İkizler Burcu Kadını İle İkizler Burcu Erkeği Arasındaki Uyum

İkizler Burcu Kadını İle İkizler Burcu Erkeği Arasındaki Uyum

İki farklı kişi aynı burca sahip olsa bile arada cinsiyet farkının var olması o ilişkideki niteliklerde değişikliğe sebep olabilecektir. Çünkü bir erkekle bir kadının bir ilişkide var olması oldukça kapsamlı ve genel bir konudur. Burada sıradan bir aynı cins arkadaşlıklardan değil duygusal içerikli bir farklı cinsiyetin bir arada olduğu ilişkiden bahsediyoruz. Bu anlamda ortaya çıkan ilişkide ayrı özellikler mevcut olacaktır. İkizler burcu kadını burcunun özelliklerini taşırken karşısındaki erkeğin de aynı burçtan olması bazen iyi bazen de kötü bir sonuç ortaya koyacaktır. Çünkü iki burcun aynı olması onların çok iyi anlaşacağı anlamına gelmediği gibi aralarının kötü olacağını da kesin bir şekilde belli edemez. Bu durumda bazı avantajların ortaya çıkması muhtemel olsa da kendisiyle benzer özellik gösteren iki farklı cins arasında problemler de ortaya çıkabilmektedir.  İnsan bazen kendisine benzeyen birine tahammül edemeyebilir çünkü karşıdaki insanda kendisine benzer özellikler bulunması onun hatalarıyla yüzleşmesine sebep olabilir.

Bazı insanlar kendileriyle ve yapmış oldukları yanlışlarla yüzleşmek için cesur davranmayabilirler. Özellikle kendi hatalarını görmek birçok insan için kötü bir durumdur çünkü bunu gururuna yediremezler. Ya da gururu bırakırsak kendi kendilerine üzülüp yaptıkları için pişman olurlar. Her ne olursa olsun duygu durumlarında olumsuza yakın bir değişimin ortaya çıkması muhtemel bir durumdur. Bu yüzden de iki aynı burç insanının birbirine bakarken birbirinden bir şeyler görebilmesi değişik ve bir o kadar da heyecanlı olabilmektedir. Ancak bunun üzücü kısımları da tabii ki muhtemeldir. Çünkü kendi hatalarını yapan karşıda ikinci bir insan görmek insanın bazı şeylerle yüzleşmesini beraberinde getirecektir.  Burada iki burca göz atıldığında ikisinin de sosyal yapıda olduğu ve insanlarla iletişim kurmaktan haz aldıkları göze çarpmaktadır. İkizler burcu genel olarak insancıl olmaları ve yaşamayı sevmeleriyle göze çarparlar.

Hayatlarında yaşadıkları olumsuzluklara rağmen gülmeyi beceren ve çabuk toparlanabilen yapılarıyla birbirine destek olabilirler. Ancak bariz bir nitelik olan ani ruh değişimi ve kararsızlık onların ilişkisini yıpratan baş sebepler haline gelebilir. Çünkü normal bir arkadaşlık ilişkisinde bu durumlar olumsuz sonuçlar meydana getiriyorsa duygusal bağı olan bir ilişkide bunların büyük problemlere yol açması muhtemeldir. Bu yüzden kararsızlık ve ani duygu durumu değişimi konusunda burada yer alan iki kişinin de kendilerini bira törpülemelerinde fayda vardır.  Genel olarak ilişkilerinde saygıya önem verdikleri için birbirlerini bu konuda anlamaya çalışırlar ve saygılı olma konusunda birbirlerine destek olurlar. Bundan dolayı bu açıdan bir problem yaşanmaması onlar için avantajlı bir durumu teşkil etmektedir. Hayatı ciddiye alsalar da genel olarak eğlenmeyi severler ve hataların üzerini örtüp mutluluklarına devam etmeyi isterler. Bu anlamda mutlu bir birliktelikleri olabilir ancak üzeri kapanan sorunlar ileride büyük kavgalara kapı aralayabilmektedir.

Genel olarak olayları anlama ve çözme kapasiteleri yüksek olduğu için birbirini anlama konusunda sıkıntı yaşamazlar. Bu yüzden birçok problemi konuşarak çözme gibi bir avantajları vardır çünkü birbirlerini anlama konusunda bir sorun yer almamaktadır. Bu yüzden iletişim alanında bir sorunla karşılaşmalarına muhtemel gözüyle bakılmaz. Çünkü onlar ilişkilerinde tartışmayı bilen ve konuşarak uzlaşma sağlayabilen olgun yapıdaki insanlardır. Olgun olmaları onların çocuksu yanlarını ve eğlenceli taraflarını ört bas etmez. Ancak ilişkilerinde çok fazla çocuksu ruhlu ve ergen davranışlar sergilemezler. İlişkilerini ciddiye alırlar ve karşı tarafın da ciddiye almasını isterler. Bu anlamda saygıya çok önem verdikleri göz ardı edilmemesi gereken bir gerçektir Genel olarak dışarıda arkadaşlarıyla beraber vakit geçirmeyi seven ve sosyal alanlardan hoşlanan iki kişidir. İlişkilerinin bitmemesi ya da uzun süre devam etmesi ikisinin de bazı konularda alttan almasına ve birbirine tolerans göstermesine bağlıdır. Çünkü baskın karakterlerdir ve fikirlerini dışa vurmaktan çekinmezler. Bu anlamda zaman zaman birbirlerini idare etmeleri hatta bazı olumsuz yanlarını görmezden gelmek ilişkinizi ayakta tutabilecek destekler arasında yer almaktadır. Hobileri ve yapmayı sevdikleri aktiviteler birbiriyle çok benzer olduğu için haftanın  her günü çok iyi vakit geçirebilirler. Sevdiği şeyler bakımından ortaklık taşımaları onların ilişkisinin devamı için en büyük kaynaklardan bir tanesidir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir