Koç Burcu Kadını ile İkizler Burcu Erkeği Uyumu

Koç Burcu Kadını ile İkizler Burcu Erkeği Uyumu

Koç Kadınının Özellikleri

Oldukça enerjik, sosyal, çalışkan, hırslı ve tutkulu bir ateş grubu burcudur. Partnerinin ona ilgi göstermesi, onu beğenmesi oldukça hoşuna gider. Bir şeyi yapmak için onu kafasına koyması yeter. Hırslı olması sayesinde yaptığı işten sıkılsa da asla pes etmez. Yaptığı işlerde herhangi bir problem olmasa da daha güzelini daha iyisini yapmak için çok çalışır. Aile kurma konusuna pek sıcak bakamasa da gerçekten sevdiği insanı bulursa mutlaka aile kurar. Ayrıca, çocuklar koç kadınları için çok önemlidir ve koç kadını anne olduğunda çocuğunu en iyi şekilde yetiştirmek için uğraşır.

İkizler Erkeğinin Özellikleri

Genellikle düzgün bir fiziğe sahip olan ikizler erkeği, bu yönleriyle oldukça dikkat çekerler. Sadece fizikleri değil aynı zaman da yüzlerindeki keski hatlar ve güzel dudaklarıyla oldukça ilgi çekerler. Sosyal açıdan bakılacak olursa konuşmaları sayesinde çevredekilerle kolayca iletişim kurabilir, kıvrak zekasıyla herkesi etkileyebilirler. Ayrıca ikizler ailelerine fazlasıyla düşkünlerdir. İkizler için saçları büyük önem taşıyor. Saçlarının düzgün taramaya dikkat eder ve şekline özen gösterir.

İkizler burcunu çözmek oldukça zordur. Neler düşündüğünü, neleri sevdiğini veya nelerden hoşlanmadığını tahmin etmek oldukça zor. Genellikle enerjik olmalarına rağmen bazen çok durgun, mutsuz, keyifsiz olabiliyorlar. Oldukça zeki olan ikizler burcu erkeğinin neredeyse bütün konular hakkında bir fikri var. Bu özelliği sayesinde de çevresindeki birçok insanı etkilemeyi başarıyor.

Aralarındaki Aşk Uyumu

Burç gruplarından koç burcu ateş grubunun, ikizler burcu ise hava grubunun içinde yer alıyor.  İki burçta hareketli ve heyecanlı olduğu için iyi bir uyum yakalayabilir.  Ayrıca bazı şeylerden çok çabuk sıkılmaları onları birbirine daha çok bağlayacaktır. Bu özellikleri sayesinde durağan ve sıkıcı bir ilişki yaşamayacaklardır. Koç burçları etkili konuşmaları ve çevrelerine kısa sürede uyum sağlamalarıyla biliniyor. Koç burçları bu sayede ilişkilerinde karşısındaki insanı iyi anlayabiliyor ve uyum içinde olabiliyorlar. Bu uyum ikizler burcuyla arasında yüksek seviyededir.

Birbirini Tamamlayıcı Özellikleri

Koç burcu kadınları genel olarak hayal kurmayı seven ve maceracı bir ruha sahip. Karşısındaki kişi ise genelde maceradan biraz uzaktır. Bu durum, bir araya gelen ikilinin daha uyumlu olmasını, monoton bir yaşam geçirmemelerini ve hayatı dolu  bir şekilde yaşamalarına yardımcı olacaktır.  İkizler burcunun heyecanlı yapısının yanında koç burcunun tutkulu olması, haraketli ve enerjik olması da bu iki burcu birbirine tamamlıyor. Tüm bunlar bu iki burcun arasındaki ilişkinin uzun soluklu olmasını sağlıyor. Ateş grubundan olan koç burçlarının liderlik özellikleri çok baskın olduğu için ilişkilerinde de söz sahibi olmayı isterler. Bu durum karşısındaki partnerinin uyum sağlama özelliğinden dolayı herhangi bir probleme yol açmıyor.

İkizler burcu sahip olduğu bazı özelliklerle, güçlü zevklere sahip olan koç  burcunu etkilemeyi başarıyor. Bu özelliklerin başında ise ikizler burcunun fazlasıyla iyi bir entelektüel zevkinin olması geliyor.

İki Burcun Bazı Özellikleri

 Kolay Yönlendirilebilme

Koç burcu kadınları, kolay yönlendirilebilen partnerleri sayesinde partnerlerini rahatlıkla etkileyebilir ve kolayca ellerinden gitmelerine izin vermez. Fakat bu durum her zaman iyi sonuçlar getirmiyor. İkizlerin bazı olaylara çabuk kanması başlarının sıkıntıya girmesine sebep oluyor. Bu gibi durumlarda koç burcu kadını devreye girmeli ve partnerini kontrol etmelidir.

İkizler burcu erkeği aşk yaşamaktan hoşlanır. Birçok konuda yönlendirilebilir olan ikizler erkeği konu aşka gelince karşısındakine dur demeyi biliyor. Hatta bu konuda ona akıl vermek isteyen birisi olursa ondan hemen uzaklaşıyor. Aşkta dengeyi yakalamayı başardığınız an ikizler burcunun bitmeyen enerjisi sayesinde eğlenceli bir hayat geçireceksiniz.

Kin Tutamama

İkizler burcu karşısındaki kişiye kin tutmaz, düşündüklerini karşı tarafa söylemekten çekinmez. Bu durum koç burcu kadınları için bulunmaz fırsat. Bu sayede aralarında herhangi bir problem olduğunda ikizler burcunun bunu dile getirmesi üzerine koç burcu bu sorunu ortadan kaldırmaya çalışabilir. Fakat o an çözülmeyen sorunlar ileride büyük problemleri beraberinden getirebilir.

Kıskançlık

Koç burcunun liderlik özellikleri onu sadece ilişkisinde değil iş yaşamında da etkiliyor. Her anlamda iplerin kendi elinde olmasını isteyen koç burcu karşısındakinin bundan rahatsız olabileceğinin farkına varamayabiliyor. Koç  burcunun bu özelliğinden dolayı ilişkisinde partneri bu durumda bunalabilir ve kaçabilir. Bu sebeple koç burçları daha anlayışlı olmalı, partnerini düşünerek hareket etmeli ve ipleri tamamen olmasa da biraz serbest bırakmalıdır.

Çevreleriyle Etkileşimleri

Bu iki burcun hayatlarında çok önem verdiği iki şey, birbirlerine karşı her zaman güven ve saygı çerçevesinde hareket etmektir. Bu kavramlara önem veren ikizler ve koç çevrelerine karşı da saygılarını ve güvenlerini hiçbir zaman kaybetmek istemezler. Bu durum da onların çevresindeki insanlarla iyi anlaşmasını sağlıyor.

Sosyal Yönleri

İkizlerin geniş arkadaş çevreleri ve yoğun hayatı koçla olan ilişkilerinde problemlere yol açabilir. Bu durumun yaşanmaması için hem ikizlerin hem de koçun çaba göstermesi gerekiyor. İkizlerin yaşam dolu, eğlenceli ve dışa dönük bir karakterinin olması aynı şekil de koçun da bu karakteristik özelliklere sahip olması iyi anlaşmalarını sağlayabilir. Bu özellikleri sayesinde çevrelerine çabuk uyum sağlayabilirler ve etrafındakilerle iyi anlaşabilirler.

Bakımlı Olma

Koç burcu kadınları kıyafet ve bakım konusunda boşa vakit harcamayı sevmiyor. Doğal olmayı, canları istediğinde makyaj yapmayı, istediği şeyleri giyinmeyi severler. İkizler burcu erkekleri ise koç burcunun tam tersi şeklinde hareket eder. Bakımlı olmayı ve kendilerine özen göstermeyi seven ikizler burcu erkekleri, partnerlerinde de bu uyumu beklerler. Bu durum çok fark edilmese bu ikili arasındaki kavgaların temelini oluşturuyor.

Koç Kadını ve İkizler Burcu Evliliği

Koç grubunun bazı özellikleri ikizler burcu üzerinde çok derin bir etki bırakıyor. Bu ikili hayatındaki çoğu şeyi anlık ve eğlenceli bir şekilde yaşadığı için çok uyumlu bir ikili olarak nitelendirilebilir. Bu ikili tüm bu özelliklerle birlikte uyumlu olabilir fakat bu durum evlilikleri konusunda tehlike oluşturabilir. İkisinin hayatı anlık yaşaması geleceklerini düşünmelerini engelleyebilir. Bu yüzden ilişkilerinde mutlaka bir taraf daha düşünceli ve planlamacı olmalı ki aşkları evlilikle taçlandırılabilsin.

Koç Burcu Kadınının Annelik Özellikleri

Koç burcu kadının genellikle çocuksu bir tarafı vardır. Bu çocuksu tarafı dengelemeleri konusunda annelik duygusu onlara yardımcı olabilir. Çok hareketli ve eğlenceli bir yaşantıya sahip olan koç için çocuk çok önemlidir. Çocuklarına hayatlarında kendilerine yetebilmelerini ve her şeye karşı dimdik durabilmelerini öğretirler.

Koçların koruyucu, sahiplenici iç güdüleri anne olma konusunda onlara çok yardımcı oluyor. Ayrıca enerjisi kolay kolay bitmeyen koçlar ev işlerini kolayca çekip çevireceği gibi çocuklarına ayıracak bolca zaman ayırabilirler.

Bu iki burcun inanılmaz uyumu, evlilikle taçlandırırsa uzun ömürlü bir evlilikleri olacaktır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir