Koç Burcu Erkeği İle İkizler Burcu Kadını Arasındaki Uyum

Koç Burcu Erkeği İle İkizler Burcu Kadını Arasındaki Uyum

21 Mart ve 20 Nisan doğumluların sahip olduğu ve Zoydak gezegenine ait bir burçtur.

22 Mayıs- 21 Haziran tarihleri arasında doğanlar  İkizler burcudur. Siyah, mavi, kırmızı, mor, sarı, ve pembe ikizler burcunun renkleridir. Uğurlu taşı akik, gezegeni ise Merkür’dür.

Koç Burcu Genel Özellikleri

Gerek verdikleri fikirler, gerek yaşam tarzları ile dikkat çekerler. Dışarıdan insanların hayran kaldıkları bu sıradan yaşantıları aslında oldukça sade ve sıradandır. Bir koç burcu hangi ortama girerse girsin her yerde karakterine ve tavırlarına sahip çıkar. Yalana katlanamazlar. İster sosyal hayatlarında ister kişisel ilişkilerinde güven olmazsa olmazlarındandır. Çünkü karşı tarafa karşı her zaman net bir duruş sergilerler. Fikirlerini sürekli değiştirmezler onları ikna etmek fikirlerini değiştirmek pek de kolay değildir. İlişkilerinde duygusal değil mantık çerçevesinde hareket ederler.

İkizler Burcu Genel Özellikleri

Anlaması en zor burçlar arasındadır ikizler burcu. Rengarenk karakterlere sahip ikizler burcu bireylerinin oldukça hareketli yaşantıları vardır. Aynı anda birkaç duyguyu birden yaşayabilir ve hiç beklenmedik anda duyguları birden değişebilir. Şen şakrak eğlenirken birden ağlamaya başlayabilirler. İkizler burcu bireyi anı doyasıya yaşar, kıvrak zekaya sahiptir ve çevresindeki insanları kolayca etkilemeyi başarırlar. Çevrelerindeki insanları etkileme gücünden de faydalanarak bazen yalan söyleyebilirler.

Koç Burcu Erkeği İle İkizler Burcu Kadını Arasındaki Uyum

Koç burcunun sakin ve sıradan yaşam tarzına karşı ikizler burcunun hareketli yaşantısı koç burcunu bazen yorabilir. Koç burçları da aktif ve sosyal olmayı severler, ama ikizler burçları gibi koşturmaca dolu bir hayat tarzı onlara göre değildir. Karakterlerinin de her zaman uyuştuğu söylenemez. Güven ve saygıyı ön planda tutan koç burçları için, ikizler burcunun aşırı değişken duydu durumları pek güven verici değildir. İlişkilerinde ikizler burcu bireylerine karşı genel olarak hep şüphe duyulduğu görülmektedir. İkizler burcunun tutarsız davranışları genellikle ilişkiyi yıpratır. Koç burcu  – İkizler burcu ilişkilerinde en çok yaşanan sorunlardan biri de yalandır. Fakat ikili güzel bir uyum yakaladığında ve olumsuz  özelliklerini törpülediklerinde mutlu ve uzun süreli ilişkileri olur.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir