Koç Burcu Kadını ve Akrep Burcu Erkeği Arasındaki Uyum

Koç Burcu Kadını ve Akrep Burcu Erkeği Arasındaki Uyum

Ateş grubunda yer alan koç burcu kadını, su grubunda yer alan akrep burcuyla pek anlaşamaz. Bu sebeple iki burcun arasında uyum yok denecek kadar azdır.

Koç Kadını ve Akrep Erkeği Arasındaki Aşk Uyumu

Bu ikili aşk yaşamaya karar verirse aralarında sürekli problemler çıkacağını bilmeli. Akrep burcunun fazla sadakat beklemesi, koç kadının özgür olma isteği aralarında problemlere sebep oluyor. Akrep’in içe dönük olması koç kadının rahatsız eder. Bu sebeple akrep erkeğini çok ketum bulur.

Akrep erkeği aşk yaşarken daha derin duygulara sahip ve cesaretlidir. Koç burcu ise tam tersidir. Bu durum bazı zamanlarda akrep erkeğinin kafasının karışmasına neden olur. Ayrıca akrep erkeği birinden çok hoşlanıyorsa vaktini onunla tanışmak için harcamaz. Bu durum istediğini almayacağı anlamına gelmez. Eğer akrep erkeğinin dikkatini çekerseniz sizi elde etmek onun için çok kolaydır.

Koç kadının fazla enerjiye sahip olması bazı durumlarda Akrep erkeğini çok  yorabilir. Mesela koç kadını partilere gitmeyi, arkadaşlarıyla oturmayı ve davetlere katılmayı çok sever. Bu kadar hareketlilik akrebe göre değildir. Bu durum ilişkilerinin kısa sürmesine sebep olabilir.

Akrep Burcu Erkeğinin Bazı Özellikleri

-Fiziksel açıdan oldukça dikkat çekici olan akreplerin aynı zamanda yüz hatları birbirleriyle orantılıdır.

– Çocuk ruhlu olması ve heyecanlı bir yapıya sahip olması bakımından koç kadınıyla bir uyumu söz konusu olabilir.

– Ayrıca koç kadını gibi akrep erkeği de çok meraklıdır diyebiliriz.

-Genelde güçlü bir yapıya sahiptirler. Fakat bazı durumlarda bu söz konusu olmayabilir. Eğer akreplerin duygulanabileceği bir ortam söz konusuysa göz yaşlarının durmadan aktığınız göreceksiniz.

-Ne istediğini gerçekten çok iyi bilirler. Aradığı kadını bulduysa mutlaka her isteğini karşılamaya çabalar.

Bu İkilinin İlişkisi Eğlenceli Olabilir Mi?

Bu ilişkinin sıkıcı olmayacağını söylemek mümkün. Koç kadınının pozitif enerjisi sayesinde ilişkileri mutlaka eğlenceli olacaktır. Fakat akrep erkeğinin detaycı olması bazı problemlere sebep olabilir.

Aralarında Güven Problemi Olur Mu?

Akrep burcu erkeğinin çapkın olmasından dolayı aralarından güven problemi olacaktır. Akrep’in bu özelliğine karşın koçlar sevdiği kişiye sadıktırlar ve asla yalan söylemezler. Akrep burcu erkeğinin bu çapkın tavırlarından dolayı, güçlü olan koçlar kırılabilirler. Ayrıca yaşanan bu olayları koç burcu kadınlarının unutması da pek mümkün değildir. Eğer herhangi bir kavga olursa koç kadınları, mutlaka yaşanan bu olayları tekrar ortaya çıkarır.

Birbirlerini Kıskanırlar Mı?

Bu iki burç oldukça baskın bir karaktere sahiptir. Bu durum aralarında sürtüşmeye neden olur. Koç kadınları, akrep erkekleri kadar kıskanç değildir. Akrep erkeklerin fazla kıskanç olmaları partnerlerini çabuk yorabilir. Bu durum ilişkilerinin kısa süreli olmasına sebep olur.

İş Konusunda Araları Nasıldır?

İkilinin arası aşk konularında pek iyi olmasa da iyi birer iş arkadaşı olmaları mümkün. Hırslı yönlerini işte de uygularlarsa bu onların daha başarılı olmalarına yardımcı olacaktır. Koç burcunun başladığı işi mutlaka bitirmesi ve yaptığı iş iyi olsa da daha iyiye ulaşma çabası bu ikiliyi daha başarılı bir yere götürecektir.

Koç Burcu Kadının ve Akrep Burcu Erkeğinin Evliliği

Akrep erkeğinin fazla derin düşünmesi, koç kadının bir olay olduğunda, onu konuşmak yerine direk karşı tarafın anlamasını beklemesi, evlilikte büyük sorunlara yol açabilir. Ayrıca her iki burçta oldukça baskın bir karaktere sahiptir. Bu durum, beraberlikleri boyunca kavgalara neden olabilir, mutluluklarının bozulmasına sebep olabilir. Akreplerin aşırı kıskanç olması, koçların özgürlüklerine düşkün olması ikisinin anlaşamayacağının kanıtı gibidir. Akrep erkeği mutlaka koç kadınını kısıtlamaya çalışacaktır. Koç kadını ise bu durumdan fazlasıyla rahatsız olacaktır. Bunun önüne geçebilmeleri için birbirlerine saygı duymaları gerekiyor.

Eğer evliliklerinin devam etmelerini istiyorlarsa bu davranışları törpülemeleri, birbirlerine anlayışla yaklaşmaları gerekiyor. İkisi ancak bunları yaparsa birlikteliklerini sürdürebilirler. Eğer yapmazlarsa ayrılmaktan başka çareleri kalmayacaktır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir