Kova Burcu Erkeği ve Aslan Burcu Kadını

Kova Burcu Erkeği ve Aslan Burcu Kadını

Kova Burcu Erkeği :

Kova burcu erkekleri abartıya kaçmaktan hiç haz almaz sadece olayları kontrol etmeyi sever ve bunu yaparken insanların desteğini almak da hoşuna gider. Lüks takıntısı olmamakla birlikte onun için önemli olan sadece yeni şeyler öğrenmek ve dünyayı gezmek olabilir. Çünkü kova erkekleri gününü gün ederek yaşamayı tercih edenlerdendir. Yarının planın yapmazlar. Diğer insanlar  için farklı gelse de onlar için gayet normaldir. Uzun bir ilişkiden daima kaçınırlar çünkü büyük bir sorumluluk altına girmeyi pek istemezler. Kıskanç bir yapıları yoktur daima doğayı gözlemleme ve çözümleme içerisindedirler. İnsanlara kaşı ise kıvrak zekasının ve konuşmacı tavrının getirdiği duyguyla hep çekici gözükür. Bu yüzden ortamlardaki gözde kişi olmaktan kaçamaz. Zaten övülmeyi seven yapısıyla da kaçmayı istemez.

Aslan Burcu Kadını :

Aslan kadını dürüst ve gönlü bol kimsedir. Hayatındaki sorunlara değer verdiği insanlara belli etmeden göğüs gerer. Şanslı olmalarının da getirdiği etkiyle hayatlarında daima doğru seçimler yapabilirler. Lider ruhludurlar ama duygusal yanları da vardır. Asla nedensiz çekip gitmezler çünkü bunun kendisine de yapılmasından nefret ederler. Her şeyden önce saygı ve sevgi kavramını çok iyi tanımlarlar. Yalana asla tahammülleri yoktu. Ailelerine her zaman çok değer verirler ve çok iyi anne olabilirler.

Kova Burcu Erkeği ile Aslan Burcu Kadını Uyumu :

Kova Burcu Erkeği ile Aslan Burcu Kadını ilişki kurarsa nasıl olur, devamlılığı sağlanabilir mi gelin hep beraber görelim :

Bir kova burcu erkeği aslan kadını ile birlikte olmak istiyorsa tamamen öz güvenli davranmalı ve asla kendinden emin olmayan hareketler sergilememelidir. Aslan burcu kadını her zaman farklıdır. Liderlik adeta ruhuna işlemiştir bu yüzden etrafında onu arzulayan çok insan vardır.  Aslan  kadını konuşmasını beceremeyen ve kendine güvenmeyen tiplerden asla haz almaz. Ayrıca aslan kadını toplumda saygınlık kazanmış erkeklerden hoşlanır ve aslan burcu kadınını mutlu etmek için maddi gelir kaynağı da çok önemidir. Kova burcu erkeği olarak aslan burcu kadınını över ve onu yüceltirseniz onun beğenisini kazanacaksınızdır. Kova burcu erkeği daha rahattır ve egodan hoşlanmaz. Fakat aslan  kadını her zaman en iyi olduğunu duymak ister ve insanları da eleştirmekten asla kaçınmaz. Bu yüzden aslan burcu kadının yanında kova burcu erkeği kendini asla rahat hissedemez.

Kova Burcu Erkeği ile Aslan Burcu Kadını İlişkisi Hakkında :

Kova burcu erkeği her zaman hayat doludur ve kafasına eseni yapar fakat aslan burcu kadını çok kıskançtır bu sebepten dolayı yanında ki erkeğe asla göz açtırmaz. Anı yaşamayı çok seven kova burcu erkeği için her alanda adeta bir duvar olan özelliklere sahip aslan kadını kendine yetecek insan arayışına da girmez çünkü onun egosu kendisi için yeterlidir sadece övülmek bile aslan burcu kadını için yeterli olacaktır. Fakat bu kadar ilgi göstermek ve ego altında ezilmekte kova burcu erkeğinin yapabileceği ve tolerans göstereceği bir şey değildir. Kova erkeği ile aslan burcu kadınının cinsel hayatlarını konuşacak olursak aslan burcu kadını daima arzulu ve ateşlidir. Bu konuda da kova  erkeği ile uyum sağlayamaz. Bu nedenlerden dolayı aslan kadını ve kova  erkeğinin birlikteliği çok uzun sürmez, süremez.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir