Koç Burcu Erkeği Terazi Burcu Kadını

Koç Burcu Erkeği Terazi Burcu Kadını

Koç Burcu Erkeği :

Koç Burcu erkekleri genel olarak iş hayatlarında olduğu gibi ilişkilerinde de şanslıdırlar. Keşfedilmeyi bekleyen bir mücevherdirler. Karşılarına çıkan engellere takılıp düşmek yerine o engelleri yok sayabilirler. Fakat bunların yanı sıra koçlar hata yapmaktan korkarlar bu yüzden  adım atarken fazla düşünürler.  Mantıksal zekaları ile de  toplum içinde ön plana çıkabilirler. İnsan ilişkilerinde gayet uyumludurlar. Sadakate çok önem veren koçlar her şeyden önce güven ister. Bazen naif bir çocuk gibi dursalar da duygusallığı bırakıp işlerine odaklanmaları kısa sürmez. İlk buluşmalarda pasif kalabilirler fakat açıldıkları zaman onlarla vakit geçirmek çok eğlenceli bir hale gelir. Ayrıca tehlikesiz gibi görünen fakat zaman zaman rahatsız edici boyutlara ulaşabilen bir kıskançlığa da sahiptirler.

Terazi Burcu Kadını :

Terazi burcu kadınlarının çoğu herhangi bir tartışma da zeki olmalarının getirdiği hazır cevaplık ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarırlar. Bu yüzden Terazi burcu kadınıyla tartışmak aptallık olabilir. Terazi kadını kendince her zaman haklıdır.  Teraziler ayrıca fazlaca adildir ve her zaman eşitlikten yanadır. Çekici olmasının yanı sıra güzel güler.  Hayattan zevk almayı bilen terazi  kadını en güzel şeylere sahip olmayı daima ister. Kendilerini özel hissettirecek lüks eşyalara bayılırlar. Romantizmi doruklarda yaşamayı seven terazi  kadınının hayatında aşk daima yer edinmiştir.  Duygusal yönlerinin yanı sıra tripli bir yapısı da bulunur. Bazı durumlarda içine atıp kafasında çok farklı şeyler bile kurabilirler.  Giyim konusunda terazi burcu kadınları çok zevkli olmasının yanı sıra aynı zaman da cesurdurlar. Çevresindeki insanların hayatlarını iyileştirmek için de ellerinden geleni yapan terazi burcu kadınları fazlasıyla fedakardırlar. Yalnız kalmaktan daima çekinen terazi burcu kadınları hayatlarında her zaman bir ilişkiye yer vermek isterler.

Koç Burcu Erkeği İle Terazi Burcu Kadını Uyumu :

Terazi burcu kadını ile koç burcu erkeği bir ilişkiye dair olsalar nasıl olurdu gelin beraber inceleyelim :

Terazi burcu kadınının zarif duruşu ve güzelliği koç burcu erkeğini de diğer erkekler gibi etkileyebilir. Daima hayatında uyumlu olabileceği birini arar ve öyle birisiyle ilişki kurmak ister. Gerilimi pek sevmeyen terazi  kadını koç burcu ile ilişkisinde bir problem yaşadıklarında ortamı yumuşatmayı ve olayı dengelemeyi bilir. Koç burcu erkeğinin ani sinirlenen yapısı terazi burcu kadınını rahatsız edebilir. Haksızlığa kesinlikle tahammül edemeyen terazi  kadınını doğru analiz etmelisiniz. Çoğu kadın gibi terazi burcu kadını da övülmeyi fazlasıyla sever.  Güzel söz söylenmesi ile fazlasıyla yumuşayan terazi kadınını koç erkeği ufak iltifatlarla kendine kolaylıkla çekebilir.

Koç Burcu Erkeği İle Terazi Burcu Kadını İlişkisi Hakkında :

Koç burcu erkeğinin dinamik yapısına terazi burcu kadını ayak uyduramayabilir. Çünkü terazi  kadını genellikle tembeldir ve hareket etmekten pek hoşlanmaz. Bunun yan sıra son derece sosyal olan terazi  kadınıyla koç erkeği bir ilişki içerisine girme düşüncesine girdiğinde bilmesi gereken bir şey daha vardır. Terazi kadını duygularını net olarak belli etmez. Yani sizi seviyor mu yoksa arkadaş olarak mı görüyor bunu asla anlamayabilirsiniz bile.  Bu da kıskanç bir yapıya sahip koç erkeğini çileden çıkarmaya yeter bu sebepten dolayı önce terazi burcu kadınının niyetini ve isteklerini doğru okumalısınız. Koç erkeğinin libidosunun fazla olması cinsel ilişkinizde terazi burcu kadınının romantikliği ile pek bağdaşmaz. Mumlu bir yemek hayali koç burcu erkeği için fazla romantik gelse de terazi burcu kadını hep bunun hayalini kurar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir