Koç Burcu Erkeği ile Aslan Burcu Kadını

Koç Burcu Erkeği ile Aslan Burcu Kadını

Koç Burcu Erkeği :

Koçlar ilişkilerde ki gururu temsil ediyor diyebiliriz. Yapılarındaki inatçılık ve olgunluk onları her zaman ağır hareket etmeye itiyor. Bir ortamda genel olarak konuşmacı rolünde olan koç erkekleri aşk hayatlarında ise biraz çekinik kalabilirler. İlk adımı atmaktan korkan koç erkekleri her zaman garanticidirler. Yeterli güveni hissetmeden ilişkiye başlamayı doğru bulmazlar. Eğer gerçekten değer verirlerse sizi dünyanın en mutlu kadını yapabilir. Çünkü oldukça sadıklardır. Aile bağları da çok güçlüdür. Aileleri için özgürlüklerinden bile kısıtlama yapabilirler. Oysa özgürlüklerine fazla düşkün olan koçlar için bu çok önemli bir şeydir. Koçlarla anlaşmak ilk tanıdığınız zamanlar zor gelebilir fakat ilk zamanları atlattıktan sonra onların içindeki küçük çocuğu göreceksiniz. Duygusallıklarının yanı sıra  ciddi kalmayı da ortamına göre başarabilirler. Kısa süreli ilişkileri doğru bulmayan koç erkekleri karşılıklı sevgi ve güvenin varlığıyla hayallerini süslerler. Kırılmaktan korkarlar. Bu yüzden güven konusunda hata yapmamaya dikkat ederler.  Özellikle koç erkekleri sevilen bir baba olabilirler. Bu yüzden çocuklarıyla arkadaş gibi dertleşebilirler.

Aslan Burcu Kadını :

Sadık, eli açık ve  gönlü bol olan aslan burcu kadını  evlilik konusunda pek şanslı sayılmaz. İlişkileri genelde garip nedenlerle biter. Hayatları boyunca evlilikten sonra çocukları ile bir takım sorunlar yaşayabilirler. Çocukları ile yaşadığı sorunlar evliliğinde de problemlere neden olabilir. Yalnız yaşamayı sevmeyen ve istemeyen aslan kadınları geçmişlerinde yani gençliklerinde yanlış seçimler ile hayatlarında kendilerini üzmüş olsalar da ilerleyen yaşlarında arzulu ve tutkulu bir ilişki içerisinde olurlar. Duygusal yapıları olsa da lüks düşkünlüğünden vazgeçemeyen asla burcu kadınları yaşamlarında her zaman onların yanında olabilecek kişileri ilişki anlamında isterler. Hayatlarında ki seçimleri konusunda da gayet başarılıdırlar. Dürüst olduklarından dolayı hayatlarında kurdukları ilişkilerde karşısındaki insandan bıksalar bile hayatlarına başka kimseyi alırken önceki ilişkilerini sonlandırır ve aldatmaya asla tahammül edemezler. Aslan burcu kadınları gece hayatlarına düşkünlerdir. Gösterişli hediyeler onları mutlu eder. Saygı duyduğu bir ilişki içerisine girdiği zaman aslan burcu kadını karşısındaki insanı da mutlu etmeyi bilir.

Koç Burcu Erkeği İle Aslan Burcu Kadını Uyumu :

Peki koç erkeği ile aslan kadını bir ilişki içerisinde olsa devamlılığı nasıl olurdu gelin inceleyelim :

İlişkinizin ne durumda olduğunu veya başlarsa ne durumda olacağını ön görmek için özelliklerinizi iyi değerlendirmek lazım.   Öncelikle koç erkeğinin kendine güvenen ve cesur yapısı aslan burcu kadınının ilgisini fazlasıyla çekecektir. Çünkü Aslan burcu kadını kendine güveni olmayan kararsız erkeklerden pek haz etmezler. Koç burcu erkeğinin ilgisinin yerli olması ve çabaları ile aslanları etkileyebilir. Aslan kadını kendisinin yüceltilmesini ve adeta bir kraliçe olduğunu hissetme havasına girer. Maddi şeylere verdiği aşırı önem nedeniyle de aslan burcu kadının etkilemek için koç burcu erkeğinin pahalı hediyelerden ve pahalı akşam yemeklerinden kaçmaması gerekir. Toplumda saygınızın artmasına neden olacak davranışta bulunan aslan kadınları her zaman sizi tatmin edecektir.

Koç Burcu Erkeği İle Aslan Burcu Kadını İlişkisi Hakkında :

İlişkinizde ki problemler de ufakta olsa büyükte olsa alttan alan tarafın koç  erkeği olması gerekir. Aslan  kadının lider duruşlu bir ruha sahip olmasından dolayı koç burcu erkeği onlara emir vermemeli ve  istemediği bir şeyi yaptırmaya kalkmamalı. Her zaman sakin davranmalı ve yeri geldiğinde övmesini bilmelisiniz. Aranızdaki tartışma da aslan  kadını asla susup oturmaz. Hele de haklıysa vay halinize. İkinizin de mücadeleci yapıda olmasından dolayı aranızdaki problemlerde uyumlu davranmanız gerekir aksi takdir de söylediğiniz her söz kırıcılık boyutunu abartarak geçebilir. Cinsel anlamda ilişkinizi değerlendirecek olursak  koç erkeğinin yüksek libidoya sahip olmasının yanı sıra Aslan  kadını da koç  erkeğine yeterli güçte karşılık ve tatmin edicilik verebilir. Son olarak iyi geçinmeniz durumunda bilmeniz gereken son şey Aslan  kadını yorulduğunda her yerde uyuma gibi bir yeteneğe sahip bir burçtur.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir