Koç Burcu Erkeği Başak Burcu Kadını

Koç Burcu Erkeği Başak Burcu Kadını

Koç Burcu Erkeği :

Koç Burcu erkeklerinin özgür ruhları çoğu zaman iş hayatlarındaki disiplin ile çakışabilir. Çünkü bir yere sabit kalmak istemen koçlar her zaman farklı fikirlere sahiplerdir. Fakat iş hayatlarını da en az özgürlükleri kadar önemsedikleri için bazen kararsızlık içinde boğulabilirler. Kendilerine değer verirler.  Bu yüzden göz önünde olmak istemeseler bile ilgileri üzerine toplayacak şeyler yapabilirler. İkili ilişkilerinde güven problemini yendikleri takdirde sonsuz bir sadakat içinde olurlar ve aynı duyguları hissetmeyi beklerler. Bu yüzden uzun ilişki adamıdır koç erkeği. Sahiplenici yapısının yanı sıra kıskanç yapısı ile de karşısındaki insanı bunaltabilir. Hiç beklenmedik bir kararla seyehat yapma fikrine ise bayılırlar. Askerlik dışında hayatlarında emir altına girecekleri pek düşünülemez çünkü onlar özgür bir kuştur. Kanatlarından tuttuğunuz an sizden kurtulmak için her şeyi yapacaktır. Gururlarından ödün vermeyen koç erkekleri daima ilk adımı sizden bekleyecektir.

Başak Burcu Kadını :

Başak burcu kadınının farklı bir doğası vardır. Evliliği genellikle saçma bulan başak kadınlarından bazıları ise evliliğe tamamen tepkili durumdadır. Seçici olmalarının yanı sıra sürekli bir kulp takarak aşktan kendilerini uzak tutmaya çalışırlar. Evliliğe sıcak bakmadıkları gibi ilişkilerinde de kusur bulucudurlar. Eğer evlenmeyi düşünürse bir başak kadını genel olarak mantıklarına dayanarak hareket etmeyi seçerler. Seçici ve mükemmelliyetçi olmaları nedeniyle eğer bir ilişki kurarlarsa eşleri başak kadını tarafından fazlasıyla değer görebilir.  Başak  kadını eğer bir birliktelik içerisine girerse muhtemelen sorunsuz ve sürekli ilerleyeceklerdir.  Annelikleri fazlasıyla kusursuz olduğundan başak burcu kadını çocuklarını da fazlasıyla iyi yetiştirir. Çalışma hayatlarında da başarılı olan başak  burcu ev ve iş ilişkisini de güzel bir şekilde rayına oturtabilir. Genellikle gösteriş meraklısı bir yapıda olmadıklarından zevkleri sıradan ve sadedir. Ufak şeyler bile başak kadınını mutlu etmeye yeter. Eleştirilmeyi pek sevmeyen başak burcu kadını tuttuğunu koparan bir yapıya da sahiptir.

Koç Burcu Erkeği İle Başak Burcu Kadını Uyumu :

Bir Koç erkeği ile Başak Burcu kadınının ilişkisini değerlendirerek ele alalım :

Başak burcu kadını seçici ve mükemmelliyetçi olduğundan koç burcu erkeğinin başak kadınının gönlünü kazanması için çok çabalaması gerekir. Başak kadını tamamen güvenmediği sürece asla bir ilişki kurmadığından koç burcu erkeği güvenini fazlasıyla kazanması gerekir. Koç burcu erkeğinin dik duruşlu ve dürüst yapısı başak  kadınının gönlünü kazanmak için doğru özellikler olabilir. Detaycı olan başaklar düzene de fazlasıyla değer ve önem vermektedir. Başak burcu  fazlasıyla açık sözlüdür bu sebepten dolayı bir hatanızı görürse direk yüzünüze çarpabilir. Ondan dolayı alttan almayı bilmeli ve hata yapmaktan kaçınmalısınız.

Koç Burcu Erkeği İle Aslan Burcu Kadını İlişkisi Hakkında :

Temizlik konusunda da baya titiz olan başak  kadını, karşısındaki erkeğin de titizliğine çok dikkat eder bu yüzden temiz giyinip bakımlı olmalısınız.  Dışarıdan bakınca koç erkeğine, burcu kadını soğuk gelebilir ama eğer doğru hamlelerle ilişki kurmaya ilerlerseniz başak burcu kadını bağlanarak tutkularıyla kendini tamamen size bırakabilir. Cinsel anlamda düşünecek olursak başak  kadını koç  erkeğini tatmin edemeyebilir. Çünkü koçlar cinsel hayatında daha fazla heyecan ve ateşli bir tutku barındırır. Ama başak  kadını bu konular da pek başarılı değildir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir