İkizler Burcu Kadını İle Aslan Burcu Erkeği

İkizler Burcu Kadını İle Aslan Burcu Erkeği

Bu ilişki biraz inişli çıkışlı bir şekilde devam edebilir çünkü iki baskın karakter bir aradadır. Aslan burcunun daima ön planda olma çabası ve sürekli kendini haklı görmesi ilişkide kavga boyutunun biraz aşılmasına neden olabilir. Ancak ikizler kadını da bu durum karşısında sessiz kalmayacağı ve karşılık vereceği için ilişkide sürekli tartışmalar ortaya çıkabilir. Bu durumda karşılıklı anlayışın mümkün kılınması ve bir tarafın diğerini alttan alması denenmelidir. Aslan burcu erkeği enerjisiyle ve karşı tarafa olan romantik davranışlarıyla ikizler kadınını cezbetmeyi başarabilir. Bu anlamda ilişkilerinin başlangıcı ya da devam etmesi sağlanır çünkü ilişkide sevecenlik esastır. Aslan burcunun insanı kendisine çekmeyi başarması ve bunun yanında ılımlı tavırları ilişkinin ayakta kalması için önemlidir. Ancak kendisi dışa dönük bir insandır ve etrafında genel olarak her şeyi en iyi bildiğini zanneden tavırlarıyla meşhurdur. Bu anlamda aynı şeyi partnerine de gösterdiğinde ilişkide birtakım üstünlük sorunları ortaya çıkabilmektedir.

İkizler burcu kadınının neşeli ve aktif davranışları ilişkinin canlılığına destek olacaktır ve ilişkinin heyecanlı bir şekilde devam etmesini sağlayacaktır. Bu anlamda ikisi de sosyal burçlardır ancak ikizler burcu  kadını daha enerji dolu yapısıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Çekici yönü ağır basan ikizler kadını aslan burcu erkeğini etkilemesi konusunda bir sıkıntı yaşamayacaktır. Genel olarak pratik olması ve akıllıca hareket etmesi bu kadınların ortak özellikleri arasında yer almaktadır. Yeni insanlar tanımayı çok sevmesi ve yeni yerler görme konusunda sahip olduğu istek aslan burcuna da çaktıracaktır. Aslan burcu zaten aktif bir burçtur ancak ikizler kadını ile bir araya geldiğinde daha dışa dönük ve eğlenceye meraklı bir insan haline gelebilir. Bu ikili arkadaş ortamlarında canlı ve pozitif bir çift olarak anılmaktadır. Seyahat etmek bu çift için vazgeçilmez bir alışkanlık olabilir ve sık sık görmedikleri yerleri ziyaret ederler.

Bu çift arasında genel olarak gün içinde yapılacak faaliyet açısından sıkıntı yaşanmaz çünkü her ikisi de dışarıda nasıl vakit geçirilmesi gerektiğini iyi bilen insanlardır. Hatta ikizler burcunun değişik fikirleri ve etrafında yer alan insanlar ilişkinin sosyal boyutuna renk getirecek ve canlılık katacaktır. Genel olarak ilişkinin romantizm ve aşk boyotunu aslan burcu üstlenecektir. Çeşitli sürprizler yapması ve karşı tarafın mutlu olması  için çabalaması bu erkeğin olumlu özellikleri arasında yer alır. İkizler kadınının hayalperest yapısına eşlik etmek aslan burcu için farklı bir deneyim olabilecektir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir