka vardır. İkizler erkeği vücuduna ve sağlığına iyi bakmak  için servetini ortaya dökebilir.

İkizler Burcu Erkeği ve Aile

İkizler erkeği yapısı gereği sorumluluklarını bilir. Aşık olduğu kadınla evlenmesi durumunda yararlı ve sevgi dolu bir eş olabilir. Babalık konusunda çok bilinçli ve çok ürkek davranabilir. İş hayatından kalan zamanla tüm vaktini ailesiyle geçirmek ister. İkizler erkeği çocuklarının iyi bir vatandaş olması için eğitimleriyle iki kat ilgilenir.

Kova Burcu Kadını

Kova burcu kadını özgürlüğüne ve saygıya çok önem veriyor. Kova burcu kadını evlilikte çok yapıcıdır.  Kova burcu kadını çevrelerine öyle önem verirler ki birçok insanla iyi geçirir. Hayatlarında çok samimi ve iyi bir insan olarak tanınırlar. Kova burcu kadını genellikle sürprizlere alışıktır. Kova burcu kadını evliliğinde saygı görmezse evliliği hüzünle sonuçlanıyor.  Kova kadınıyla evli olmak ev içinde eğlence olmasıdır. Kova kadını çocuk sahibi olmaya sıcak bakmazlar.  Genellikle çocuklarına ilgi gösterdikleri için çocukları yetenekli olabiliyor.  Kova annesi çocukları tarafından çok sevilir. Hayatlarında en önem verdiği şeylerden birisi sürpriz yapılmasıdır.  Kova kadını iyi bir eğitim aldıktan sonra hayata karşı çok olumlu davranır. Kova kadını çok zeki olduğu için hızlıca statü kazanabilir.  Kova kadını eşleri için birçok değişim yapabilirler. Anılarına ve arkadaşlarına çok bağlıdırlar.

 İkizler Burcu Erkeği İle Kova Burcu Kadını Arasındaki Uyum

İkizler ve kova birbirini anlayarak hayatlarını düzene sokmaya çalışır. İkizler ve kova burçlarının birçok ortak özelliği olduğu için eğlenceli bir evlilik geçirebilirler. Fakat evlenmek onlar için zordur çünkü iki burçta evliliği benimsemezler. Kova ve ikizler burcunun evlenme süresi çok uzun olabilir. Evlendikten sonra bir daha ayrılık yaşamazlar. Evlilikleri boyunca ortak karar, sorumluluk ve saygıyı gözetirler. Kova ve ikizler burcu evlilikleri boyunca herhangi bir sorun yaşamazlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir