Koç Burcu Erkeği İle Koç Burcu Kadını Arasındaki Uyum

Koç Burcu Erkeği İle Koç Burcu Kadını Arasındaki Uyum

21 Mart ve 20 Nisan tarihleri arasında doğanlar Koç burcu olurlar. Koç burcu sembolü Zodyak, elementi ateş , rengi kırmızı, taşı elmas,  gezegeni ise savaş ve enerjinin simgesi olan Mars’tır.

Koç Burcu Genel Özellikleri

Dinamik ve hızlı bir yaşam tarzına sahip olan koç burçları, lider ruhlu, özgüvenli, kontrollü ve erken yaşta karakteri oturan bireylerdir. Olaylar durumlar ve kişiler üzerindeki fikirler nettir. Duygularını çok samimi olmadıkları kişilere yansıtmamayı tercih ederler. İnsanlar koç burçları ile arkadaşlık yapmayı severler.

Koç Burcunun Olumsuz Özellikleri

İnsanların karşısında net bir duruşları olsa da kendi içlerinde ara ara yoğun duygusallık yaşarlar. Koç burcu bireylerin geneli dışarıdan kendini beğenmiş ve kibirli görünür. Bazen elde etmek istedikleri şeyleri hemen o an isterler. Hayatlarındaki insanlara aşırı bağımlılık duymazlar, karşılarındaki insanlara sen olmadan da yapabilirim hissini daima verirler. Bu nedenle genellikle koç burcu bireylerinin kendileri değil de hayatlarındaki insanlar onlara düşkündür.

Koç Burcunun Olumlu Özellikleri

Koş burçları tam da arkadaş olunacak insanlardır. Her zaman açık sözlü olmaktan asla çekinmezler. Koç burcu bireyleri ilişkilerinde daha çok mantık çerçevesinde hareket ederler, bu nedenle hayatları ile ilgili aldıkları kararlarda hata yaptıklarına pek rastlanmaz. Olumsuz bir olay yaşadıklarında bununla ustalıkla başa çıkabilirler, olumsuzlukların yaşadıkları anın ve hayatlarının geri kalanını etkilemesine müsaade etmezler. Her konuda insanlara saygı duymayı başarabilen nadir burçlardandır. Tez canlıdırlar ve sevdikleri ile aktivite yapmaya bayılırlar. Aile bağları oldukça kuvvetlidir.

Koç Burcu Kadını ile Koç Burcu Erkeğin Uyumu

Aynı burçların ilişkilerinde bazen sorunlar olsa da bu duruma koç burcu çiftlerinde daha az rastlanır. Nadiren çiftler arasında daha baskın olma tartışmaları olsa da, sağduyulu çiftler bu tür sorunları kolayca halledebilirler. Her zaman kavga etmezler, ama kavga ettiklerinde ise aralarındaki sorun gerçekten çok büyür. Hele birde ikisinin birden inatçılığı tutarsa durum giderek karmaşıklaşır. Bu nedenle koç burcu ilişkilerinde bir tarafın mutlaka alttan alması gerekir.

Her şeyi konuşarak çözme yolunu tercih eden, empati kuran çiftlerdir. Karakteristik özelliklerinin de benzer olması nedeniyle böyle çiftler birbirlerinin ruh ikizi gibidirler. Birlikte harika zaman geçirirler ve anın tadını çıkarırlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir