İkizler Burcu Kadını İle Yengeç Burcu Erkeği Arasındaki Uyum

İkizler Burcu Kadını İle Yengeç Burcu Erkeği Arasındaki Uyum

Birbiriyle çok uyumlu oldukları söylenemez ama bu iki kişinin ilişkisi ayakta kalmayı başarmaktadır. Baskın karakter olarak bu ilişkide ikizler kadını olacaktır çünkü özellikleri bu yöndedir. Bu yüzden kadın bu ilişkide yöneten taraf olacaktır ve ilişkinin yönlendirilmesi genel olarak onun ekseni etrafında gelişecektir. Bu anlamda yapılması gereken ikizler burcu ikizler burcunun yönetimi etrafında gelişen ilişkinin duygusal anlamını da yengeç burcunun tamamlamasıdır. Zaten durum bu şekilde olacaktır çünkü yengeç insanı özellikle duygusal olmasıyla bilinir ve hislere önem verir. İlişkide mantık ve ciddi konular genel olarak ikizler kadını açısından değerlendirilecektir. Yengeç burcunun duygusallığı ve biraz daha baskın yönüyle pasif olması ikizler burcunun sıkılmasına neden olabilir. Bu durumda ikisi arasında bazı tartışmalar ortaya çıkabilmektedir ve ilişkileri iyi bir yöne doğru ilerlemeyebilir. Bazen kopma noktalarının da yaşanabildiği bu ilişki içerisinde yengeç burcunun duygusal yönünü biraz kontrol altına alması gerekecektir.

Yengeç burcunun yansıtacağı derin duygular ilişkinin romantiklik seviyesini daha da artıracaktır. Bu anlamda ilişkide aşk eksik olmayacak ve ilişkinin sevgi boyutu daima ayakta kalacaktır. Bu da ilişki esnasında arkadaşlıktan ziyade duygusal bağın ortaya çıkmasını ve kuvvetlendirilmesini sağlayacaktır. Yengeç burcu bazen ikizler kadınının kendisini yönlendirmesinden sıkılabilir ve bu anlamda kendisini kötü hissedebilir. Çünkü ilişkinin duygusal boyutunu kendisi taşıdığı için yönetme idaresini kadın üstlenmiştir. Ama bu kadar yönetilmek ve kendisine karışılmak yengeç burcu için zor bir durum olacaktır. Onların ilişkisi incelendiğinde kusursuzluk mümkün değildir ancak ideal bir ilişkinin varlığı mevcuttur. İki insanın bu ilişkide birbirini tamamladığı ve eksik yönlerini beraber giderdiklerine şahit olunur. Özellikle erkeğin yönetimi elden bırakması ve kadının yönlendirmesi ilişkinin ayrıntıda yer alan unsurları da ön plana çıkaracağını ifade eder. Çünkü kadınlar daha ayrıntıcıdır bu da ilişkilerine bazen olumlu bazen de olumsuz bir biçimde yansıyabilir.

İkizler kadınının eğlenceli yönleri bu ilişkinin renkli bir ilişki olmasını sağlayacak ve onların sosyal anlamdaki ihtiyaçlarını gidermeye yardımcı olacaktır. Bu anlamda bakıldığında ikizler kadınının dışa dönük olması ve sosyal hayata çok fazla adapte olması yengeç burcunun çekingenliğini dengeleyebilecektir. Bu yüzden bu çift dışarıdaki hayatlarında da bir dengeye sahip olacak ve diğer arkadaşlarıyla olan ilişkilerinde daha rahat edecektir. İnsan canlısı olan ikizler ilişkilerine çevre açısından önemli katkılar sağlayacak ve çiftin sıkılmaması için olumlu bir şekilde ortaya çıkacaktır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir