İkizler Burcu Kadını İle Terazi Burcu Erkeği

İkizler Burcu Kadını İle Terazi Burcu Erkeği

Genel olarak bu iki burç arasında belirgin bir negatiflik söz konusu değildir hatta birbirine uyum sağladıkları söylenebilir. Benzer birçok yönleri bulunan bu iki kişi arasında renkli bir ilişkinin var olabilmesi muhtemeldir. Bu iki burç dışarıya karşı oldukça pozitif ve insan canlısı olmalarıyla dikkat çeken burçlardır. Bu yüzden de ilişkilerinde daima bir enerji ve hayat dolu etkisi belli olacaktır. Sahip oldukları fikirler açısından farklılıklar ortaya çıksa da birbirlerini bu konuda anlamaya çalışacaklardır. Birbirinden yeni şeyler öğrenmeye çok meyilli burçlar olup arkadaş ortamlarıyla beraber güzel ve renkli anılar biriktirebilirler. İlişkilerinde genel olarak dışarıdan bakıldığında farklı durmaları ve aralarında farklı bir enerjinin var olduğu belli olmuştur. Çünkü iki burç insanı da esprilidir ve ilişkiden tat almaya bakan insanlaradır. Arkadaşlarına değer veren bu kişiler sosyal ortamlarda aranan insanlardır. Özellikle ikisinin de insan canlısı olması çevrelerinin geniş ve eğlenceli olmasına katkı sağlamaktadır.

İkizler kadını girdiği bir ortamda dikkatleri üzerine çekmesini bildiği gibi terazi erkeği de ondan muhtemelen etkilenecektir. Terazi burcunun da samimi ve içten davranışları ikizler kadınının ilgisini çekmeyi başaracak ve ona karşı bir şeyler hissetmesine yardımcı olacaktır. Bu anlamda terazinin arkadaş canlısı tavırları partnerinin de ilgisini çekecek ve ikili arasında samimiyetin var olduğu bir ilişkinin başlangıcına rastlanılacaktır.  Genel olarak enerjisi uyuşan bu iki insan zaman zaman birbirini idare etme konusunda sıkıntı yaşayabilir. Burada ikizler kadını genel olarak ilişkinin yönlendirilmesinde söz sahibi olacak ve ciddi konularda alınan kararları genelde kendisi verecektir. Terazi erkeği ise daha çok yönlendirilen taraf olacak ve o işin duygusal boyutunu kendisi tamamlamak isteyecektir. Bunun yanında kadının sıkılgan tavırlarına karşı akıllıca hareket etmesi ve sabırlı olması gerekir. Çünkü ikizler burcu kadını ani karar değişikliği yaşaması ve sürekli halde duygu durumunda farklılıklarla karşılaşması ilişkinin yıpranmasına neden olabilir.

Terazi burcu erkeği ikizler burcu kadının çabuk sıkılan anlarında ani karar vermekten çekinmeli ve biraz alttan alması gerekmektedir. Aksi halde aynı şekilde yükselmesi ve birden ilişkinin noktalandırılması ileride pişmanlığa sebep olabilir. Bu anlamda ikizler kadınının kendi duygu durumunu kontrol atlına almaya çalışmasında ve yengeç erkeğinin de durumu biraz alttan almaya çabalamasında açık bir fayda görülmektedir. Bu iki burç birbirine karşı olumlu tavırlar sergilese de bazı konularda net bir şekilde ayrım yaşamaları onları bazı büyük tartışmalara doğru sürükleyebilir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir