Kova Burcu Erkeği ve Balık Burcu Kadını

Kova Burcu Erkeği ve Balık Burcu Kadını

Kova Burcu Erkeği :

Kova erkekleri denilince akla farklı bakış açıları gelebilir. Zihinleri çok farklı çalışan kovalar genelde mantıklarını ön planda tutarak hareket etmeyi tercih ederler. Rahat ve özgür ruhlu bir yapıya sahip olan kova erkekleri için evlilik konusun üstü örtülmesi gereken bir meseledir. Çünkü hayatlarını bir amaca bağlamaktan çok gezip tozmayı ve o anı yaşamayı tercih ederler. Genelde iş hayatlarında ciddi bir tavırları vardır ve işlerini iyi yapmak isterler. Hayattaki problemleri yine mantıkları ile ve kendi başlarına çözmeyi tercih ederler. Çabuk öğrenmelerinin yanı sıra dışarıdan bakınca sert bir mizaca sahip olan kova erkekleri onları tanıdıkça düşüncenizi değiştiren bir duygusallığa bürünecektir.

Balık Burcu Kadını :

Balık kadınları suya hapsolmak istemezler bu nedenle onlara fazla kıskançlık göstermeniz onları bunaltabilir. Balık kadınları daima sakin yapıdadırlar. Olaylara abartı tepki vermeyi sevmezler. Git gelli ruh hallerine bürünebilirler. Evlilik konusunda her zaman içlerinde dinmek bilmeyen bir ateş vardır fakat bu ateşi söndürebilecek bir güvene sahip insanla tanışmamışlardır. Çünkü her zaman daha iyisini isterler ve güven konusunda tamamen pürüzsüz bir ilişki ararlar. Böyle bir ilişki bulamadıklarında ise çekilmez hale gelen bir ağrı duygusallıkları  vardır. Sosyal bir insan olmalarından dolayı arkadaş çevreleri geniştir fakat güvendikleri dost sayısı hep az sayılara sabitlenmiştir. Çocuklara karşı aşırı ilgili olan balık kadını kesinlikle ideal bir annedir.

Kova Burcu Erkeği ile Balık Burcu Kadını Uyumu :

Kova burcu erkeği ile Balık Burcu Kadını ilişki kurarsa nasıl olur, devamlılığı sağlanabilir mi gelin hep beraber görelim :

Balık kadını tamamen duygularını ön planda tutarak hareket eder. Çapkın bakışlarıyla erkekleri etkisi almaya başaran balık  kadını aşk hayatında tamamen romantikliği temel alır. Sempatik ve sıcak konuşmalarıyla insanları etkileyen balık burcu kadını duygusal bir birliktelik ister. Fakat kova burcu erkeği tamamen mantığıyla hareket eder ve romantikliği pek beceremez. Balık burcu kadınının bu romantikliği kova burcu erkeği için fazla düşsel gelir. Balık burcu kadını her zaman yanında olabileceği ve sığınacağı bir ev gibi düşündüğü eşi ile daima güven içerisinde yaşamayı hayal ederken kova  erkeği ise özgürlük kanatlarıyla uçma hayallerini güder. Balık burcu kadını kalbine dokunabilecek ve ev içindeki sorumluluklarda ona yardımcı olacak bir eş ister. Kova erkeği ise bağlanmaktan korkar ve daha çok hayatı yaşamaya anın tadını çıkarmaya ve topluma faydalı olmaya çalışır.

Kova Burcu Erkeği ile Balık Burcu Kadını İlişkisi Hakkında :

Balık  kadını fazlasıyla fedakarlıklar yaparak sizin için kendinden ödün verebilir bu yüzden eğer bir kova burcu erkeği balık burcu kadını ile birlikte olmak istiyorsa o da taşın altına elini koyarak fedakarlıklar yapıp özgür ruhunu biraz dizginlemesi gerekiyor.   Balık burcu sevgisini gösterirken kıskançlığını da gizleyemez fakat kova  erkeği kıskanılmakta hoşlanmaz. Kova burcu erkeğinin çevresi geniştir ve sosyal , dinamik bir yapıya sahip insanlardır. Bu sebeple bu iki burçtaki insanların birliktelik kurması için aynı şekilde fedakarlıklar yapmaları gerekmektedir. Ayrıca balık burcu  kadını çok iyi bir anne olduğu gibi kova burcu erkeği de çocuklarla pek anlaşamasa da iyi bir babalık görevini üstlenebilir. Kova burcu erkeği ile balık  kadınının cinsel hayatını ele alacak olursak balık  kadını cinsellikte de çekingendir bu yüzden fazla uzun süreli bir ilişki beklemek bu ikili için saçma olur.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir