Koç Burcu Erkeği ve Oğlak Burcu Kadını

Koç Burcu Erkeği ve Oğlak Burcu Kadını

 Koç Burcu Erkeği :

Koç Burcu erkekleri ilişki pek kolay değildir çünkü görünümüyle sizi etkile de bazı konulardaki katı kuralcı tavırları hoşunuza gitmeyebilir. Bunun yanı sıra koçlar sadıklardır. İnsanlara güvenmeyi iyi becerirler ve insanlardan da aynı güveni duymayı beklerler. Mücadele etmeyi seven koçlar aile  hayatlarında da yapıcı bir kimliğe bürünebilirler. Özgür ruhlu bir yapıya sahip olan koç burçları baskı altında olmaktan hiç hoşlanmazlar. Ayrıca kıskançlıkları ile de bilinen koçlar sahiplenici ve tutucu olmalarından dolayı hayatlarındaki insanları paylaşmayı sevmezler. Gururundan da vazgeçemeyen koçların duygusal bir tarafları  da vardır.

Oğlak Burcu Kadını :

Hayatlarında gerçek aşkı sadece mantık kavramıyla bağdaştıran oğlak burcu kadını daima akılcıdır. İnsanlara karşı güven problemi yaşadıklarından istemsiz bir şekilde ön yargılı davranabilirler. Karşısındakine sürekli kusur takarak onu kafasındaki insana dönüştürme isteğinde bulunabilirler. Yaşamayı değerli bulan ve aşka fazlasıyla önem veren oğlak burcu kadınları romantizm konusunda da akılcı olmayı tercih ederek fazla  bir şekilde duygularının esiri olmazlar. Güvendikleri kişilere baharları yaşatan oğlak burcu kadınları güvenmedikleri insana buz kesilebilirler. Sürekli bir çalışma içerisindedirler. Rekabeti severler.

Koç Burcu Erkeği İle Oğlak Burcu Kadını Uyumu :

Bir Oğlak burcu kadını ile koç burcu erkeği ilişki kursa nasıl bir devam süreci olur ya da nasıl bir ilişkiye başlayabilirler gelin beraber inceleyelim :

Toplumda saygı gören ve iyi bir duruşa sahip olan erkekler Oğlak burcunu kadını için çekicidirler. Çünkü oğlak kadını toplumdaki statüye fazlaca önem veren bir karaktere sahiptir.  Oğlak burcu kadını planlı hareket etmeyi seven bir yapıya sahiptir bu nedenle ne istediğini iyi bilir.  Oğlak burcu kadını koç burcu erkeği gibi plansız ve başına buyruk işler yapmaz bu konuda aranızda tartışma çıkabilir.  Dışarıdan soğuk gibi gözükse de oğlak burcu kadını istediği güveni aldığında ciddilik duvarını anında kaldırabilir. Oğlak burcu kadını ile konuşurken söylenen sözlerin kırıcı olmamasına dikkat  etmesi gerekir koç burcu erkeğinin çünkü her cümleyi önemserler ve unutmazlar.

Koç Burcu Erkeği İle Oğlak Burcu Kadını İlişkisi Hakkında :

Oğlak burcu kadını için aile ve arkadaşlar çok önemlidir bu sebeple koç burcu erkeği oğlak burcu kadınının ailesi ve arkadaşları ile arasını iyi tutmalıdır. Kibar ve sahiplenici yaklaşmak oğlak burcu kadını için hoşuna giden bir durumdur. Aynı zamanda iyi bir anne olan oğlak burcu kadını eğer koç burcu erkeğine güvenirse daima yanında olarak yalnız bırakmayacaktır. Cinsel ilişkilerini değerlendirecek olursak oğlak burcu kadınının cinsel hayatlarında belirli sınırları vardır. Libidosu fazla olan koç burcu erkeği için bu durum biraz zor gelebilir. İlgi göstermesi ve fazla çabası ile koç burcu erkeği ile oğlak burcu kadını iyi bir ilişki sürdürebilirler.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir