Koç Burcu Kadını İle Boğa Burcu Erkeği Arasındaki Uyum

Koç Burcu Kadını İle Boğa Burcu Erkeği Arasındaki Uyum

Koç burcu kadınının her türlü ilişkide en bariz özelliği kıskanç olmasıdır. Sevdiği insanları kimseyle paylaşamaz. Sevdiği birini, ailesinden biriyle bile paylaşamaz. İlişkilerde oldukça sadık olan koç burcu, ciddi bir ilişkideyse sadık bir şekilde ilişkisine devam eder. Ancak ilişkinin ciddi olmadığının farkındaysa ilişkiyi ciddiye almaz. Pek bağlanmadan sürdürdüğü ilişkide ise koç burcu kadınından kaynaklı sorunlar ortaya çıkmaktadır. Özgürlüğüne oldukça düşkün olan koç burcu kadını, kısıtlanmaya ve sorguya çekilmeye asla gelemez. Canının istediğini yapar ve bunu yaparken kimseden izin almaz. Ancak buna rağmen, kendisinden izin alınmasını ister. Kendisinden izinsiz veya habersiz bir şey yapılmasına asla tahammül edemez. Ancak aşık olup da aklı başından giderse, bunların hiçbirini sıkıntı etmez ve elinden gelen bütün fedakarlıkları yapar ve yaptığı bu fedakarlıkların karşılığında hiçbir şey beklemez.

Boğa burcu erkeği için bir ilişkide en önemli şey güvendir. Karşısındaki kişiden bu güveni aldıktan sonra kendisini bu ilişkiye kolaylıkla bırakabilirler. Sözel zekaları oldukça güçlü olan boğa burcu erkekleri, konuşurken her kelimeyi dikkatlice seçerler. Kelimeleri kullanmayı çok iyi bilirler. Bu sayede de söyledikleri sözlerin üzerinde uzun uzun düşündürebilirler. Özlü sözlerle konuşmayı ve düşünmeyi çok severler. Sıklıkla düşüncelere dalan boğa burcu erkeği, hislerinden veya duygularından emin değilse sessiz kalıp düşünmeyi tercih eder. Böyle bir durumda ise suskun bir boğa burcu erkeğini konuşturmaya çalışmak çok yanlış bir manevra olacaktır. Herhangi bir karar vermeden önce uzun bir düşünme sürecinden geçen boğa burcu erkekleri, bu nedenle bir karar vermeden önce uzun bir zamana ihtiyaç duyarlar. Bu zaman süresinde ise, kararı hızlı vermesi için asla baskı yapmamak gerekmektedir.

Boğa burcu erkeği yapısı gereği oldukça otoriterdir. Bu özelliği koç burcu kadınını biraz yorabilir ancak ikisi de bunun altından kalkabilir. İki tarafın da farklı özelliklere sahip olduğu bu ilişkide bir tarafın alttan alması ve sıklıkla iki tarafın da fekadakarlık yapması gerekmektedir. Eğer bu sağlanırsa oldukça ideal bir ilişkiye ulaşılmış olabilir. Boğa burcu erkeği oldukça evcimen bir yapıya sahiptir. Evine ve eşine düşkün olan boğa burcunun bu tavrı koç burcu için bazen sıkıcı olabilir. Bu noktada ise koç burcunun neşeli ve oldukça hareketli yapısı boğa erkeğiyle çatışma içine girmesine neden olabilir. Dolayısıyla bu noktada fedakarlık yapılmalı ve birbirini anlayışla karşılamak gerekmektedir. Zaten boğa burcu erkeği ve koç burcu kadının ilişkisi genellikle fedakarlık etrafında gelişmektedir. Boğa ve koç ilişkilerinin yaklaşık yarısı olumlu sonuçlanmıştır. Büyük fedakarlık gerektiren bu ilişkide büyük zorlukları aşmak ve çabalamak gerekmektedir. Ancak iki taraf arasında güçlü bir aşk veya bağ varsa bu zorluklara kolaylıkla aşılabilir ve ikili mutluluğa ulaşabilir. Boğa burcu erkeği ve koç burcu kadını için en önemli şeyler yemek ve cinselliktir. Yemek yemeyi seven ve cinsel hayatı yoğun geçen bu iki burcun ilişkisinin en büyük artısı bu ikisinin ortak olmasıdır. İki burcun da karar verirken mantıklarını kullanıyor olması, ikiliyi birbirine bağlamaktadır.

Boğa burcu erkeği, herhangi bir karar vermekte çok zorlanır. Bu kararsızlığı nedeniyle, hayatı boyunca birçok farklı sorunla karşılaşır. Koç burcu kadını ise tıpkı boğa burcu erkeği gibi düşünceli bir karaktere sahiptir. Koç burcu kadını da herhangi bir karar vereceği zaman acele etmeye gerek duymaz, sakinlikle kararını vermeye çalışır. Ancak boğa burcu erkeğinin kara verme süreci daha uzun ve zahmetli olduğu için, bu noktada koç burcu kadının oldukça sabırlı olması gerekmektedir. Boğa erkeği, eğer ki partnerindeki bu sabrı görürse onun gerçekten doğru insan olduğuna inanır ve onun için tüm fedakarlıkları yapar. Boğa burcu erkeğinin eve düşkün bir yapıda olması, koç kadınının çok hoşuna gider ve boğa burcu erkeği için her şeyi yapmaya hazır olur.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir