Başak Burcu Cinsel Yaşamı

Başak burcu cinsel yaşamı

Başak burcu simgesi astrolojide bakireliği ve saflığı temsil etse de burcun cinsel hayatına baktığımızda bu durumun tam tersiyle karşılaşıyoruz. Başak burcu cinsel hayatı hakkında ayrıntılı bilgileri bu yazımızda sizlerle paylaşacağız.

Başak Burcu Cinsel Hayatı

Başak burcu cinsel yaşamı hakkında araştırma yaptığımızda bu burca sahip olan insanların da en az Boğa ve Akrep burcu kişileri kadar aktif olduğu gözümüze çarpar. Tutku, ihtiraz, şehvet… Tüm duyguların uç seviyesi Başak burcunun cinsel yaşamında bulunur.

Başak burçları, günlük yaşamlarında düzene, temizliğe ve detaylara karşı hassaslıklarıyla bilinen kişilerdir. Cinsel yaşamlarında da bu durum öne çıkar. bu durum cinsel yaşamlarına yüksek seçicilik olarak yansır. Eğer sizde en ufak bir yanlışlık gördüyse bunu asla hazmedemez ve ya sizden bu durumu düzeltmenizi ister ya da sizinle birlikte olmaktan kaçınır. Bu durum, Başak burcu kişilerin partnerlerini oldukça zorlayan etkenlerdendir. Fakat Başak burcu ile beraber olmak için yapılan her değişime değer.

Başak burcunun yönetici gezegeni Merkür gezegenidir. Merkür de genel olarak iletişimi simgeler. Bu sebeple Başak burcu kişilerinin iletişime önem verdiklerini söylemek mümkündür. Başak burcu için iletişimin nasıl olduğu değil olması önemlidir. Bu sebeple partnerleriyle aralarındaki iletişimin modunu yüksek tutmak için ellerinden geleni yaparlar. Daima paylaşımcı olmak niyetindedirler.

Başak burcu kişileri öğrenmeye, araştırmaya meraklıdırlar. Bu sebeple de cinsel hayatlarında daima yeniliği ve heyecanı ararlar ve bunlar için de yeni şeyler denemekten geri durmazlar. Her şeyi merak ederler. Meraklı yanlarını tatmin etmek için de sınırları ihlal etmekten asla çekinmezler.

Başak burçları genelde her şeyi içine atan yapıya sahiptir. Bu sebeple cinsel hayat onlar için topraklanma denilen etkinliği yapmak, düşüncelerindeki negatifliği ya da aşırılığı atmak için birebirdir. Cinsel yaşamları ne kadar heyecanlı ve eğlenceli olsa da onlar için rahatlama seansı gibidir. Bu sebeple cinsel hayatlarında her ne kadar öğrenmeye aç, meraklı kişiler olsalar da rutin bir hayat yaşadıkları ve aktif olmadıkları söylenebilir.

Başak burcu kişilerini harekete geçirmek için hoş kokular kullanılabilir.

Başak burcu cinsel hayatı böyle özetlenebilir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir