İkizler Burcu Kadını İle Kova Burcu Erkeği

İkizler Burcu Kadını İle Kova Burcu Erkeği

Her iki kişinin de bu ilişki içerisinde eğlenceye düşkün olması ve birbirlerini bu yönde destekleyecek olması ilişkinin canlı kalmasına destek olacaktır. Bu iki burca sahip kişiler arasında ayrı bir çekim gücünün ortaya çıkması ve birbirleriyle inanılmaz iyi anlaşmaları muhtemeldir.  Burada farklı bir enerjinin ortaya çıkmasının yanında bu ilişkide birçok tartışma hatta büyük kavgalar da meydana gelecektir. İki burç da düşündüklerini söylemekten çekinmeyen ve kendi özgürlüklerinin kısıtlanmasına dayanamayan kişiler olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu anlamda aralarında kıskançlık gibi duyguların yanında sürekli bir çatışma hali de mevcut olabilecektir. İkizler kadınının renkli yapısı ve hayatta hep canlı bir tutum sergilemesi kova burcu erkeğine garip gelmeyecek hatta onu kendisi gibi görecektir. Bu yüzden de ikili arasında uyumun sağlanmasının yanı sıra birbirine benzemek gibi durumlarla da çok sık karşılaşılacağı belli olmaktadır. Bu ilişkide özellikle ikizler kadınının rahat ve aktif bir hayatı erkeğin ona biraz karışmak istemesine neden olacaktır. Ancak bu erkek kendi özgürlüğünü de bırakmak istemeyeceği için bazı tartışmalar yaşanabilecektir.

Bu ilişkide dikkat edilmesi gereken önemli bir husus tartışma esnasında dozu ayarlamak ve iki taraftan birinin pes edip biraz alttan almaya çalışmasının gerekli oluşudur. Aksi halde ikisi de baskın insanlar olduğu için birbirini anlama konusunda sabır göstermeyebilirler ve bu da ilişkinin bitmesi için yeterli bir sebep olur. Bu ilişkide görülebilecek bir diğer detay da ani bir şekilde ilişkinin sonlanabileceği ve kişilerin bu kararından belki de pişmanlık hissedebileceğidir. Kova burcu erkeği genel olarak kendine has bir karizması ve karşı tarafı etkileyebilen cazibesiyle ikizler kadınının kendisini beğenmesini sağlayacaktır. İnsanı nasıl etkileyebileceğini iyi bilen kova erkeği konuşma yeteneği konusundaki başarısını da özelliklerine katarak karşı tarafla olan iletişimini güçlendirebilecektir. Bu anlamda her iki burcun da sosyal karakterler olması ikili arasındaki farklı elektriğin meydana gelmesinde bir diğer etken olarak karşımıza çıkmaktadır. İkizler kadının da konuşma konusundaki becerisi ve karşı tarafı etkileme alanındaki yeteneği onun kova burcu erkeği tarafından dikkatinin çekilmesini sağlayacaktır.

Her iki burç da bu anlamda benzer özellikler gösterdikleri için birlikte yaptıkları aktiviteler olumlu geçecek ve birbiriyle baş başa iken sıkılmaları pek mümkün olmayacaktır. İkisi de eğlenmesin bilen ve hayata boş gözlerle bakmayan insanlardır. Bu anlamda beraberken mutlu olmaları ancak pek çok olumsuz tartışmalar yaşamaları da kaçınılmaz bir gerçektir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir