Koç Burcu Erkeği İle Boğa Burcu Kadını Arasındaki Uyum

Koç Burcu Erkeği İle Boğa Burcu Kadını Arasındaki Uyum

21 Mart ve 20 Nisan tarihleri arasında, sembolü Zodyak, elementi ateş , rengi kırmızı, taşı elmas,  gezegeni ise savaş olan burcun enerjisi ise mars oluyor.

21 Nisan – 20 Mayıs arasında doğan kişiler boğa burcu olurlar. Boğa burcunun gezegeni Venüs, elementi toprak ve sembolü ise  boynuzları dışarıya açık boğa figürüdür.

Koç Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Koç burcu erkeklerinin en dikkat çeken özelliklerinin başında dürüstlük ve cömertlik gelir. Hayatlarındaki insanların tümüne ayrım yapmaksızın dürüst davranırlar. Özgüvenleri yüksek olmasına rağmen insanları kırıp üzmekten çekinirler. Konuşurken, sohbet ederken her zaman yerli yerinde konuşurlar. Kor burcu erkeklerinin karakterleri erken yaşta oturur ve bu yüzden ilişkilerinde karşılarındaki insanlara güven verirler. Bu güven sayesinde koç burcu erkekleri uzun süreli, sağlam ilişkiler kurarlar.

Boğa Burcu Kadını Genel Özellikleri

Boğa burcu kadınları narin ve hassas karakterleriyle tanınırlar. Fakat bu narin karakterin altında asalet yatar. Oldukça alımlıdırlar, girdikleri ortamlarda dikkat çekerler ve kendilerini dinletme konusunda başarılıdırlar.

Boğa burcu kadınlarının en dikkat çeken özelliklerinden biri de konuşma tarzlarıdır. Konuşurken kullandıkları kelimeler sanki özenle seçilmiş gibidir. Konuşma alanındaki bu yetenekleri nedeniyle toplum içerisinde ki  faaliyetlerde  aktif olan bireylerdir.  Boğa kadını kendisini olduğu olduğu gibi gösterir, davranışlarında kişiye, mekana yada duruma göre farklılık olmaz. Eğlenmeyi bilirler ve yanlarındaki insanları da eğlendirirler.

 Koç Burcu Erkeği İle Boğa Burcu Kadını arasındaki Uyum

Enerjik karaktere sahip olan koç burcunun popüler ve aktif yaşantısı boğa kadınına biraz tuhaf gelecektir. Boğa burcu hem karakter açısından hem de yaşam açısından sakindir. Bir koç ile ilişki içerisinde olduğunda koçun yaşantısı onu yorabilir. Hatta güzellik ve ilgi düşkünü olan boğa kadını koç erkeği ile birlikte olduğunda kendisini ilgisiz hissedebilir.

Evet bu ikili oldukça zıt karakterler de olsa, bu zıtlık bazen çiftler arasında ahenk yaratır. Boğa kadınının hareketsiz yaşantısı koç erkeği ile renklenebilir, koç erkeğinin hareketli ve yorucu hayatı da boğa kadını ile dinginleşebilir. Böyle çiftler bu sayede ihtiyaç duydukları yaşam tarzını zıtlıklarıyla yakalamış olurlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir