Koç Burcu Erkeği ve Balık Burcu Kadını

Koç Burcu Erkeği ve Balık Burcu Kadını

Koç Burcu Erkeği :

Koç burcu erkekleri plansız iş yapmayı sevmezler. Otoriter bir yapıya sahiptirler. Genel olarak ilişkilerinin uzun soluklu olmasını isterler. Genelde çocuksu bir yapıları vardır fakat bu çocuksu yapı savaşçı aslında kimliklerini gizler. Koçlar sadık insanlardın bu da kıskan. olmalarının önünü açar. Fakat bu kıskançlıklarını hep dengeleyemezler. Aşkta gururlarından ödün vermezler. Kin tutmayı pek beceremeseler de geçmişteki ona yaşatılanları düşününce bile üzülüp küplere binebilirler.  Dış görünüş olarak da çekicidirler. Ayrıca çocukları da severler ve ailelerine önem verirler.

Balık Burcu Kadını :

Duygusallığı ile bilinen balık burcu kadını sonsuz aşkın varlığına bütünlüğüyle inanır. Hayal gücü çok kuvvetli olan balık burcu kadınının hayatlarında hayal kırıklığı daima vardır.  Fakat aşık olmak isteğinden kendilerini hiçbir zaman alamazlar. Aşmakta zorlandıkları  kalp acılarına rağmen, her yeni doğabilecek aşka  umutla bakarlar. Güvenebilecekleri insanı aramakla ömürlerini geçiren balık burcu kadını yanlış seçimler yapsa da her zaman yeniden başlayacak gücü kendinde bulur. Geçmişteki ilişkilerine takılı kalmadıklarından çabuk unutabilen yapıları ile geleceğe her zaman açıktırlar. Evlilik konusunda her zaman beklenti içerisinde olan balık burcu kadınları evlilik dünyasına girip çocuk yapma eğilimine fazlaca ve hızlıca yatkındırlar. Geçmişteki ilişkilerine bağlı kalmamayı başarabilseler de geçmişteki anılarına fazlaca bağlıdırlar ve her zaman değerli bulurlar. Annelerini fazlaca önemseyen balık burcu kadınları için hayatlarında aile gibi önemli bir kavram olan arkadaşlık ilişkilerinde duyguları her zaman ön plandadır.

Koç Burcu Erkeği İle Balık Burcu Kadını Uyumu :

Koç burcu erkeği ile balık burcu kadını bir ilişki kursa nasıl olur gelin inceleyelim

Dik duruşları ve kendilerine olan öz güvenleri sayesinde koç burcu erkekleri balık buru kadınlarının hemen dikkatlerini çekmektedir. Bu ikili bir araya geldiği zaman balık burcu kadınının bazı olaylar karşısında biraz daha altta alması gerekecektir. Özellikle de koç erkeklerinin ani öfke anlarında sakin kalmalarını gerekmektedir. Bunun yanı sıra romantik şeylerden son derecede keyif alan balık burçları için bu konuda son derecede iyi bir partner olurlar. Koç erkekleri dışarıdan görünen sert ve güçlü yapılarına karşı, sevdikleri insanların yanında son derecede kibar ve romantiktirler. Bu özellikleri sayesinde de ikili son derecede romantik ve bir bilerine sadık bir ilişki sürebilmektedirler.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir